2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Wc mevzusunu hamileyken çok yaşıyordum her gittiğim yerde wc arayışım vardı. Metroda bile bazen giderken zor dayanıyordum:)) ama hamilelikte güzeldi ya.

Benim kv geçen diyoki bu kız kime benziyor dedim ki gözleri abime kas yapısı rahmetli anneme benziyor dedim. Bana dediki bu kiz herkesten biseyler almış bizede benziyor dedim anne kendini kandırma kizim sizin tarafa benzemiyor kv fena bozulmuştu. :)

Canım onlara önemli gelmiyor çünkü.biz de şuan şüpheli yaklaşıyoruz gaita da gizli kan zayıf pozitif cikti benim en yakinkomsum oğlunda çekti bu sikintiyi ve ben bizzat hep şahit oldum çocuğun sıkıntılarına biz aile AP.oturuyiruz k.v oodonemde komşunun titizlikle dikkat etmesine bile abartıyor derdi ve şu anda biz Dr önerisi ile dikkat edicez bana diyet vermedi ama bebişi ek gıdaya geçirdi.Gecen gün sütlac yiyorum diyorki azıcık yalat dedim ki anne sut yasak ya!tuhaf bir şekilde baktı bana...Resmen dr un yaklaşımıni ciddiye almıyor ve insallah alerjisi yoktur yoksa bu k.v ile işim zor

Bebekle gezmeye çıkan insanlara şaşırıyorum. Taksi tutup kadıköye hastaneye gittik. Giderken ağladı dönerken kendini parçaladı. Aç bilaç uyuyor şimdi.
Mama yemiyor mu canım ya takside filan hazırlardın. Uyku ve açlık zamanına denk gelince çok ağlıyorlar
Wc mevzusunu hamileyken çok yaşıyordum her gittiğim yerde wc arayışım vardı. Metroda bile bazen giderken zor dayanıyordum:)) ama hamilelikte güzeldi ya.
Evet canım Hamilelik güzeldi koca bir göbek istediğini ye :) fazla şeker hariç
abartıyorlar....
hatta densiz KV , annem geldiğinde kuran okutmuştuk o kadar insanın içinde iyi huyları bize kötü huyları size benziyor dedi.. Annem de kibarca -o nasıl laf ...hanım küçücük bebeğin ne kötü huyu olcak her huyu iyi olur onun büyüyüncede dedi. Anne baba sakin insanlar dedi..ama bizim kv hep laf soksun iğne batırsın yaşam kaynağı kadının.

Kayınvalide gerçekten hadsizmiş, evden mama yedirip çıkmıştım ordada emzirdim açlıktan çok uykusuzluktan delirdi. Birden fazla insan gördü danışmadaki kızlar çok tatlı diyip duruyorlardı. Nazar değdi kuzuma babam gelince okudu başında nasıl perişan ettiyse kendini hala uyuyor başında oturuyorum

Bebek kvdeydi buzluktan süt çıkarmıştım içmemiş buzluktan çıkan sütü içmiyorsa işe başlayınca napıcam bilemedim şimdi

kızlar ek gıda için makarna lütfen ve makarnavitma dan karışık sipariş verdim. tam buğday unu ruşeym vs vs. bi de dut pekmezi. madem blw olmayacak bir kaç ay daha pütürlü muhallebilere başlıyorum ben
Iyi yapmışsın canım bende makarnavitma dan almak istiyorum, şimdilik cityfarm ürünlerinden organik irmik, pirinç ve tam buğday unu aldım.

