- 18 Mart 2010
- 242
- 302
- 303
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #74.301
Çok sağol canım bakıyorum orda da yokgelmedi canım e devletten takip ettim
Akıl küpü bunlar ya :) bizimki suratını büzüstürdü ama yinede hmm hmmm yaptı:)Benim ikizlerden biride brokoli kattığım karışımı ağzına aldı ve kaşık ağzındayken söylenmeye başladı. Şimdi herşeyin önce diliyle tadına bakıyor sonra tam ağzını açıyor.
Bana uyar cnm uygun olduğumuz birgün toplanalım.kronik_unutkan Forse fatma_sibel Kızlar anadolu yakasında bir buluşma olacaksa evdeki bebek sayısının göz önüne alınmasını ve benim evde toplanmayı talep ediyorum
Bugünkü kadıköy maceramı göz önüne alarak zaman talep ediyorum. Bir 6 ay sonra görüşelim insallahkronik_unutkan Forse fatma_sibel Kızlar anadolu yakasında bir buluşma olacaksa evdeki bebek sayısının göz önüne alınmasını ve benim evde toplanmayı talep ediyorum
saglik sigortasi olanlar indirimli yaptirabiliyor ama sigortanin kapsamina gore degisebilirKızlar rota aşısı ayın 10 undan sonra 70 tl olacak dedi bir arkadaş. Aklınızda bulunsun
Maaşımdan bana 200 ancak kalır one yahuKızlar ben bildiğiniz gibi tadımlara başladım, bugün ilk sebze çorbasını yapayım dedim önceden dondurdugum bir küp kemik suyu ve bir tatlı kaşığı irmik ile yaptım.
Brokoli boykotu yapan yakışıklım bile beş kaşık yedi, hergün yoğurt mayalıyorum ve her ikiside ikişer çorba kaşığı kadar yiyorlar.
Bu kadarı gayet iyi ama mesela bugün lor deneyi yaptım, ortaya birşey cıktı ama adını bilmiyorum peyniraltı suyu denen şeyi elde ettim en azından. Durum bu iken ben tabi ki yetişemiyorum yani bebeleri halen emziriyorum arada mama veriyorum, bunları veriyorum, en geç iki haftaya kahvaltı öğünü başlayacak falan filan... Ben nasıl yetişeceğim? Heleki işe başlayınca ne olacak bu ara çok düşünüyorum.
Neyse bu konuda dert yandığıma bakmayın keşke çalışmam gerekmese ama işte hepimiz benzer durumlardayız.
Özellikle ist. Anadolu yakasında bakıcı olarak bana tavsiyede bulunabilecek kimse varsa çok memnun olurum k.v. ile beraber olacak o yüzden ikiz fiyatı cekmezler diye umuyordum ama pazar günü görüşmeye gelen hanım 3200 tl istediBen ne diyeceğimi şaşırıyorum böyle durumlarda yani bu ülkede birçok öğretmen o parayı alamıyorken...
Neyse iste böyle kızlar
Dis olabilir cnmOğlumun çok salyası akıyo ve herseyi ağzına goturuyo eli sürekli ağzında çok huzursuz şuan sallıyorum uykuya geçmiyor pış pıştan beynim sulandı.. bu gecede mızmız nasıl sabah olacak bilmiyorum, diş mi geliyo sizce ?
Aynen canım ben başladım. Dediğin gibi tercih meselesi. 4. Aydan somra her hangi bir sakınca yok aslında Benim doktorum herşeyi püre halinde verebilirsin yavaş yavaş dedi. Tabi o kadar vermiyorum ama şimdiye kadar havuç püresi verdim 3 gün 1 kaşığa yakın diyebiliriz. Bir de yoğurt verdim 3 gün. Aralarda birkaç gün birşey vermiyorum. Bide mandalin muz ve elma yalattırdım. Çünkü kendisi istiyor içi gidiyor biz yerken. Zaten alışıp çok çok yemesi en az 2 ay sürer. 5. Ayımızın da dolmasına kaldı 8 gün. Bir de maşallah emmesi çok iyi ondan herhangi bir sıkıntı yaratmıyor. Ben tatlarına alışsın istiyorum yavaştanBen de kafama göre bir doktor bulamadım ve her ay başlı doktora gitmekten sıkıldım. Benim son gittiğim doktor da kilo persentili geride olduğu için 5. Ayda ek gıdaya başlarız dedi ben istemediğimi söyledim. Bebek iştahsızsa erken başlamak gerekir dedi ne alakaysa.
Benim vemertugce35 nin bebişlerimiz de 13 temmuz doğumlu canım. Benim doktorum da bir ay sonra yani 5. Ayda başlatmak istiyor ama ben istemiyorum 6. Aya kadar beklemek istiyorum. Tuğçe taşımlara başladı diye biliyorum. Aslında bu süreçte tadımlık yapılabilir tercih meselesi.
