- 20 Şubat 2007
- 3.968
- 7.240
- 683
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #74.181
Senin eşin var ya tam dayaklık. Burdan elimde merdane ile... Benimki ses olmasın diye işe giderken giyeceklerini akşamdan salona çıkarıyor, orda giyinip gidiyor. Uyuyor muyuz diye kapıdan bakıp, uyuyorsak hiç ses yapmadan gidiyor. Uyumazsak gelip öpüp öyle gidiyor. Ne o ya, sanki çocuğunu bilmiyor, uykusuz kalan bir anne bebeğiyle sızıp kalmışsa ona ne olursa olsun dokunma ya dokunma.Sabaha kadar 50 kez ağladı hatun uyumadım haliyle sabaha karşı dalmışız biri hızlı hızlı sarstı. Gözümü açtım baktım kocam gözlüğü neredeymiş! nasıl bir öfkeyle baktıysam cevap beklemeden kaçtı gitti kapıyı kapatırken kız uyandı 1 saat uykuyla duruyorum. Kadıköye hastaneye götürmem gerek kızı kardeşim yok 200 lira taksiye bayarım muhtemelen
Allah'ım tam öldürmelik seninki yaa benim k.v.den beter.Sabaha kadar 50 kez ağladı hatun uyumadım haliyle sabaha karşı dalmışız biri hızlı hızlı sarstı. Gözümü açtım baktım kocam gözlüğü neredeymiş! nasıl bir öfkeyle baktıysam cevap beklemeden kaçtı gitti kapıyı kapatırken kız uyandı 1 saat uykuyla duruyorum. Kadıköye hastaneye götürmem gerek kızı kardeşim yok 200 lira taksiye bayarım muhtemelen
Kadiköydemisin veletler büyüyünce istanbuldakilerle buluşma yaparız insallah yaza ne güzel olur :) benim kocam arsız mesaj attım insan utanır biraz diye bende kalkıp baktım gece diyo 3 ten 7 ye kadar senmi emzirdin sussun diye dedim. Onuda mı o yapacakmış artık ne yaptı da ben görmediysemAllah'ım tam öldürmelik seninki yaa benim k.v.den beter.
Kadıköye gelmişken banada uğra canım bizde gece uyumayanlardanız promosyon bir k.v. de var yanımda. Kafam nasıl dumanliysa yarınki aşıyı bugün yaptıracaktım neredeyse kadın bende kafa bırakmadı.
TAMAM CANIM SAĞOLKan testini baz al bu sonuca göre hamilelik yok görünüyor
Allah hayırlı vakitte gönlüne göre versin inşallahTAMAM CANIM SAĞOL
İshal ateş olmadı. Rahatlatan jel kullanımını biraz araştırdım çok önerilmiyor diye vazgeçtim. Sadece uyumadı ama normalde de uyumaz o yüzden dişi elime geldiğinde farkettim acemi anneKızlar gunaydin burda bebekleri dis çıkaran arkadaşlar vardı ateş ishal gibi şeyler oldu mu ? Diş etlerine sürmek için krem vs kullandıniz mi?
Çocuk ağlarsa bu durmuyor diyip kucağıma veriyor çocuğun bi sıkıntısını cekmiyor ki nazendenin tekidir. Eskiden aksam uyurdu kız 9 dan gece 1 e kadar başını beklemisti uyuyan çocuğun sonrada öldüm uykusuzum diye beni kaldırmıştı. Telefon oynamaktan gece 1 de yatıyor zaten uykusundan hiç feragat etmediği halde 40 gün sızlandıSenin eşin var ya tam dayaklık. Burdan elimde merdane ile... Benimki ses olmasın diye işe giderken giyeceklerini akşamdan salona çıkarıyor, orda giyinip gidiyor. Uyuyor muyuz diye kapıdan bakıp, uyuyorsak hiç ses yapmadan gidiyor. Uyumazsak gelip öpüp öyle gidiyor. Ne o ya, sanki çocuğunu bilmiyor, uykusuz kalan bir anne bebeğiyle sızıp kalmışsa ona ne olursa olsun dokunma ya dokunma.
