- 24 Şubat 2017
- 1.293
- 1.461
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #74.241
Ben de kafama göre bir doktor bulamadım ve her ay başlı doktora gitmekten sıkıldım. Benim son gittiğim doktor da kilo persentili geride olduğu için 5. Ayda ek gıdaya başlarız dedi ben istemediğimi söyledim. Bebek iştahsızsa erken başlamak gerekir dedi ne alakaysa.selam kızlar kafasına göre bir çocuk doktoru bulan var mı her ay farklı bir dokyora gidiyoruz hiç biri de içime sinmiyor. özele gitmemize rağmen çok baştan savma gibi davranıyorlar hele bugün gittiğimiz bizle beraber yanına başka bir hasta da aldı anne baba çocuk çocuk sürekli gürültü yaptı ne konuştuğumu bile anlamadım çıkın da diyemedim salak doktor da çıkın demedi onlar da mal gibi oturdu bi de güya özel hastane olacak artık devlete götüreceğim sanırım para verdiğimizle kalıyoruz anca. bi de bizim bebek 380 gr kilo almış doktor ek gıdaya bi ay sonra geçin diye diretti başka bi doktor taa geçen ay başlayın demişti kafam karıştı. sizin nasıl rutin kontrol deneyimleriniz?
Benim veKızlar 13 temmuz doğumlu bebeği olan var mı veya bu tarihe yakın olan bebişler ek gıdaya başladımı... Bugün doktra gttk ek gıdaya başlayalm artk dye 1 ay sonra dedi. Benm bebiş 37. Haftada doğmştu erkn doğduğu için doktor şuan 4 ay 11 günlük dyo kafam karştı
Bence blw veya klasik yöntem tercih meselesi. Bebeğin hazırbulunuşluğu da önemli. Eğer tam anlamıyla blw yapmayı düşünmüyor bile olsanız bebeğinizin motor gelişimi, el-göz koordinasyonu, sadece yutmayı değil çiğnemeyi öğrenmesi açısından, kendisinin başarma duygusunu yaşaması açısından arada da olsa yapmanızı öneririmBlw neden olmayacak ? Tam yeni arastirmaya baslamistim nedir bu blw iyimi kotumu derken gordum mesajinizi merak ettim
Benimki oldum olası gündüz 30-40 dklık iki üç uyku uyuyor ve çok hafif uykusu. Doktor direk size benzer dedi, yani atak falan demedi ki zaten benim uykum da sinir bozucu derecede hafif ve azdır
1 yas ve 18 ayda var canim 6 ay arayla. Her ay gitmekten iyidir =)))
selam kızlar kafasına göre bir çocuk doktoru bulan var mı her ay farklı bir dokyora gidiyoruz hiç biri de içime sinmiyor. özele gitmemize rağmen çok baştan savma gibi davranıyorlar hele bugün gittiğimiz bizle beraber yanına başka bir hasta da aldı anne baba çocuk çocuk sürekli gürültü yaptı ne konuştuğumu bile anlamadım çıkın da diyemedim salak doktor da çıkın demedi onlar da mal gibi oturdu bi de güya özel hastane olacak artık devlete götüreceğim sanırım para verdiğimizle kalıyoruz anca. bi de bizim bebek 380 gr kilo almış doktor ek gıdaya bi ay sonra geçin diye diretti başka bi doktor taa geçen ay başlayın demişti kafam karıştı. sizin nasıl rutin kontrol deneyimleriniz?
Ankara'dakiler biz de buluşalım baharda gelmeyi düşünüyorum
Lokanta ,kafe, alışveriş konusunda katılıyorum . Ama trafik belki benim olduğum yerlerde berbat. Şehir dışından gelen herkes lanet etti :) bizim bu tarafta toplu taşıma da berbat. Ankaranın yanlış bir yerine gelmişim sanırımbilmem ki eşimle bütün anılarımız orada. sokağa çıkıp istediğim yere arabasız gidebilirim toplu ulaşım çok rahat. istediğim her şeyi bulabilirim. büyük şehir olmayan bir şey yok orda. trafiği rahat sürekli akıyor durma yok. gezilecek yerleri de çok. gidilecek lokantalar kafeler sınırsız. avmler bir sürü.
Sağlık olsun canım diyecek bişey yokŞansa bak kasımın 12nde son dozu yaptırdık. 210 tl ödedik.
kızlar ek gıda için makarna lütfen ve makarnavitma dan karışık sipariş verdim. tam buğday unu ruşeym vs vs. bi de dut pekmezi. madem blw olmayacak bir kaç ay daha pütürlü muhallebilere başlıyorum ben
5 yıldır Ankara'dayım ve sevemiyorum .samimi olarak soruyorum, nesini seviyorsunuz ?
Geçmiş olsun canım , inşallah ondandır. Sami hocaya gidiyoruz evet. Nedense her dediğine inanıyorum adamın. Saçma da olsa bir ikna gücü var sankiSami hoca dimi? Benimde babasının da gece gündüz uykusu az. Dalmamız zor. Bizimki gece uyuyunca ben dedim dayı yada dedeye çekmiş:) ama şimdi bize döndü. Ufak enfeksiyonu var, dilerim ondandır ve değişir geçince..
İzmir benim de hayalim ama Bursa, Antalya, Mersin falan da olur bana. Lakin eş kişisi işine aşık dolayısıyla buraya emekliliğe kadar zamkla yapışığız muhtemelenBen 32 yıldır ankaradayım ve sevmiyorum. Oğlan büyüsün kreş yaşına gelsin izmire tayin planımız var
Aynen... Gri... Binalar binalar binalar , başka birşey yok. İlk geldiğimde adres sorunca hep filanca bakanlığın ilerisi , falanca binadan dön diyorlardı şaşırıp kalıyordum. Landmark olarak bir park, bir akarsu ( çokça dere isimli semt olmasına rağmen? ) vs veremiyor kimse doğru düzgün. İklim zaten sert. Ve insanların yüzüne yansıyor resmen bunlar benceBen de Ankaralıyım ama 9 yaşımda ayrılıp evlenince 2 sene tekrar Ankarada yaşadım severim de ama yaşar mıyım zannetmiyorum grisi kasveti ruhumu karartıyor
Geçmiş olsun canım , inşallah ondandır. Sami hocaya gidiyoruz evet. Nedense her dediğine inanıyorum adamın. Saçma da olsa bir ikna gücü var sankisen de ona mı başladın ?
İzmir benim de hayalim ama Bursa, Antalya, Mersin falan da olur bana. Lakin eş kişisi işine aşık dolayısıyla buraya emekliliğe kadar zamkla yapışığız muhtemelen
Canım peki bebişin kaç haftalk doğdu
İklim gerçekten yüzüne ve ruh haline yansıyor insanların yıllarca güneyegede yaşayıp Ankaraya döndüğümde insanlar ne kadar mutsuz demiştim herkesin suratı asık havası gibi:))Aynen... Gri... Binalar binalar binalar , başka birşey yok. İlk geldiğimde adres sorunca hep filanca bakanlığın ilerisi , falanca binadan dön diyorlardı şaşırıp kalıyordum. Landmark olarak bir park, bir akarsu ( çokça dere isimli semt olmasına rağmen? ) vs veremiyor kimse doğru düzgün. İklim zaten sert. Ve insanların yüzüne yansıyor resmen bunlar bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?