2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Offfff kv geldi taa gunduzden, aksama oglunu da gormeden gitmez. Cocuga mudahale etmeye calisiyor, kucagindan birakmamaya calisiyor aglasa bile. Basim catladi sinirden.
Ayrica ben oglani kucagimda uyutup tv izliyodum rahatimi bozdu resmen. Saka gibi ben boyle yasayamam.
Ayni mahallede oturuyoruz maalesef.

Çocuk ağladığı halde ağlasın bir şey olmaz ciğeri açılır diye tutmaya devam etmeleri beni de sinirlendiriyor.

Off geldimi. Sende uyuyacak emecek diye al al yatakodana git Afilim92 gibi, canı sıkılır gelmez belki

Sen hakkından gelirsin canım
Evet bazen cildirtsa da cocugun uykusuna saygi duymayi ogrendi.Ama bizim evdeyken .Oraya gidince yolda uyusa esim onden gidip sessiz olun uyuyor yatak ayarlayin diyor .Kadin pesimden geliyor aman bir daha uyut öpecem diyor .En son bunu yaptığında insanda biraz merhamet olmali dedim yüksek sesle.

Ben şehir hatta ülke değişikliği için yalvarma, baskı, acındırma, gelecekten korkutma gibi türlü yöntemler denedim sonuç alamadım bari burdaysak müstakil eve geçelim , bahçemiz mahremiyetimiz olsuna döndüm. Ona ikna edecek gibiyim. Ama hani yarın gidelim dese bavulu toplar Avustralyaya falan gözümü kırpmadan geçerim.

Çocuk ağladığı halde ağlasın bir şey olmaz ciğeri açılır diye tutmaya devam etmeleri beni de sinirlendiriyor.
ya cocuk konusabilse sanki annecim al beni bunlarin elinden diyecek diye dusunuyorum, ne bileyim ben anane babanne gormedim belki de ondan yabanciyim bu mevzulara, ya da kv sevmedigim icin batiyor bana

Sen iyisin vallahi, ben yapamıyorum öyle. Gerçi bana müdahale edilmedi çocuktan sonra ama boşanma davasından önce çok sinir olduğum davranışları olmasına rağmen, bizimkinin ana aşkından sustuğum şeyler olmuştu. Ben direk dilekçeyle konuştum baya hizaya geldiler :)

Off geldimi. Sende uyuyacak emecek diye al al yatakodana git Afilim92 gibi, canı sıkılır gelmez belki
oyle yaptim iki kere kapi caldi ebebekten alisveris yapmistim, bir de kucakta uyumak istiyor ya benimki, etrafta biri olunca dikkati dagildi bakmaktan uyumadi

Ah keşke ülke değişikliği imkanımız olsa bizimde, bu ülkede çocuk yetiştirmezdim de, bırakılacak bir işimiz yok, çok rahatız.

Müstakil ev nerde düşünüyorsunuz? Ben bi ara batıkenttekilere bakmıştım ama çok eskiydi. Gölbaşı alacaatlı vs tarafları da bütçemizi aşıyor

ya cocuk konusabilse sanki annecim al beni bunlarin elinden diyecek diye dusunuyorum, ne bileyim ben anane babanne gormedim belki de ondan yabanciyim bu mevzulara, ya da kv sevmedigim icin batiyor bana

Benim oğlan anneanne babaanne dede çok seviyor ama hepsi oyuncu. Oyun varsa seviyolar, yoksa öyle boş boş kucakta tutuyorsa, öpüyorsa falan sevmiyordur, nesini sevsin

Blw neden olmayacak ? Tam yeni arastirmaya baslamistim nedir bu blw iyimi kotumu derken gordum mesajinizi merak ettim
Benim bebeğim henüz yiyeceği tutmayı ve agzina götürmeyi anlayacak kadar büyük değil. Denedim yapmadı. Eline verdim tutmak istemedi. Ağzına goturttum parmaklarını yaladı havucu attı hiç sokmadı içeri. Kendim verdim tukurdu. En az 2 ay daha var bence yapabilmesi icin

Ya kızlar rahat olun biraz. Benim oğlumu kapış kapış herkes alıyor seviyor uyandırıp öpüyor kendiniz uyutun diyorum uyandıran kendi yöntemiyle uyutuyor. Ama herkes bol bol sevip öptüğü için tüm sülale her hafta görüntülğ arar dedemin ablası bile fotosunu ister arayıp özledim der. Ben babaannemle dedelerimle anneannemle büyüdüm ve evlendikten sonra babaannem her kış bende kaldı. Bütün aileyle fotosunu çekip albüm oluşurdum oğluma yaşlılarla falan. Ölüp gidecekler oğlum bğyümeden hatıraları kalsın istedim. Kv yi bende sevmiyorum ama onu bile kameralı arayıp gösteriyorum resmini atıyorum. Herkes kendi yöntemiyle seviyor sonuç olarak. Bırakın sevsinler hiçbirşey olmaz.

Kızlar işgöremezlik ödemesi yatan var mı? Doğuma kadar ki kısmı yatırdılar, doğumdan sonraki rapor paramdan hala ses seda yok mesaj bekliyorum hata mı yapıyorum sgkya mı gitmeliyim acaba
Benim aylık olarak yattı canım ve bittiartık bu ay yatmaya ak bence bir ara sor
bizimkide aynı kucaktan kucağa geziyor hatta şimdi eşimle kvye yolladım temizlik yapıcam :)

Denedim blwyi de çocuk henüz hazır değil buna. İzleyeceğim attığın videoyu şuan çocuk ayağımda uyuyor. Böyle bir doktor önerisi olduğunu bilmiyordum

Canım haklısın ama benim gördüğüm büyükler sevmekle kalmayıp herşeye burunlarını sokup anneyi kötü hissettiriyorlar genelde ben kendi annemle bile ne tartışmalar yapıyorum kv desen bıraksak benden çocuğu alıp kendi memleketine götürecek o derece tuhaf bi sahiplenme falan bunları görünce soğuyorum yoksa bebek büyütürken aslında en çok desteğe biz ihtiyaç duyuyoruz aslında

Ben de ülke değişikliği için her şeyi yapmaya hazırım ama eş kişisini ikna etmek kolay değil malesef

ben de çıktım canım, ufaktan alışveriş yapıp eve döndük. Tuvaletim geldi erken dönmek zorunda kaldım, su içerek çıkıyorum susuz kalmayayım diye..sonra da haydi eve:)) çocuk büyüyünce ben daha çok WC arıycam sanırım oğlandan daha çok :))

Aynen katılıyorum, sevsinler de gereksiz sahiplenmesinler. Benim KV ay bize benziyordu bize benziyordu deyip duruyor herkese.. Benim babam kumral mavi gözlü ben de kumralım. Oğlum sarışın mavi gözlü.. Kvnin babası maviymiş..insanlar soruyor AA kime benziyor diye ben diyorum babam mavi gözlü diye . o da altta kalmıyor benim de babam mavi gözlü diyor. E bir de vize benziyor bize benziyor diye iki de bir ayy çok sevindim bize benzettiğiniz için dedi bir yabancı kadına. Eltim de demez mi o kadının gözü körmüş KV küplere biniyor. Çok fenalar yaaa öyle böyle değil. Yoksa zaten seviyorlar. Kucağa da alıyorlar.. Ama saçma bir sahiplenme duyguları var. En sonunda kimseye benzemiyor oğlum kendine benziyor dedim. Anneanne babaanne dede hayatta büyük nimet çocuklarımız için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…