Cnm hayırlı olsun sağlıkla büyüsünler.Evet canım sedasyon oldu ama ilk bebiste 3 kez damar yolu açtılar 2. Bebiste 2 kez açtılar her defasında aglama krizleri oldu ama sonrası zorlamadı çok şükür atlattık.
teşekkürler canım bütün bebisler sağlıkla büyüsün.
Of bu erkekler. Çok sinir oldum gerçekten eşine. Diyette kaçıncı günün? En son helva ile başa sarmıştın ya.Çocuk ağlarsa bu durmuyor diyip kucağıma veriyor çocuğun bi sıkıntısını cekmiyor ki nazendenin tekidir. Eskiden aksam uyurdu kız 9 dan gece 1 e kadar başını beklemisti uyuyan çocuğun sonrada öldüm uykusuzum diye beni kaldırmıştı. Telefon oynamaktan gece 1 de yatıyor zaten uykusundan hiç feragat etmediği halde 40 gün sızlandı
Iyi çok şükür ateş yapmamış. Bu ara benim kızda uyumuyor geceleri bitiyorum. Allah yardımcımız olsun.İshal ateş olmadı. Rahatlatan jel kullanımını biraz araştırdım çok önerilmiyor diye vazgeçtim. Sadece uyumadı ama normalde de uyumaz o yüzden dişi elime geldiğinde farkettim acemi anne
Biberona sağıp ver diyor şeytan. Onu da sen yap bana değil misin de diyor.Kadiköydemisin veletler büyüyünce istanbuldakilerle buluşma yaparız insallah yaza ne güzel olur :) benim kocam arsız mesaj attım insan utanır biraz diye bende kalkıp baktım gece diyo 3 ten 7 ye kadar senmi emzirdin sussun diye dedim. Onuda mı o yapacakmış artık ne yaptı da ben görmediysem
Gün saymıyorumki artık rutin oldu ama bi düzelme yok. Doktoru sırf mamayla 7 aylık çiçek gibi çocuk oldu dedi baska bi hastası için. Bu kadar meme bağımlısı olmasa bende keserdimOf bu erkekler. Çok sinir oldum gerçekten eşine. Diyette kaçıncı günün? En son helva ile başa sarmıştın ya.
17 gün sonra falan düzelmeye başlıyor, yavaş yavaş rahatlıyorlar benim fark ettiğim. İki diyette de öyle oldu benim. Inşallah yakındır seninkinin de rahatlaması.Gün saymıyorumki artık rutin oldu ama bi düzelme yok. Doktoru sırf mamayla 7 aylık çiçek gibi çocuk oldu dedi baska bi hastası için. Bu kadar meme bağımlısı olmasa bende keserdim
Benim artık hep yumuşak ve sörpük farkındayım emişinden bir iki çekişten sonra yutkunma sesi gelmiyor ve bir süre sonra bırakıyor o yüzden sağmaya başladım tekrarsagima gore degerlendirme canim, ben bayadir fazla uyuyamadigim icin memelerim hep bos mesela, yumusak, dolmadigini dusunduruyor ama minnoslar emdikce geliyordur.
Aynen tadımlık oluyor bizimki maalesefMervikkkk benim de sağdığımda öyle kızım emmeyi de bıraktı, makine ile başbaşa kaldım emzirmeyi arıyorum ama az ds olsa içsin diyorum, tadımlık bildiğin :)
Çok geçmiş olsun canım bizimki de uzun süredir öyle ve ben de geçen gün evde bayılır gibi oldum oğlum ağlıyor bir yandan kucağıma alacak gücüm yoktu acile götürdü eşim emzirince birşey yapamadılar annemi çağırdım iki gün biraz dinlendim ama memede uyuduğu için annemin de yapacak birşeyi olmuyor allah yardımcımız olsun ne diyelim :)Kızlar 4 gündür oğlum uyumuyor, gece gündüz. 1er saat falan anca. Gece uykusu diye bi şey kalmadı. Artık bugün bedenim iflas etti.
