- 13 Nisan 2017
- 2.783
- 3.361
- 83
- 38
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #74.281
Wc mevzusunu hamileyken çok yaşıyordum her gittiğim yerde wc arayışım vardı. Metroda bile bazen giderken zor dayanıyordum:)) ama hamilelikte güzeldi ya.ben de çıktım canım, ufaktan alışveriş yapıp eve döndük. Tuvaletim geldi erken dönmek zorunda kaldım, su içerek çıkıyorum susuz kalmayayım diye..sonra da haydi eve:)) çocuk büyüyünce ben daha çok WC arıycam sanırım oğlandan daha çok :))
Aynen katılıyorum, sevsinler de gereksiz sahiplenmesinler. Benim KV ay bize benziyordu bize benziyordu deyip duruyor herkese.. Benim babam kumral mavi gözlü ben de kumralım. Oğlum sarışın mavi gözlü.. Kvnin babası maviymiş..insanlar soruyor AA kime benziyor diye ben diyorum babam mavi gözlü diye . o da altta kalmıyor benim de babam mavi gözlü diyor. E bir de vize benziyor bize benziyor diye iki de bir ayy çok sevindim bize benzettiğiniz için dedi bir yabancı kadına. Eltim de demez mi o kadının gözü körmüşKV küplere biniyor. Çok fenalar yaaa öyle böyle değil. Yoksa zaten seviyorlar. Kucağa da alıyorlar.. Ama saçma bir sahiplenme duyguları var. En sonunda kimseye benzemiyor oğlum kendine benziyor dedim. Anneanne babaanne dede hayatta büyük nimet çocuklarımız için..
Benim kv geçen diyoki bu kız kime benziyor dedim ki gözleri abime kas yapısı rahmetli anneme benziyor dedim. Bana dediki bu kiz herkesten biseyler almış bizede benziyor dedim anne kendini kandırma kizim sizin tarafa benzemiyor kv fena bozulmuştu. :)ben de çıktım canım, ufaktan alışveriş yapıp eve döndük. Tuvaletim geldi erken dönmek zorunda kaldım, su içerek çıkıyorum susuz kalmayayım diye..sonra da haydi eve:)) çocuk büyüyünce ben daha çok WC arıycam sanırım oğlandan daha çok :))
Aynen katılıyorum, sevsinler de gereksiz sahiplenmesinler. Benim KV ay bize benziyordu bize benziyordu deyip duruyor herkese.. Benim babam kumral mavi gözlü ben de kumralım. Oğlum sarışın mavi gözlü.. Kvnin babası maviymiş..insanlar soruyor AA kime benziyor diye ben diyorum babam mavi gözlü diye . o da altta kalmıyor benim de babam mavi gözlü diyor. E bir de vize benziyor bize benziyor diye iki de bir ayy çok sevindim bize benzettiğiniz için dedi bir yabancı kadına. Eltim de demez mi o kadının gözü körmüşKV küplere biniyor. Çok fenalar yaaa öyle böyle değil. Yoksa zaten seviyorlar. Kucağa da alıyorlar.. Ama saçma bir sahiplenme duyguları var. En sonunda kimseye benzemiyor oğlum kendine benziyor dedim. Anneanne babaanne dede hayatta büyük nimet çocuklarımız için..
