- 1 Ağustos 2014
- 8.809
- 12.559
- 298
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #74.321
canim sen en karmasik yerde kalmissin tabi. Ben Uskudar'da yasiyordum. Ah ah burnumda tutuyor resmenBende istanbulu hiç sevmiyorum canım yaa, o ne öyle heryerde her türden insan var. Hele bi kere 2 ay denetime gitmiştim ve tam 2 ay istiklal de bir otelde kalmıştım dolayısıyla hergün istiklalde turluyordum, yaa bu kadar her telden insan topluluğu herhalde bi newyork da birde istanbul da vardır. Gözümün önünde hırsızlık yapan tipler mi dersin, işidciye benzeyen tiplermi dersin, arabı, hintlisi. Ne ararsan var.
Trafiği desen iğrenç, hergün 2 saatin yolda geçiyor. Pof ben nefret ediyorum.
canim yaa hamur isinin ustundeki yumurta yuzunden mi oldu, cok uzuldumDiyetle beraber uyku düzeni de bozuldutam da yeni yeni akşam saatinde uzun uykusunu uyumaya başlamıştı, 1 2 saat de olsa uyuyordum gece uykusunu ben de. Şimdi o kadar zor ki uykuda tutmak 1 saattir pış pış sesi açık oturuyorum, başım ağrıdı sesten ama belki böyle uykuda kalır diye kapatamıyorum da
canim fiyatlar nasil cok mu ucuk?Cityfarm ne? bilmiyordum. Makarna lutfende organik sertifikası var ürünlerin üzerinde ama bebek irmiği yok mesela dut pekmezi de yok. Tam pirinç unu da yoktu orda sanırım. O yüzden bu ürünleri vitmadan aldım.
Yukarıda yazdıklrını bakıcı yapacak zaten o kadar para verdikten sonra yani ama o para saçma olmuş. Yatılı falan olsa anlıcam ama istanbul ekstra pahalı tabi. İş bir şekilde yetişir bence zaten ikiz anneleri olarak pratik olmamız gerekiyor bir süre sonra daha rahata bağlarız yada bağlamalıyız.Kızlar ben bildiğiniz gibi tadımlara başladım, bugün ilk sebze çorbasını yapayım dedim önceden dondurdugum bir küp kemik suyu ve bir tatlı kaşığı irmik ile yaptım.
Brokoli boykotu yapan yakışıklım bile beş kaşık yedi, hergün yoğurt mayalıyorum ve her ikiside ikişer çorba kaşığı kadar yiyorlar.
Bu kadarı gayet iyi ama mesela bugün lor deneyi yaptım, ortaya birşey cıktı ama adını bilmiyorum peyniraltı suyu denen şeyi elde ettim en azından. Durum bu iken ben tabi ki yetişemiyorum yani bebeleri halen emziriyorum arada mama veriyorum, bunları veriyorum, en geç iki haftaya kahvaltı öğünü başlayacak falan filan... Ben nasıl yetişeceğim? Heleki işe başlayınca ne olacak bu ara çok düşünüyorum.
Neyse bu konuda dert yandığıma bakmayın keşke çalışmam gerekmese ama işte hepimiz benzer durumlardayız.
Özellikle ist. Anadolu yakasında bakıcı olarak bana tavsiyede bulunabilecek kimse varsa çok memnun olurum k.v. ile beraber olacak o yüzden ikiz fiyatı cekmezler diye umuyordum ama pazar günü görüşmeye gelen hanım 3200 tl istediBen ne diyeceğimi şaşırıyorum böyle durumlarda yani bu ülkede birçok öğretmen o parayı alamıyorken...
Neyse iste böyle kızlar
Vitma organik mi peki? Ben daha hiç bişi almadım haftaya 6. Ay doktor kontrolü var kesin yeni şeyler verecek bende alayım bari. Dut pekmezi önemli bişi galiba gerçekten ben hiç bir şey bilmiyorum siz nerden bakıyosunuz neler iyi lazım vs vsCityfarm ne? bilmiyordum. Makarna lutfende organik sertifikası var ürünlerin üzerinde ama bebek irmiği yok mesela dut pekmezi de yok. Tam pirinç unu da yoktu orda sanırım. O yüzden bu ürünleri vitmadan aldım.
Yumurta ve yoğurt sürmüş, belki sadece yoğurt yüzünden ya da ikisi birdencanim yaa hamur isinin ustundeki yumurta yuzunden mi oldu, cok uzuldumartik butun anneler rahat bir gece gecirse yaa
canim benim yaa, daha kati olmaniz lazim bu konuda, artik kv.de bir sey yerken iyice irdele. O da ayri dusuncesizmis.Yumurta ve yoğurt sürmüş, belki sadece yoğurt yüzünden ya da ikisi birdenkeşke keşke uyanacak diye korkuyorum, artık hiç gücüm kalmadı canımın acısına ağladım yine
Artık ne yersem yiyeyim sorarak yiyeceğim. Bu şekilde olan oğluma ve bana oluyor. Ah ya, Allah yardımcın olsun, uyuyamayınca çok kötü oluyor.canim benim yaa, daha kati olmaniz lazim bu konuda, artik kv.de bir sey yerken iyice irdele. O da ayri dusuncesizmis.
Bizimki de soylene soylene bir hal oldu. Yine emip kusup uyumadi ama sasiriyor muyuz, tabi ki hayirrrrrr
Cityfarm benim bildiğim en eski organik markalardan migroslarda satışı var. Bebek irmiği bende bulamadım organik irmik aldım. Dut pekmezini sade marka organik almıştım ama ilk başta yine cityfarm organik üzüm pekmezi ile başlayayım diyorum.Cityfarm ne? bilmiyordum. Makarna lutfende organik sertifikası var ürünlerin üzerinde ama bebek irmiği yok mesela dut pekmezi de yok. Tam pirinç unu da yoktu orda sanırım. O yüzden bu ürünleri vitmadan aldım.
