2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

dr o ay geldiginde yaptir derse yaptiririm ama yaptir der buyuk ihtimalle. Takip ettigim guncel anne falan tavsiye ediyordu.

yaa insallah saglikla kavusurlar canim. Kiyamam yaa

benim kızlardan birinde pişik olmuş. Sudocrem sürüyorum 2 gündür, artmadı ama geçmedi de. Siz hangi kremleri kullanıyorsunuz?
dermotrosyd verdi dr bizim de sudokremle gecmedi. Gunde en fazla 4 kere suruluyor. Recetesiz satiliyor.

Kıyamam ya Allah acil şifalar versin hemen iyileşsin yavrucak ..

Ya Türkiye'de 6. ay aşısından sonra 12. ayda aşı var, yaşadığım ülkede 9. ayda da varmış. Bir huzur yok şu aşılardan ya

tam totosuna vurmalık :))

2 gündür uyurken beşiğine koyma çabalarım hep bosa cikti.Sadece öğlen 1 kere koyarken uyanmadi .O kadar sevinmistim.Daha egilirken cildirmis gibi agliyor. Tekrar uyumak icin yatarak emzirmemi istiyor .Ben de emzirmedim tekrar kucagimda emzirmeye calistim bildigin küstü emmedi .Inadi babasina çekmiş
Hayır bir de direk uyku egitimi versem ne olur bilmiyorum

Canim sen bence bu uyku eğitimi işini ertle senin sıpa fena duygusal cunku benim büyük oğlum da ayni öyleydi yengeç Burcu işte ne beklenir ki baska!!!!

Oo komşuymuşuz biz :) bende Kırkkonaklardayım, tam birlik sınırında.

Kızlar benm kızim yogurdu sevmedii. Icine bisey katip versem mi sizce ne katsam. Pekmez geldi aklima ama bilemedm demirini oldururmu die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…