Canım onlara önemli gelmiyor çünkü.biz de şuan şüpheli yaklaşıyoruz gaita da gizli kan zayıf pozitif cikti benim en yakinkomsum oğlunda çekti bu sikintiyi ve ben bizzat hep şahit oldum çocuğun sıkıntılarına biz aile AP.oturuyiruz k.v oodonemde komşunun titizlikle dikkat etmesine bile abartıyor derdi ve şu anda biz Dr önerisi ile dikkat edicez bana diyet vermedi ama bebişi ek gıdaya geçirdi.Gecen gün sütlac yiyorum diyorki azıcık yalat dedim ki anne sut yasak ya!tuhaf bir şekilde baktı bana...Resmen dr un yaklaşımıni ciddiye almıyor ve insallah alerjisi yoktur yoksa bu k.v ile işim zorBen de makarna, tel şehriye falan içindekiler kısmını okuyup öyle alıyorum alırken, yumurta olandan almıyorum çünkü yiyebildiğim şeyler zaten az bari makarna falan yiyeyim. Ben de kahvaltı olarak kendime lavaş (sütsüz, yumurtasız yapılan bir çeşit yaşadığım ülkede) içine biber ve zeytin koyup tost yapıyorum. Tost yapmak için başka bir şey kalmıyor çünkü. Akşam favori yemeğim de pilav ve mercimek çorbası, arada makarna, eğer oğlum o gün uslu durmuşsa da patates yemeği ya da patates haşlaması. Ben bu kadar dikkat edip hiçbir şey yemezken, kv "Bilemedim, zarar mı etti?" diyince sinirler tepemde. 2 aydır çocuğun alerjisi var diyoruz, hala bilemedim nasıl diyor anlamıyorum ya
Mama yemiyor mu canım ya takside filan hazırlardın. Uyku ve açlık zamanına denk gelince çok ağlıyorlarBebekle gezmeye çıkan insanlara şaşırıyorum. Taksi tutup kadıköye hastaneye gittik. Giderken ağladı dönerken kendini parçaladı. Aç bilaç uyuyor şimdi.
Evet canım Hamilelik güzeldi koca bir göbek istediğini ye :) fazla şeker hariçWc mevzusunu hamileyken çok yaşıyordum her gittiğim yerde wc arayışım vardı. Metroda bile bazen giderken zor dayanıyordum:)) ama hamilelikte güzeldi ya.
abartıyorlar....Benim kv geçen diyoki bu kız kime benziyor dedim ki gözleri abime kas yapısı rahmetli anneme benziyor dedim. Bana dediki bu kiz herkesten biseyler almış bizede benziyor dedim anne kendini kandırma kizim sizin tarafa benzemiyor kv fena bozulmuştu. :)
Kayınvalide gerçekten hadsizmiş, evden mama yedirip çıkmıştım ordada emzirdim açlıktan çok uykusuzluktan delirdi. Birden fazla insan gördü danışmadaki kızlar çok tatlı diyip duruyorlardı. Nazar değdi kuzuma babam gelince okudu başında nasıl perişan ettiyse kendini hala uyuyor başında oturuyorumMama yemiyor mu canım ya takside filan hazırlardın. Uyku ve açlık zamanına denk gelince çok ağlıyorlar
Evet canım Hamilelik güzeldi koca bir göbek istediğini ye :) fazla şeker hariç
abartıyorlar....
hatta densiz KV , annem geldiğinde kuran okutmuştuk o kadar insanın içinde iyi huyları bize kötü huyları size benziyor dedi.. Annem de kibarca -o nasıl laf ...hanım küçücük bebeğin ne kötü huyu olcak her huyu iyi olur onun büyüyüncede dedi. Anne baba sakin insanlar dedi..ama bizim kv hep laf soksun iğne batırsın yaşam kaynağı kadının.
Peki sizin doktrdamı ayını geriden hesaplyo38 hafta 2 günlük doğdu. Planlı sezaryen :)
Peki sana smsle bilgi mi geliyordu canımBenim aylık olarak yattı canım ve bittiartık bu ay yatmaya ak bence bir ara sor
bizimkide aynı kucaktan kucağa geziyor hatta şimdi eşimle kvye yolladım temizlik yapıcam :)
Iyi yapmışsın canım bende makarnavitma dan almak istiyorum, şimdilik cityfarm ürünlerinden organik irmik, pirinç ve tam buğday unu aldım.kızlar ek gıda için makarna lütfen ve makarnavitma dan karışık sipariş verdim. tam buğday unu ruşeym vs vs. bi de dut pekmezi. madem blw olmayacak bir kaç ay daha pütürlü muhallebilere başlıyorum ben
