2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sabaha kadar 50 kez ağladı hatun uyumadım haliyle sabaha karşı dalmışız biri hızlı hızlı sarstı. Gözümü açtım baktım kocam gözlüğü neredeymiş! nasıl bir öfkeyle baktıysam cevap beklemeden kaçtı gitti kapıyı kapatırken kız uyandı 1 saat uykuyla duruyorum. Kadıköye hastaneye götürmem gerek kızı kardeşim yok 200 lira taksiye bayarım muhtemelen

Senin eşin var ya tam dayaklık. Burdan elimde merdane ile... Benimki ses olmasın diye işe giderken giyeceklerini akşamdan salona çıkarıyor, orda giyinip gidiyor. Uyuyor muyuz diye kapıdan bakıp, uyuyorsak hiç ses yapmadan gidiyor. Uyumazsak gelip öpüp öyle gidiyor. Ne o ya, sanki çocuğunu bilmiyor, uykusuz kalan bir anne bebeğiyle sızıp kalmışsa ona ne olursa olsun dokunma ya dokunma.

Allah'ım tam öldürmelik seninki yaa benim k.v.den beter.
Kadıköye gelmişken banada uğra canım bizde gece uyumayanlardanız promosyon bir k.v. de var yanımda. Kafam nasıl dumanliysa yarınki aşıyı bugün yaptıracaktım neredeyse kadın bende kafa bırakmadı.

Kadiköydemisin veletler büyüyünce istanbuldakilerle buluşma yaparız insallah yaza ne güzel olur :) benim kocam arsız mesaj attım insan utanır biraz diye bende kalkıp baktım gece diyo 3 ten 7 ye kadar senmi emzirdin sussun diye dedim. Onuda mı o yapacakmış artık ne yaptı da ben görmediysem

Son düzenleme:
Kızlar gunaydin burda bebekleri dis çıkaran arkadaşlar vardı ateş ishal gibi şeyler oldu mu ? Diş etlerine sürmek için krem vs kullandıniz mi?

Kızlar gunaydin burda bebekleri dis çıkaran arkadaşlar vardı ateş ishal gibi şeyler oldu mu ? Diş etlerine sürmek için krem vs kullandıniz mi?
İshal ateş olmadı. Rahatlatan jel kullanımını biraz araştırdım çok önerilmiyor diye vazgeçtim. Sadece uyumadı ama normalde de uyumaz o yüzden dişi elime geldiğinde farkettim acemi anne

Çocuk ağlarsa bu durmuyor diyip kucağıma veriyor çocuğun bi sıkıntısını cekmiyor ki nazendenin tekidir. Eskiden aksam uyurdu kız 9 dan gece 1 e kadar başını beklemisti uyuyan çocuğun sonrada öldüm uykusuzum diye beni kaldırmıştı. Telefon oynamaktan gece 1 de yatıyor zaten uykusundan hiç feragat etmediği halde 40 gün sızlandı

Cnm hayırlı olsun sağlıkla büyüsünler.

Of bu erkekler. Çok sinir oldum gerçekten eşine. Diyette kaçıncı günün? En son helva ile başa sarmıştın ya.

İshal ateş olmadı. Rahatlatan jel kullanımını biraz araştırdım çok önerilmiyor diye vazgeçtim. Sadece uyumadı ama normalde de uyumaz o yüzden dişi elime geldiğinde farkettim acemi anne
Iyi çok şükür ateş yapmamış. Bu ara benim kızda uyumuyor geceleri bitiyorum. Allah yardımcımız olsun.

Biberona sağıp ver diyor şeytan. Onu da sen yap bana değil misin de diyor.

Of bu erkekler. Çok sinir oldum gerçekten eşine. Diyette kaçıncı günün? En son helva ile başa sarmıştın ya.
Gün saymıyorumki artık rutin oldu ama bi düzelme yok. Doktoru sırf mamayla 7 aylık çiçek gibi çocuk oldu dedi baska bi hastası için. Bu kadar meme bağımlısı olmasa bende keserdim

Gün saymıyorumki artık rutin oldu ama bi düzelme yok. Doktoru sırf mamayla 7 aylık çiçek gibi çocuk oldu dedi baska bi hastası için. Bu kadar meme bağımlısı olmasa bende keserdim
17 gün sonra falan düzelmeye başlıyor, yavaş yavaş rahatlıyorlar benim fark ettiğim. İki diyette de öyle oldu benim. Inşallah yakındır seninkinin de rahatlaması.

sagima gore degerlendirme canim, ben bayadir fazla uyuyamadigim icin memelerim hep bos mesela, yumusak, dolmadigini dusunduruyor ama minnoslar emdikce geliyordur.
Benim artık hep yumuşak ve sörpük farkındayım emişinden bir iki çekişten sonra yutkunma sesi gelmiyor ve bir süre sonra bırakıyor o yüzden sağmaya başladım tekrar
Mervikkkk benim de sağdığımda öyle kızım emmeyi de bıraktı, makine ile başbaşa kaldım emzirmeyi arıyorum ama az ds olsa içsin diyorum, tadımlık bildiğin :)
Aynen tadımlık oluyor bizimki maalesef
Çok geçmiş olsun canım bizimki de uzun süredir öyle ve ben de geçen gün evde bayılır gibi oldum oğlum ağlıyor bir yandan kucağıma alacak gücüm yoktu acile götürdü eşim emzirince birşey yapamadılar annemi çağırdım iki gün biraz dinlendim ama memede uyuduğu için annemin de yapacak birşeyi olmuyor allah yardımcımız olsun ne diyelim :)
oy oy çok zor işiniz allah yardımcınız olsun

Ben de sırf oturtmak için almayı düşünüyorum benimki 4 buçuk aylık
Kolay gelsin canım. Ben de kafayı sıyırmak üzereyim bu aralar benimki uyumak bilmiyor uyusa da memede uyumak istiyor bırakınca ağlıyor ben de düşünüyorum başlasam mı yavaştan diye. Bakalım seninki nasıl sonuç verecek

Mervikkkk sagol canim. Memede uyuyamiyor artik bir sey yapmam lazim .Emip emip kusuyor .Ve cok üzülüyorum onu caresiz birakmis gibi hissediyorum kendimi .Cunku uyumasi emmesi lazim ama tok .En sonunda şiddetli agliyor .

selam kızlar kafasına göre bir çocuk doktoru bulan var mı her ay farklı bir dokyora gidiyoruz hiç biri de içime sinmiyor. özele gitmemize rağmen çok baştan savma gibi davranıyorlar hele bugün gittiğimiz bizle beraber yanına başka bir hasta da aldı anne baba çocuk çocuk sürekli gürültü yaptı ne konuştuğumu bile anlamadım çıkın da diyemedim salak doktor da çıkın demedi onlar da mal gibi oturdu bi de güya özel hastane olacak artık devlete götüreceğim sanırım para verdiğimizle kalıyoruz anca. bi de bizim bebek 380 gr kilo almış doktor ek gıdaya bi ay sonra geçin diye diretti başka bi doktor taa geçen ay başlayın demişti kafam karıştı. sizin nasıl rutin kontrol deneyimleriniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…