2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de kafama göre bir doktor bulamadım ve her ay başlı doktora gitmekten sıkıldım. Benim son gittiğim doktor da kilo persentili geride olduğu için 5. Ayda ek gıdaya başlarız dedi ben istemediğimi söyledim. Bebek iştahsızsa erken başlamak gerekir dedi ne alakaysa.

Benim ve mertugce35 nin bebişlerimiz de 13 temmuz doğumlu canım. Benim doktorum da bir ay sonra yani 5. Ayda başlatmak istiyor ama ben istemiyorum 6. Aya kadar beklemek istiyorum. Tuğçe taşımlara başladı diye biliyorum. Aslında bu süreçte tadımlık yapılabilir tercih meselesi.
Blw neden olmayacak ? Tam yeni arastirmaya baslamistim nedir bu blw iyimi kotumu derken gordum mesajinizi merak ettim
Bence blw veya klasik yöntem tercih meselesi. Bebeğin hazırbulunuşluğu da önemli. Eğer tam anlamıyla blw yapmayı düşünmüyor bile olsanız bebeğinizin motor gelişimi, el-göz koordinasyonu, sadece yutmayı değil çiğnemeyi öğrenmesi açısından, kendisinin başarma duygusunu yaşaması açısından arada da olsa yapmanızı öneririm

Benimki oldum olası gündüz 30-40 dklık iki üç uyku uyuyor ve çok hafif uykusu. Doktor direk size benzer dedi, yani atak falan demedi ki zaten benim uykum da sinir bozucu derecede hafif ve azdır

Sami hoca dimi? Benimde babasının da gece gündüz uykusu az. Dalmamız zor. Bizimki gece uyuyunca ben dedim dayı yada dedeye çekmiş:) ama şimdi bize döndü. Ufak enfeksiyonu var, dilerim ondandır ve değişir geçince..

Aynen cnm bende bulamadım..

İlk gittiğim kadın telefonunu vermedi. İkinci gittiğim kadın niye sezaryen oldun, neden mama versiyon, ee mama verirsen kaka da yapmaz tabi dedi, üçüncü ve en son gittiğime 5 aylık bebek günde kaç cc besin almalı dedim, sadece mama verseniz söylerdim ama emzirdiğiniz için söyleyemem dedi gülerek, benim çocuğumu benden korudu :) benim gittiklerimde hep özel. ama yinede en iyisi en son gittiğim olduğundann ona gitmeye devam edicem sanırım.

Lokanta ,kafe, alışveriş konusunda katılıyorum . Ama trafik belki benim olduğum yerlerde berbat. Şehir dışından gelen herkes lanet etti :) bizim bu tarafta toplu taşıma da berbat. Ankaranın yanlış bir yerine gelmişim sanırım ama paylaştığın için sağol

Kızlar işgöremezlik ödemesi yatan var mı? Doğuma kadar ki kısmı yatırdılar, doğumdan sonraki rapor paramdan hala ses seda yok mesaj bekliyorum hata mı yapıyorum sgkya mı gitmeliyim acaba

kızlar ek gıda için makarna lütfen ve makarnavitma dan karışık sipariş verdim. tam buğday unu ruşeym vs vs. bi de dut pekmezi. madem blw olmayacak bir kaç ay daha pütürlü muhallebilere başlıyorum ben

Ya sende mi 9. Aya kdr blw den vazgeçtin? Bende bir doktoru dinledim, boğulma ihtimalinden dolayı vazgeçtim

Youtube da bi doktor var alev oğuz kutlu diye, onun bebekler ne zaman kendisi yemek yer videosunu dinledim ve vazgeçti gibiyim

Geçmiş olsun canım , inşallah ondandır. Sami hocaya gidiyoruz evet. Nedense her dediğine inanıyorum adamın. Saçma da olsa bir ikna gücü var sanki sen de ona mı başladın ?

Ben 32 yıldır ankaradayım ve sevmiyorum. Oğlan büyüsün kreş yaşına gelsin izmire tayin planımız var
İzmir benim de hayalim ama Bursa, Antalya, Mersin falan da olur bana. Lakin eş kişisi işine aşık dolayısıyla buraya emekliliğe kadar zamkla yapışığız muhtemelen

Ben de Ankaralıyım ama 9 yaşımda ayrılıp evlenince 2 sene tekrar Ankarada yaşadım severim de ama yaşar mıyım zannetmiyorum grisi kasveti ruhumu karartıyor
Aynen... Gri... Binalar binalar binalar , başka birşey yok. İlk geldiğimde adres sorunca hep filanca bakanlığın ilerisi , falanca binadan dön diyorlardı şaşırıp kalıyordum. Landmark olarak bir park, bir akarsu ( çokça dere isimli semt olmasına rağmen? ) vs veremiyor kimse doğru düzgün. İklim zaten sert. Ve insanların yüzüne yansıyor resmen bunlar bence

Geçmiş olsun canım , inşallah ondandır. Sami hocaya gidiyoruz evet. Nedense her dediğine inanıyorum adamın. Saçma da olsa bir ikna gücü var sanki sen de ona mı başladın ?

Yok canım. Bende memorial da doğum yaptım, orda yenidoğan doktorumuzdu, sarılığı onla atlattık. Başka doktorada gittik o ara korkudan o yatırmak istedi sami hoca ben önermiyorum düşer dedi ve ertesi gün düştü. O zamanlarda bize o kadar ayrıntılı ve bilimsel açıklamalar yaptı ki, ikna olduk ve çok sevdik. Ama bizde tamamlayıcı sigorta olduğu için orda da geçmediği için gitmiyoruz. Ama allah korusun ciddi bi hastalık olsa ilk gideceğim doktordur.

İzmir benim de hayalim ama Bursa, Antalya, Mersin falan da olur bana. Lakin eş kişisi işine aşık dolayısıyla buraya emekliliğe kadar zamkla yapışığız muhtemelen

Antalyayı bende çok seviyorum ama grubumuz yok orda:)

Benim eşimde ankara aşığıydı (yalan, anasını bırakmak istemiyordu) her haftasonu beynini yedim ve yiyorum napıcaz, sıkıldım, izmirde olsak şuraya giderdim, bıraya giderdim, ısınırdık, kış olmazdı vs diye diye ikna ettim :)

İklim gerçekten yüzüne ve ruh haline yansıyor insanların yıllarca güneyegede yaşayıp Ankaraya döndüğümde insanlar ne kadar mutsuz demiştim herkesin suratı asık havası gibi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…