Benim oglum da tepeden tirnaga ben.Ki bunu daha dogar dogmaz dr soyledi kopyani dogurdun diye .Ama kv kp kisisi cekemiyor .Durup dururken bir yerlerini kendilerine benzetiyorlar .Esim de kendine benzemedigini biliyor .Bir taraflarını anasina benzetmeye calisiyor. Ama goz var nizam var .Su fazla abartili sevme ve luzumsuz sahiplenme kismina ben de katılıyorum.Gorumce kisisi pipisini de yicem her yerini yiycem diyor .Densiz bunu abisinin yanda ve her yerde soyluyor .Bir gun cok pis bozacam .
Kendilerine cok benzeyen bebekten mutlu olacaklarsa bir tane daha dogursunlar

İnşallah yoktur yoksa çok acı çeker yavrucak. Benimki otursan durmuyor, oynasan durmuyor, emzirsen durmuyor, uykuya geçişi çok çok zorlaştı. Geceden beri mahvolduk. Kollarım koptu artık. Canı çok yanıyor anlıyorum çünkü sürekli kendini kasıyor, sürekli ayaklarını birbirine vuruyor. Benim kv de ek gıda geçin de sen rahatla diyor bana. Ek gıdaya geçince sanki mucizevi bir şekilde çocuk kendisi uykuya dalacak gibi davranıyor. Benim sorunum karın doyurma kısmında değil ki, 5 dkda hızlı hızlı emip doyuyor, asıl sorun uykuda. Bunu anlatamıyorum. Illa 6. ayın dolmasına gerek yok verin işte diyor da, sağolsun sayesinde çocuğun kakası bozuldu kıvranıyor, nasıl ek gıda geçeyim ben şimdi? Bu kaka düzelmeden bir de ek gıdayı nasıl sindirecek bu çocuk, bağırsakları şuan tahriş oldu büyük ihtimalle.

Canım Allah kolaylık versin inşaAllah geçecek arkadaşım çekti yakinen sahittim ama çok şükür ki atlattilar bebek ve anne ve baba alışıyor fakat şu çevredeki gereksiz ve anlama kıtlığı olan insanlar çok yıpratıcı oluyo maalesef

İnşallah bir şekilde biz de atlatırız. 3 haftalıkken başladı huzursuz olup ağlamaları, o zamandan beri kakası ishal şeklindeydi. Doktora gittik, kolik dedi geçti. 2. aydan sonra memede durmaz oldu. Çok zor geçiyor günler geceler ama bitecek inşallah. Allah hepimizin yavrusunu korusun, acı çekmesinler onlar

Az önce kızıma brokoli tattirdim pek sevmedi gibi suratını buzusturdu ama yine de yedi.
Benim ikizlerden biride brokoli kattığım karışımı ağzına aldı ve kaşık ağzındayken söylenmeye başladı. Şimdi herşeyin önce diliyle tadına bakıyor sonra tam ağzını açıyor.

ben hicbir aile buyugu gormedigim icin soguk birisiyim canim. Anane babanne dede hala dayi amca teyze kimseyi dogru duzgun gormedim, ben geç dogdugum icin cogu ölmustu. Suanda da o yuzden herhalde bana pek bir sey ifade etmiyor aile baglari durust olursak durum boyle. Ekstradan da kv her seye ama her seye muhalefet oldugu icin ve cok cahil oldugu icin sevmiyorum.

Bir de cocugumun rahati bozuldu, az emdi bugun kadin yuzunden... Firsat vermedigi icin. Agladikca hoplatip ziplatip susturmaya calisti. Bir de saat 2den 9a kadar bu duruma maruz kaldim gelip 1 2 saat otursa sukredicem artik

aynen benim 9 ay tasiyip 17 saat dogum sancisini cektigim cocugu benden kiskaniyor. Cocuk beni izliyor, oraya bakma bana bak diyor ya ne sacma

Ya gerçekten varya insani deli ediyorlar. Geçende eşimin teyzesi geldi çocuğu ağzından öpüyor. Öpmeyin yahu şu çocuğu mikrop kapıyor diyorum beni dinleyen yok. Birde teyzesi aynı senin görümce gibi cnm benim kıza bilmem neresini yediğim diyor cinnet geçirdim resmen. ağzının üstüne gecireceksin boylelerinin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…