2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ek gıda için makarna lütfen ve makarnavitma dan karışık sipariş verdim. tam buğday unu ruşeym vs vs. bi de dut pekmezi. madem blw olmayacak bir kaç ay daha pütürlü muhallebilere başlıyorum ben

Geçmiş olsun canım ya üzüldüm ..

bizimde 10 temmuz zaten 1ay sonra başlayacapız canım

Kızlar rota aşısı ayın 10 undan sonra 70 tl olacak dedi bir arkadaş. Aklınızda bulunsun
tam ayın 10unda 2.doz var :) 11inde mi yaptırsak ki :)

Benimki oldum olası gündüz 30-40 dklık iki üç uyku uyuyor ve çok hafif uykusu. Doktor direk size benzer dedi, yani atak falan demedi ki zaten benim uykum da sinir bozucu derecede hafif ve azdır

shealemon tayin falan mı çıkıyor? kimse sevmez ankarayı ama ben ve eşim ankara aşığıyız. keşke taşınabilsek ama ömür boyu burdayım gibi görünüyor
Ben doğma büyüme Ankaralıyım aslında evlenince başka şehire gittik mecburen şimdi tekrar tayin gibi bişi Oldu eşimin ama olan bana oldu eski işimden oldum bi de arada bebek oldu bakalım nasıl yapacağız Ankara bekarken beni sıkmaya başlamıştı çocuklu hayat nasıl olacak fikrim yok sadece soğuk havalarda dışarılarda gezemeyiz diye aklıma geliyor kim bilir belki bu forum anaları olarak bi gün piknik yaparız siz Ankara’da mı yaşıyorsunuz yakınlar da mı

ah misafir ah
Kv geldi yazdigim da yarim kaldi suan

Ben mümkün olduğunca kanguruya koyup dışarı çıkıyorum. Üstünü kalın giydiriyorum kafaya şapka bitti gitti. Hatta az önce eve girdim kedinin kumu ve mamasi bitmişti onları almaya gittik kızımla:)

3 saat mesafedeyim canım eskişehir

Canım peki bebişin kaç haftalk doğdu

Yanı bazı doktorlar 6. Ayın dolmasını beklemiyor. Biz iyi ki başladık çünkü kızımın kilo alımı durmuştu nerdeyse. Bir doktora güvenmek zorundayız.

5 yıldır Ankara'dayım ve sevemiyorum .samimi olarak soruyorum, nesini seviyorsunuz ?
bilmem ki eşimle bütün anılarımız orada. sokağa çıkıp istediğim yere arabasız gidebilirim toplu ulaşım çok rahat. istediğim her şeyi bulabilirim. büyük şehir olmayan bir şey yok orda. trafiği rahat sürekli akıyor durma yok. gezilecek yerleri de çok. gidilecek lokantalar kafeler sınırsız. avmler bir sürü.

Yaşamayan anlamıyor işte.

kızlar ek gıda için makarna lütfen ve makarnavitma dan karışık sipariş verdim. tam buğday unu ruşeym vs vs. bi de dut pekmezi. madem blw olmayacak bir kaç ay daha pütürlü muhallebilere başlıyorum ben

Blw neden olmayacak ? Tam yeni arastirmaya baslamistim nedir bu blw iyimi kotumu derken gordum mesajinizi merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…