2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gün içinde ne zaman uyutsam yarım saatte uyandı. Hiç gücüm kalmadı artık, çok yoruldum ya

Ben de memurum ve şuan vergi kesintilerinden dolayı o kadar bile değil maaşım. Bende ücretsize çıkacam bikaç ay sonra. O kadar maaş vereceksen hemen kızımı da alır gelir ben bakarım
Çok tatlısın canım yaa sen gel valla iki oğlan bir kız o kadar bile versem az gelir sana.

Bakıcı derken sertifikalı falan birini mi arıyorsun?
Yok be canım ne sertifikası bugün biriyle görüştüm mesela simdiye kadar hep evlere temizliğe gitmiş yakında oturuyor ve evde yapılacak işleri ve bebeklerin bakımını bile az buldu yani başka iş yapmayacak mıyım dedi kadıncağız ama 2000tl verebilirim dedim. Bakalım ne karar verecek. Bebeklere k.v. bakacak aslında kadın bebelerin yemeğini ve evin temizliğini yapacak arada ağladığında destek çıkacak.

Bir akrabam var Kadıköy'de de. Ulaşabilirsem ona sorayım belki anlaşırsınız. Gerçi öyle bir anlatmışsın ki benim dediğim kişi mi acaba görüştüğün kişi :)

Farkli marka bizimki ama dedigine benzer bir sey bizimkinde de oluyor.Mesela melodiler ustte 2 kus var ona basinca caliyor .Ama oglum tekli tuslara basinca da cikiyor .Ben de basıyorum olmuyor .
Bizim bondigo kızlar ama benzer olabilir. Üstte 2 tane kuş var. O kuşlar hep melodi çalıyor. O kuşlardan sağdakine üst üste 2 kere basıp alttaki tuşlara basınca alttaki tuşlardanda melodi çalıyor. Kuşa tek sefer basınca nota çalıyor.
Umarım anlatabildim :)

Sanırım biz diş çıkartıyoruz 2 gündür aşırı derecede huysuz hiç olmadığı kadar salyalı ve herşeyi eline götürüyor ağlıyor. Öncedende ağzına götürürdü ama ağlamazdı. Mesela benim parmağımı ağzına sokuyor ağlamaya başlıyor. Babasının elinin kenarını ısırmaya çalıştı ağladı. Kendiside tek parmağını ağzına sokuyor gezdiriyor. Diş olabilir diye düşündüm yoksa bu aşırı huysuzluk beni benden alacak en azından bi sebebi olmalı
Diş için jeller varmış kullanan var mı aranızda?

Elma katip verebilirsin cnm elmayı cam rendeden geçirip yoğurtla karıştır o zaman yiyebilir

Meyve püresi ekle canım meyveli yoğurt olmuş olur

Bende ilk gün sevmedi sanmıştım ama ertesi gün yedi canım. Elma ekleyebilirsin en masum meyvelerden biri.

Bu 4.gundu hala ayni tepkileri verio yemek istemio. Tatli elmamı katiyim kizlar. Yada buzluga seftali koymustum onlami denesem yarn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…