2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bu işarete dokununca bizimki çalmıyor ama diğerinde gülen bebek sesi çıkıyor. Şimdiye kadar diğerinden çalınca hep denedim bunu ama çalışmadı. Belki o an çalışacağı tuttu
Pillerin bitmiş olabilir mi acaba ondan mı çalmıyor piller bitmeye yakın hep aynı çalıyor diye duymuştum.

Gunaydin kizlar belki duymussunuzdur agustos anneleri grup kursu diye sikayet edilmis onlar protesto amacli yazmiyorlar ben 9 agustos annesi sizlerle tanismak istiyorum :) benim ilk bebegim ve tup bebek annesiyim o yuzden birazda pipirikliyim simdilik sadece selam vermek icin geldim ♡♡♡

Herkese günaydın.
Dun gunduz uyku iptal. Aksam gec saatte uyuttum .Tam uykunun en guzel yerindeyiz esim geldi .Kapinin koluna çarptı .Cikan sese uyandi oglum.Neyse emzirip uykusu dagilmadan uyuttum .Saat 2 ye geliyordu .Sonra tam biz uyuduk .Esimin horlamalari basladi. Sakin davranip guzelce uyardim .Uyandi cocuk horlama diye .Bi 10 kere uyandi en az sayamadim zira .En son cocugun gozu bir açıldı saat 4 te sabaha kadar uyumadik .Cocuk agliyor esim hic duymuyor bile .En son sinirlendim kalk uyut ikimizi de uyutmadin diye .Uste cikti sen beni uyutmadin dedi ve uyumaya devam etti .Kalk git baska odada uyu dedim kovdum .Gitti ama sonuc biz yine uyumadik 4 5 saatlik parca parca uyudugumuzla duruyoruz.
Hayir benim sanssizligim mi anlamadim .Esim cok gürültülü
Dikkat ediyor ama illa bir sakarlık yapiyor. Horlama konusunda yan yatsa bir sey yok .Ama beyimiz keyfine duskun sirt ustu yatcak.
Bebegim de bir o kadar hassas .Arada olan bana oluyor.

Benimde cocugumun uykusu cok hafif hic onaylamiyoeum ama acaba esin ayri odadami uyusa sende bebekte dinlenir hic degilse

Evet normal doğumda çok kontrol ediyolar öyle ben olsam bende de olurdu o travma :/ neyseki geride kaldı atlattık hepimiz çok şükür. Şimdi ağrılar mı geliyo aklımıza bebişlerle ugrasırken, zaman hızlıymış :) karnında ağrı oluyor mu dikişlerde hâlâ ?

Kızlar medela mini süt sağma Makinesi kullanan var mı?

Kuzenim vermişti bana kullanıyorum şimdi ama motorunda mı sıkıntı var yoksa çekim gücü mü o kadar anlamadım. İlk 1-2dakika fışkırır gibi sağıyor sütü. Sonra 2-3dk damla damla sonra hiç gelmiyor süt. ?? Sütüm bitti mi acaba diye pompayı çıkarıp elimle sağıyorum geliyo süt ama.sizde de böyle oluyor mu normal mi yani? Gece ilk defa sağım yapayım dedim 10cc ancak sağdı. Elimle yapıyorum 5-10cc yine çıkartım ama uzun zaman alıyor ve damlıyor süt elime boş yere gidiyor elle sağınca da.

Aleykumselam hoşgeldin canım :) sağlıkla büyüt bebeğini♡

Günaydın Ben de normalde Temmuz annesi değilim ama biz Temmuz'da doğum yapacağız diye buradan bir başladık arkadaşlar sağolsunlar Çok sıcakkanlı oldukları için illa merak ediyoruz Tabii ki birbirimizi ...
Sen de hoş geldin

Hosbuldum canim insallah su uyku sorununu minimuma indirebiliriz ama sanmiyorum dis sorunu cikar aksam sabah :)

Benimde cocugumun uykusu cok hafif hic onaylamiyoeum ama acaba esin ayri odadami uyusa sende bebekte dinlenir hic degilse
Zaten ayri odadaydi bu sorundan dolayi .3 gundur bizimle uyuyordu .Horlama icin ne yapılabilir bunun derdine düştüm. Bebegimin huyunu değiştiremeyeceğim icin

Çok tatlısın canım yaa sen gel valla iki oğlan bir kız o kadar bile versem az gelir sana.

Allah kolaylık versin canım. Bakıcıya bırakmak zorunda olmaktan nefret ediyorum. Ama iyi ki kayınvaliden var. Her ne kadar anlaşamasanız da işteyken gözün arkada kalmaz. Bakıcı ne kadar iyi olsa da bi yabancı sonuçta

Bana da destinox verdi doktor. Ama pırasanın beyaz kısmını da verebilirsin kemirmesi için o da rahatlatıyor

Bu sekilde hic uyumuyor buyuk bir cikmazdayim.Ne yapacağımı sasirdim.

Bence pes etme canım. İlla ki bigün alışacak. Gaz sancılarınız da azalma var mı?

Hoşgeldin

Bende kraftın makinesi var ve o da pek sağmıyo. Göğsüm dolu süt var biliyorum ama anlattığın gibi biraz tazikli geliyo biraz damla damla 20 ml zar zor çıkıyo sonrası yok. Makina kaynaklı bence

Hosbuldum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…