100-200 gramlık şeyler 7-8 TL civarı. Makarna lütfen daha uygun. Atiyorum orda ruseym 4 TL ise vitmada 6canim fiyatlar nasil cok mu ucuk?
Vitmanin da organik sertifikası var ama ürünlerin uzerinde yazmıyor sanırım yani işletmenin sertifikası var galiba çok arastiramadim belki daha iyi bilen çıkar. Dut pekmezi de pekmezler arasında en az alerjen olan pekmez. Hazırladığımız karışımlarin falan tadı kötü olursa bunla tatlandirabilirsin. Bu çocuk aç kitabındaki tariflerde yer alan pekmez kısmında onu kullanicam. Keçiboynuzu daha alerjikVitma organik mi peki? Ben daha hiç bişi almadım haftaya 6. Ay doktor kontrolü var kesin yeni şeyler verecek bende alayım bari. Dut pekmezi önemli bişi galiba gerçekten ben hiç bir şey bilmiyorum siz nerden bakıyosunuz neler iyi lazım vs vs
Cityfarm benim bildiğim en eski organik markalardan migroslarda satışı var. Bebek irmiği bende bulamadım organik irmik aldım. Dut pekmezini sade marka organik almıştım ama ilk başta yine cityfarm organik üzüm pekmezi ile başlayayım diyorum.
Makarna lütfen'i ilk kez duyuyorum onada bakacağım.
100-200 gramlık şeyler 7-8 TL civarı. Makarna lütfen daha uygun. Atiyorum orda ruseym 4 TL ise vitmada 6
Asudan organik doğal ürünler var canım ben tam pirinç unu ve bebek irmiği oradan aldım.Vitma organik mi peki? Ben daha hiç bişi almadım haftaya 6. Ay doktor kontrolü var kesin yeni şeyler verecek bende alayım bari. Dut pekmezi önemli bişi galiba gerçekten ben hiç bir şey bilmiyorum siz nerden bakıyosunuz neler iyi lazım vs vs
Kızlar ben bildiğiniz gibi tadımlara başladım, bugün ilk sebze çorbasını yapayım dedim önceden dondurdugum bir küp kemik suyu ve bir tatlı kaşığı irmik ile yaptım.
Brokoli boykotu yapan yakışıklım bile beş kaşık yedi, hergün yoğurt mayalıyorum ve her ikiside ikişer çorba kaşığı kadar yiyorlar.
Bu kadarı gayet iyi ama mesela bugün lor deneyi yaptım, ortaya birşey cıktı ama adını bilmiyorum suyu denen şeyi elde ettim en azından. Durum bu iken ben tabi ki yetişemiyorum yani bebeleri halen emziriyorum arada mama veriyorum, bunları veriyorum, en geç iki haftaya kahvaltı öğünü başlayacak falan filan... Ben nasıl yetişeceğim? Heleki işe başlayınca ne olacak bu ara çok düşünüyorum.
Neyse bu konuda dert yandığıma bakmayın keşke çalışmam gerekmese ama işte hepimiz benzer durumlardayız.
Özellikle ist. Anadolu yakasında bakıcı olarak bana tavsiyede bulunabilecek kimse varsa çok memnun olurum k.v. ile beraber olacak o yüzden ikiz fiyatı cekmezler diye umuyordum ama pazar günü görüşmeye gelen hanım 3200 tl istediBen ne diyeceğimi şaşırıyorum böyle durumlarda yani bu ülkede birçok öğretmen o parayı alamıyorken...
Neyse iste böyle kızlar
Ne zaman çıkacaksın canım hazirana kadar borçları toplayıp bende 6 ay kadar almak istiyorumBen de memurum ve şuan vergi kesintilerinden dolayı o kadar bile değil maaşım. Bende ücretsize çıkacam bikaç ay sonra. O kadar maaş vereceksen hemen kızımı da alır gelir ben bakarım
Masallah prensese 4 gün icin gayet iyi bir durum.Ben dun beşiğe alistirmak icin uyudugunda koymayı denedim belki 10 kere .Ama koyarken uyaniyor .Az once denedim yine uyandi .Nasil basarcam bilmiyorum. Dun beşiğe alissin diye cabalarken gunduz uykusu da uyumadi .Artik aldim memede uyusa yine kendi yatagima yatircam ama yok gozunu kirpmadi birakcam diye.Uyku eğitiminde 4.günüm daha zor geçti. 3 gündür sandalyede yanında oturuyordum. Bugün sandalyeyi uzaklaştırdım beni göremedi ağladıkca pışş pışş eee ee gibi şeyler söyledim ords olduğumu anlasın diye. Sabah 10 dkda uyudu ohh dedim. Uyandı 1 saat sonda üstünde bi huysuzluk tabi bu akşama kadar devam etti sürekli bi mızırdanma ağlama kucaktan inmek istememe uykusu gelmiştir ondandır dedim. Neyse tekrar uyuttum ama biraz ağladı baya direndi. Uyandı yine huysuz. Bi ara dedim uyku eğitiminden mi etkilendi acaba diye. Sonra düşündüm bu kız genelde huysuz bazen daha çok huysuz olabilir böyle şeyler :) akşamda yarım saat ağladı en son yanına çektim yine sandalyeyi mızırdanma eşliğinde öyle uyudu. Yarın uzaklaşmayı tekrar deniycem ama pes etmedim henüz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?