Kızlar ben bildiğiniz gibi tadımlara başladım, bugün ilk sebze çorbasını yapayım dedim önceden dondurdugum bir küp kemik suyu ve bir tatlı kaşığı irmik ile yaptım.
Brokoli boykotu yapan yakışıklım bile beş kaşık yedi, hergün yoğurt mayalıyorum ve her ikiside ikişer çorba kaşığı kadar yiyorlar.
Bu kadarı gayet iyi ama mesela bugün lor deneyi yaptım, ortaya birşey cıktı ama adını bilmiyorum peyniraltı suyu denen şeyi elde ettim en azından. Durum bu iken ben tabi ki yetişemiyorum yani bebeleri halen emziriyorum arada mama veriyorum, bunları veriyorum, en geç iki haftaya kahvaltı öğünü başlayacak falan filan... Ben nasıl yetişeceğim? Heleki işe başlayınca ne olacak bu ara çok düşünüyorum.
Neyse bu konuda dert yandığıma bakmayın keşke çalışmam gerekmese ama işte hepimiz benzer durumlardayız.
Özellikle ist. Anadolu yakasında bakıcı olarak bana tavsiyede bulunabilecek kimse varsa çok memnun olurum k.v. ile beraber olacak o yüzden ikiz fiyatı cekmezler diye umuyordum ama pazar günü görüşmeye gelen hanım 3200 tl istedi
Ben ne diyeceğimi şaşırıyorum böyle durumlarda yani bu ülkede birçok öğretmen o parayı alamıyorken...
Neyse iste böyle kızlar