2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Akıl küpü bunlar ya :) bizimki suratını büzüstürdü ama yinede hmm hmmm yaptı:)

Kızlar ben bildiğiniz gibi tadımlara başladım, bugün ilk sebze çorbasını yapayım dedim önceden dondurdugum bir küp kemik suyu ve bir tatlı kaşığı irmik ile yaptım.
Brokoli boykotu yapan yakışıklım bile beş kaşık yedi, hergün yoğurt mayalıyorum ve her ikiside ikişer çorba kaşığı kadar yiyorlar.
Bu kadarı gayet iyi ama mesela bugün lor deneyi yaptım, ortaya birşey cıktı ama adını bilmiyorum peyniraltı suyu denen şeyi elde ettim en azından. Durum bu iken ben tabi ki yetişemiyorum yani bebeleri halen emziriyorum arada mama veriyorum, bunları veriyorum, en geç iki haftaya kahvaltı öğünü başlayacak falan filan... Ben nasıl yetişeceğim? Heleki işe başlayınca ne olacak bu ara çok düşünüyorum.
Neyse bu konuda dert yandığıma bakmayın keşke çalışmam gerekmese ama işte hepimiz benzer durumlardayız.

Özellikle ist. Anadolu yakasında bakıcı olarak bana tavsiyede bulunabilecek kimse varsa çok memnun olurum k.v. ile beraber olacak o yüzden ikiz fiyatı cekmezler diye umuyordum ama pazar günü görüşmeye gelen hanım 3200 tl istedi Ben ne diyeceğimi şaşırıyorum böyle durumlarda yani bu ülkede birçok öğretmen o parayı alamıyorken...
Neyse iste böyle kızlar

kronik_unutkan Forse fatma_sibel Kızlar anadolu yakasında bir buluşma olacaksa evdeki bebek sayısının göz önüne alınmasını ve benim evde toplanmayı talep ediyorum
Bugünkü kadıköy maceramı göz önüne alarak zaman talep ediyorum. Bir 6 ay sonra görüşelim insallah yer mekan farketmez 6 ay sonrada bu kadar ağlıyor olmazlar heralde

Maaşımdan bana 200 ancak kalır one yahu

Aynen canım ben başladım. Dediğin gibi tercih meselesi. 4. Aydan somra her hangi bir sakınca yok aslında Benim doktorum herşeyi püre halinde verebilirsin yavaş yavaş dedi. Tabi o kadar vermiyorum ama şimdiye kadar havuç püresi verdim 3 gün 1 kaşığa yakın diyebiliriz. Bir de yoğurt verdim 3 gün. Aralarda birkaç gün birşey vermiyorum. Bide mandalin muz ve elma yalattırdım. Çünkü kendisi istiyor içi gidiyor biz yerken. Zaten alışıp çok çok yemesi en az 2 ay sürer. 5. Ayımızın da dolmasına kaldı 8 gün. Bir de maşallah emmesi çok iyi ondan herhangi bir sıkıntı yaratmıyor. Ben tatlarına alışsın istiyorum yavaştan

Kızlar ek gıdaya geçen arkadaşlarım, bebeğine anne sütüyle muhallebi yapıp veren oldu mu hiç pirinç unundan?

Ya Ankara konusulmus ben kacirdim. Ben de İst.dan geldim evlenince. Hic sevemedim gezecek yer yok alismisim sahile deniz havasina mis gibi. Kalabaligini trafigini bile seviyordum

Bende istanbulu hiç sevmiyorum canım yaa, o ne öyle heryerde her türden insan var. Hele bi kere 2 ay denetime gitmiştim ve tam 2 ay istiklal de bir otelde kalmıştım dolayısıyla hergün istiklalde turluyordum, yaa bu kadar her telden insan topluluğu herhalde bi newyork da birde istanbul da vardır. Gözümün önünde hırsızlık yapan tipler mi dersin, işidciye benzeyen tiplermi dersin, arabı, hintlisi. Ne ararsan var.

Trafiği desen iğrenç, hergün 2 saatin yolda geçiyor. Pof ben nefret ediyorum.

kronik_unutkan Forse fatma_sibel Kızlar anadolu yakasında bir buluşma olacaksa evdeki bebek sayısının göz önüne alınmasını ve benim evde toplanmayı talep ediyorum
Canım seve seve Sağ ol nazik davetin için bizim bölgede 5 kilometrelik alanda dolanıp duruyorum henüz kendi başımıza minibüse binmiş değiliz ... senin ikizleri hazırlayıp dışarı çıkman çok zor olacağını düşünürsek neden olmasın..inşallah diyelim. Ama senin de dışarı çıkman değişiklik olur sana da nasıl buluşabiliriz acaba kısa da olsa
Bana uyar cnm uygun olduğumuz birgün toplanalım.

çok zor ya...keşke tanıdığım olsaydı canım , yardımcı olabilseydim..

Bebekle gezmeye çıkan insanlara şaşırıyorum. Taksi tutup kadıköye hastaneye gittik. Giderken ağladı dönerken kendini parçaladı. Aç bilaç uyuyor şimdi.

Alışıkmı değil acaba ondan mı canım ? Benim kızım bayılıyor gezmeye .

Fazla uyarılmış çok yorulmuş ondan kıyamam kuzuma , öyle olunca benimkide kızıyor suratını çeviriyor insan görmek istemiyor bağırıyor biri laf atınca ..

Iyi yapmışsın canım bende makarnavitma dan almak istiyorum, şimdilik cityfarm ürünlerinden organik irmik, pirinç ve tam buğday unu aldım.
Cityfarm ne? bilmiyordum. Makarna lutfende organik sertifikası var ürünlerin üzerinde ama bebek irmiği yok mesela dut pekmezi de yok. Tam pirinç unu da yoktu orda sanırım. O yüzden bu ürünleri vitmadan aldım.

Bebekle gezmeye çıkan insanlara şaşırıyorum. Taksi tutup kadıköye hastaneye gittik. Giderken ağladı dönerken kendini parçaladı. Aç bilaç uyuyor şimdi.
Benimki uyuyamadığı zaman yapıyor onu, yoksa gezmeyi çok seviyor. Tek derdimiz uyuyamaması oluyor. Ben de 3 haftaya yakın süredir çıkmıyorum evden hiç. Tam çocuk düzeldi biraz, artık çıkarım haftada 1 derken yine bozuldu her şey. Artık 3 hafta daha çıkmam ben. Sadece şu alerji testi için çıkmam lazım.

Sen olmuşsun! nasıl böyle yetistiriyorsun maşallah. Tek çocuğun yoğurdunu bile 5 gün sonra mayalayabildim.
3200 isteyen bakıcıya diyecek bişey bulamıyorum.

Diyetle beraber uyku düzeni de bozuldu tam da yeni yeni akşam saatinde uzun uykusunu uyumaya başlamıştı, 1 2 saat de olsa uyuyordum gece uykusunu ben de. Şimdi o kadar zor ki uykuda tutmak 1 saattir pış pış sesi açık oturuyorum, başım ağrıdı sesten ama belki böyle uykuda kalır diye kapatamıyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…