Benim oglum da tepeden tirnaga ben.Ki bunu daha dogar dogmaz dr soyledi kopyani dogurdun diye .Ama kv kp kisisi cekemiyor .Durup dururken bir yerlerini kendilerine benzetiyorlar .Esim de kendine benzemedigini biliyor .Bir taraflarını anasina benzetmeye calisiyor. Ama goz var nizam var .ben de çıktım canım, ufaktan alışveriş yapıp eve döndük. Tuvaletim geldi erken dönmek zorunda kaldım, su içerek çıkıyorum susuz kalmayayım diye..sonra da haydi eve:)) çocuk büyüyünce ben daha çok WC arıycam sanırım oğlandan daha çok :))
Kendilerine cok benzeyen bebekten mutlu olacaklarsa bir tane daha dogursunlarBenim kv geçen diyoki bu kız kime benziyor dedim ki gözleri abime kas yapısı rahmetli anneme benziyor dedim. Bana dediki bu kiz herkesten biseyler almış bizede benziyor dedim anne kendini kandırma kizim sizin tarafa benzemiyor kv fena bozulmuştu. :)
İnşallah yoktur yoksa çok acı çeker yavrucak. Benimki otursan durmuyor, oynasan durmuyor, emzirsen durmuyor, uykuya geçişi çok çok zorlaştı. Geceden beri mahvolduk. Kollarım koptu artık. Canı çok yanıyor anlıyorum çünkü sürekli kendini kasıyor, sürekli ayaklarını birbirine vuruyor. Benim kv de ek gıda geçin de sen rahatla diyor bana. Ek gıdaya geçince sanki mucizevi bir şekilde çocuk kendisi uykuya dalacak gibi davranıyor. Benim sorunum karın doyurma kısmında değil ki, 5 dkda hızlı hızlı emip doyuyor, asıl sorun uykuda. Bunu anlatamıyorum. Illa 6. ayın dolmasına gerek yok verin işte diyor da, sağolsun sayesinde çocuğun kakası bozuldu kıvranıyor, nasıl ek gıda geçeyim ben şimdi? Bu kaka düzelmeden bir de ek gıdayı nasıl sindirecek bu çocuk, bağırsakları şuan tahriş oldu büyük ihtimalle.Canım onlara önemli gelmiyor çünkü.biz de şuan şüpheli yaklaşıyoruz gaita da gizli kan zayıf pozitif cikti benim en yakinkomsum oğlunda çekti bu sikintiyi ve ben bizzat hep şahit oldum çocuğun sıkıntılarına biz aile AP.oturuyiruz k.v oodonemde komşunun titizlikle dikkat etmesine bile abartıyor derdi ve şu anda biz Dr önerisi ile dikkat edicez bana diyet vermedi ama bebişi ek gıdaya geçirdi.Gecen gün sütlac yiyorum diyorki azıcık yalat dedim ki anne sut yasak ya!tuhaf bir şekilde baktı bana...Resmen dr un yaklaşımıni ciddiye almıyor ve insallah alerjisi yoktur yoksa bu k.v ile işim zor
Canım Allah kolaylık versin inşaAllah geçecek arkadaşım çekti yakinen sahittim ama çok şükür ki atlattilar bebek ve anne ve baba alışıyor fakat şu çevredeki gereksiz ve anlama kıtlığı olan insanlar çok yıpratıcı oluyo maalesefİnşallah yoktur yoksa çok acı çeker yavrucak. Benimki otursan durmuyor, oynasan durmuyor, emzirsen durmuyor, uykuya geçişi çok çok zorlaştı. Geceden beri mahvolduk. Kollarım koptu artık. Canı çok yanıyor anlıyorum çünkü sürekli kendini kasıyor, sürekli ayaklarını birbirine vuruyor. Benim kv de ek gıda geçin de sen rahatla diyor bana. Ek gıdaya geçince sanki mucizevi bir şekilde çocuk kendisi uykuya dalacak gibi davranıyor. Benim sorunum karın doyurma kısmında değil ki, 5 dkda hızlı hızlı emip doyuyor, asıl sorun uykuda. Bunu anlatamıyorum. Illa 6. ayın dolmasına gerek yok verin işte diyor da, sağolsun sayesinde çocuğun kakası bozuldu kıvranıyor, nasıl ek gıda geçeyim ben şimdi? Bu kaka düzelmeden bir de ek gıdayı nasıl sindirecek bu çocuk, bağırsakları şuan tahriş oldu büyük ihtimalle.
