2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim kızımda 12de zor uyuyor uyuttuktan 30 dk sonra uyurken çığlıklar ve ağlamalar başlıyor. Yanıma alıyorum memede uyuyor tekrar yerine koyuyorum. Sabaha kadar böyle bir kısır döngü içindeyiz.

Kızlar benim kizim bugün 5. Gun oldu kakasini yapmadı 2 gun once fitil attim dün parmak kadar büyüklükte kakasini yaptı. Malum mama ve ek gıdaya geçiş yaptık ondan bu halde acaba başka ne yapabilirim kakasini yapabilmesi için, zeytinyağıda veriyorum.

Sen sipariş verdin mi cnm oradan ıyimi acaba b3nde sipariş versem.
aldım canım, hepsi burada üzerinden aldım ben. Çok çabuk kargo yaptılar bir şey görünmüyor son kullanma tarihleri de var üzerinde.. Facebook sayfasında videolarını izledim, sonra aldım.

ah işte aynı bizim de öyle başladı uykusuz geceler

Kayısı dicem de mevsimi değil. Zeytinyağı da veriyorsan başka yapacak bis y yok canim

Belki atak haftasıdir. 4 aylık olduktan sonra uykular bı bozulur genelde. İnşallah sonradan toparlar

Piyanolu oyun halası kullananlara bir sorum olacak. Ben prego marka kullanıyorum. Dün piyanosunu çıkarıp oğlum ana kucağındayken kucağına verdim pek ilgisini çekmedi yere koydum değişik müzikler çalmaya başladı kendi kendine. Sonra aldım tekrar verdim kucağına. Çalan müzikleri çok sevdi. Ger tuşta ayrı bir melodi vardı. İki ayrı sefer o şekilde kullandık. Bugün ne yaptıysam o melodiler çalmıyor yahu ilk başlardaki gibi tek tuşa basıldığında nota gibi çalıyor. Acaba nasıl oldu bu iş. Ekstra bir tuşu falan da yok ki. Sizde oldu mu böyle bir durum?

oy masallah ona ya kaşif olmus. Canim sizin ev cok mu sicak, ben yere koyamiyorum ya bariz soguk, alt kat da dolu olmasina ragmen.

Farkli marka bizimki ama dedigine benzer bir sey bizimkinde de oluyor.Mesela melodiler ustte 2 kus var ona basinca caliyor .Ama oglum tekli tuslara basinca da cikiyor .Ben de basıyorum olmuyor .

Oy maşallah kuzuya. Yaa her halleri çok tatlııı

kızlar selam daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama meningokok aşısı yaptırmayı düşünen var mı. özel aşılardanmış benim konuştuğum dr lar tavsiye ediyor hep abd de zorunlu falan deniliyor siz ne düşünüyorsunuz

oy masallah ona ya kaşif olmus. Canim sizin ev cok mu sicak, ben yere koyamiyorum ya bariz soguk, alt kat da dolu olmasina ragmen.
Annemlerdeyim şimdi baya sıcak burası ama ben evde de koyuyorum canım. 2 aydır yerde herhangi birşey yaşamadım. Evde soğuk olursa altına battaniye koyuyorum oyun halısının. Ama artık halıda da durmıyor ki:)

Çok korkuyorum şu annnnnn.ben daha doktora yeterlik sınavına çalışıp kariyer yapacaktım.

Derdine çare değil biraz alakasız bir yorum yapacağım. Burada en ucuza 150 tlye temizlikçi geliyor. 20 gün çalışsa 3000 tl.bakıcı ikiye bakacaksa çok şaşırmadım onların bakış açısıyla düşününce. Ama veren için gerçekten çok büyük meblağ.

benim kızlardan birinde pişik olmuş. Sudocrem sürüyorum 2 gündür, artmadı ama geçmedi de. Siz hangi kremleri kullanıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…