Öğlen işe gittim rapor vermeye ve arkadaşları görmeye. Dönüşte arabada bayılıyordum. Eve geldim ateşim 38,7 lere kadar çıktı. 2 defa soğuk duş sonrası anca düştü.. bebeği uyumayan arkadaşlar; cennetliksiniz. Nasıl dayanıyorsunuz?
Oğlumu da doktora götürmüştük 3 gün önce 5. Ay kontrolüne. Ağzında aft, yüzünde döküntüler çıkmıştı. Doktor viral enfeksiyon dedi. Aft için ağız spreyi verdi 3 gün önce. Bu kadar huzursuz olunca tekrar gittik. Genel durumunda bir sıkıntı görmedi, idrar tahlil ve kültürü istedi. Tahlilde dansite değeri alt referans değeri 1010iken 1005 çıkmış.
@Kizilcik123 canım sen sağlıkçıydın, bir bilgin varmı. Doktorun teli almadığım için soramıyorum.
kronik_unutkan senin yaşadığını ben de yaşadım, sinirden ağlayacağım nerdeyse. 17 günüm çöp oldu. Mukuslu kaka geri geldi. Tabi onunla beraber huzursuzluk, uykuya dalmada zorluk, kucaktan inmeyip sürekli yürümemi istemesi uyumak için. Hepsi geri geldi of of ya, belki böyle olmasaydı bir 10 20 gün sonra bağırsakları tamamen düzelecekti. Hatta laktoz intoleransı bile sırf alerji kaynaklı olabilir. Tam da rahatlayacakken diyet hep başa sarıyor oğlum da mahvoluyor ben de
Ben de sırf oturtmak için almayı düşünüyorum benimki 4 buçuk aylıkKızlar mama sandalyesine bebeğini oturtan var mı??
oğlum 5aylık ama dik şekilde oturuyor tabi yanlardan destek olmazsak devrilip gidiyor da :) ana kucağında durmuyor artık doğruluyor atrırıyot kendini. Acaba mama sandalyesine yastık vs destekler koyup oturtsam mı diyorum?en azından yemek yerken yapsam mı ki kucağımda yemek yemekten kollarım ağrıyor artık. Ne yediğimi de anlamıyorum zaten.
Kolay gelsin canım. Ben de kafayı sıyırmak üzereyim bu aralar benimki uyumak bilmiyor uyusa da memede uyumak istiyor bırakınca ağlıyor ben de düşünüyorum başlasam mı yavaştan diye. Bakalım seninki nasıl sonuç verecekEvet evde reform hareketini baslatiyorum.Az once deli gibi agladi emdi emdi kustu uyuyamadi .Ben de ilk etapta besiginde uyumaya alıştırıp sonra memede uyumaktan vazgecirmeye çalışacağım.Bana dua edin .Zira benimki tam bir koala .Nasil olur bilmiyorum.
Uyku arkadaşını da çıkarıyorum dolaptan 1 gun üzerimde tasiyayim da ben koksun
Çok doğru bulmasamda ananemiz arada yapıyor ayakta sallamayı denedn mi cnmMervikkkk sagol canim. Memede uyuyamiyor artik bir sey yapmam lazim .Emip emip kusuyor .Ve cok üzülüyorum onu caresiz birakmis gibi hissediyorum kendimi .Cunku uyumasi emmesi lazim ama tok .En sonunda şiddetli agliyor .
Kakasında mukus falan yoktu değil mi? Uyuyamamasının bir nedeni olmalı ya.Mervikkkk sagol canim. Memede uyuyamiyor artik bir sey yapmam lazim .Emip emip kusuyor .Ve cok üzülüyorum onu caresiz birakmis gibi hissediyorum kendimi .Cunku uyumasi emmesi lazim ama tok .En sonunda şiddetli agliyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?