İnşallah bir şekilde biz de atlatırız. 3 haftalıkken başladı huzursuz olup ağlamaları, o zamandan beri kakası ishal şeklindeydi. Doktora gittik, kolik dedi geçti. 2. aydan sonra memede durmaz oldu. Çok zor geçiyor günler geceler ama bitecek inşallah. Allah hepimizin yavrusunu korusun, acı çekmesinler onlarCanım Allah kolaylık versin inşaAllah geçecek arkadaşım çekti yakinen sahittim ama çok şükür ki atlattilar bebek ve anne ve baba alışıyor fakat şu çevredeki gereksiz ve anlama kıtlığı olan insanlar çok yıpratıcı oluyo maalesef
kucaginda tutmaya calisiyor işteBenim oğlan anneanne babaanne dede çok seviyor ama hepsi oyuncu. Oyun varsa seviyolar, yoksa öyle boş boş kucakta tutuyorsa, öpüyorsa falan sevmiyordur, nesini sevsin
Benim ikizlerden biride brokoli kattığım karışımı ağzına aldı ve kaşık ağzındayken söylenmeye başladı. Şimdi herşeyin önce diliyle tadına bakıyor sonra tam ağzını açıyor.Az önce kızıma brokoli tattirdim pek sevmedi gibi suratını buzusturdu ama yine de yedi.
ben hicbir aile buyugu gormedigim icin soguk birisiyim canim. Anane babanne dede hala dayi amca teyze kimseyi dogru duzgun gormedim, ben geç dogdugum icin cogu ölmustu. Suanda da o yuzden herhalde bana pek bir sey ifade etmiyor aile baglariYa kızlar rahat olun biraz. Benim oğlumu kapış kapış herkes alıyor seviyor uyandırıp öpüyor kendiniz uyutun diyorum uyandıran kendi yöntemiyle uyutuyor. Ama herkes bol bol sevip öptüğü için tüm sülale her hafta görüntülğ arar dedemin ablası bile fotosunu ister arayıp özledim der. Ben babaannemle dedelerimle anneannemle büyüdüm ve evlendikten sonra babaannem her kış bende kaldı. Bütün aileyle fotosunu çekip albüm oluşurdum oğluma yaşlılarla falan. Ölüp gidecekler oğlum bğyümeden hatıraları kalsın istedim. Kv yi bende sevmiyorum ama onu bile kameralı arayıp gösteriyorum resmini atıyorum. Herkes kendi yöntemiyle seviyor sonuç olarak. Bırakın sevsinler hiçbirşey olmaz.
gelmedi canım e devletten takip ettimPeki sana smsle bilgi mi geliyordu canım
aynen benim 9 ay tasiyip 17 saat dogum sancisini cektigim cocugu benden kiskaniyor. Cocuk beni izliyor, oraya bakma bana bak diyor ya ne sacmaCanım haklısın ama benim gördüğüm büyükler sevmekle kalmayıp herşeye burunlarını sokup anneyi kötü hissettiriyorlar genelde ben kendi annemle bile ne tartışmalar yapıyorum kv desen bıraksak benden çocuğu alıp kendi memleketine götürecek o derece tuhaf bi sahiplenme falan bunları görünce soğuyorum yoksa bebek büyütürken aslında en çok desteğe biz ihtiyaç duyuyoruz aslında
Ya gerçekten varya insani deli ediyorlar. Geçende eşimin teyzesi geldi çocuğu ağzından öpüyor. Öpmeyin yahu şu çocuğu mikrop kapıyor diyorum beni dinleyen yok. Birde teyzesi aynı senin görümce gibi cnm benim kıza bilmem neresini yediğim diyor cinnet geçirdim resmen.Benim oglum da tepeden tirnaga ben.Ki bunu daha dogar dogmaz dr soyledi kopyani dogurdun diye .Ama kv kp kisisi cekemiyor .Durup dururken bir yerlerini kendilerine benzetiyorlar .Esim de kendine benzemedigini biliyor .Bir taraflarını anasina benzetmeye calisiyor. Ama goz var nizam var .Su fazla abartili sevme ve luzumsuz sahiplenme kismina ben de katılıyorum.Gorumce kisisi pipisini de yicem her yerini yiycem diyor .Densiz bunu abisinin yanda ve her yerde soyluyor .Bir gun cok pis bozacam .
Kendilerine cok benzeyen bebekten mutlu olacaklarsa bir tane daha dogursunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?