Bence blw veya klasik yöntem tercih meselesi. Bebeğin hazırbulunuşluğu da önemli. Eğer tam anlamıyla blw yapmayı düşünmüyor bile olsanız bebeğinizin motor gelişimi, el-göz koordinasyonu, sadece yutmayı değil çiğnemeyi öğrenmesi açısından, kendisinin başarma duygusunu yaşaması açısından arada da olsa yapmanızı öneririm
Ya Ankara konusulmus ben kacirdim. Ben de İst.dan geldim evlenince. Hic sevemedim gezecek yer yok alismisim sahile deniz havasina mis gibi. Kalabaligini trafigini bile seviyordum
Canım seve seve Sağ ol nazik davetin için bizim bölgede 5 kilometrelik alanda dolanıp duruyorum henüz kendi başımıza minibüse binmiş değiliz ... senin ikizleri hazırlayıp dışarı çıkman çok zor olacağını düşünürsek neden olmasın..inşallah diyelim. Ama senin de dışarı çıkman değişiklik olur sana da nasıl buluşabiliriz acaba kısa da olsakronik_unutkan Forse fatma_sibel Kızlar anadolu yakasında bir buluşma olacaksa evdeki bebek sayısının göz önüne alınmasını ve benim evde toplanmayı talep ediyorum
Bana uyar cnm uygun olduğumuz birgün toplanalım.
çok zor ya...keşke tanıdığım olsaydı canım , yardımcı olabilseydim..Kızlar ben bildiğiniz gibi tadımlara başladım, bugün ilk sebze çorbasını yapayım dedim önceden dondurdugum bir küp kemik suyu ve bir tatlı kaşığı irmik ile yaptım.
Brokoli boykotu yapan yakışıklım bile beş kaşık yedi, hergün yoğurt mayalıyorum ve her ikiside ikişer çorba kaşığı kadar yiyorlar.
Bu kadarı gayet iyi ama mesela bugün lor deneyi yaptım, ortaya birşey cıktı ama adını bilmiyorum peyniraltı suyu denen şeyi elde ettim en azından. Durum bu iken ben tabi ki yetişemiyorum yani bebeleri halen emziriyorum arada mama veriyorum, bunları veriyorum, en geç iki haftaya kahvaltı öğünü başlayacak falan filan... Ben nasıl yetişeceğim? Heleki işe başlayınca ne olacak bu ara çok düşünüyorum.
Neyse bu konuda dert yandığıma bakmayın keşke çalışmam gerekmese ama işte hepimiz benzer durumlardayız.
Özellikle ist. Anadolu yakasında bakıcı olarak bana tavsiyede bulunabilecek kimse varsa çok memnun olurum k.v. ile beraber olacak o yüzden ikiz fiyatı cekmezler diye umuyordum ama pazar günü görüşmeye gelen hanım 3200 tl istediBen ne diyeceğimi şaşırıyorum böyle durumlarda yani bu ülkede birçok öğretmen o parayı alamıyorken...
Neyse iste böyle kızlar
Bebekle gezmeye çıkan insanlara şaşırıyorum. Taksi tutup kadıköye hastaneye gittik. Giderken ağladı dönerken kendini parçaladı. Aç bilaç uyuyor şimdi.
Kayınvalide gerçekten hadsizmiş, evden mama yedirip çıkmıştım ordada emzirdim açlıktan çok uykusuzluktan delirdi. Birden fazla insan gördü danışmadaki kızlar çok tatlı diyip duruyorlardı. Nazar değdi kuzuma babam gelince okudu başında nasıl perişan ettiyse kendini hala uyuyor başında oturuyorum
Cityfarm ne? bilmiyordum. Makarna lutfende organik sertifikası var ürünlerin üzerinde ama bebek irmiği yok mesela dut pekmezi de yok. Tam pirinç unu da yoktu orda sanırım. O yüzden bu ürünleri vitmadan aldım.Iyi yapmışsın canım bende makarnavitma dan almak istiyorum, şimdilik cityfarm ürünlerinden organik irmik, pirinç ve tam buğday unu aldım.
Benimki uyuyamadığı zaman yapıyor onu, yoksa gezmeyi çok seviyor. Tek derdimiz uyuyamaması oluyor. Ben de 3 haftaya yakın süredir çıkmıyorum evden hiç. Tam çocuk düzeldi biraz, artık çıkarım haftada 1 derken yine bozuldu her şey. Artık 3 hafta daha çıkmam ben. Sadece şu alerji testi için çıkmam lazım.Bebekle gezmeye çıkan insanlara şaşırıyorum. Taksi tutup kadıköye hastaneye gittik. Giderken ağladı dönerken kendini parçaladı. Aç bilaç uyuyor şimdi.
Sen olmuşsun! nasıl böyle yetistiriyorsun maşallah. Tek çocuğun yoğurdunu bile 5 gün sonra mayalayabildim.Kızlar ben bildiğiniz gibi tadımlara başladım, bugün ilk sebze çorbasını yapayım dedim önceden dondurdugum bir küp kemik suyu ve bir tatlı kaşığı irmik ile yaptım.
Neyse iste böyle kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?