2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Buna da şükür canım. Biraz rahatladın epeyi sıkıntı çektin çünkü. Zamanla kaka saati de değişir bence
Evet cok sukur .En azindan gazdan aglamiyor .Bu bozuk uyku da bize gaz sancilarinin hediyesi .O zamanlar yeter ki aglamasin modunda olduğum icin çocuğum su an uyuyamiyor .Ama ogrenecek insallah
Insallah merhametlidir .Baktığı surecte bebegin anneden ayri sevgiye muhtac olduğunun bilinciyle sarip sarmalar.Kamera falan koyacak misin ?Bakici kim olacak?Ben kacirmisim yazdiysan da o kismi.
Biz kullaniyoruz da uykuya bi faydası oldugunu düşünmüyorum. Salyaya fayda ediyor ama.

Kamera koymayacagim çünkü kamerayı kabul edecek birisi değil. Bulabildiğim tek referanslı bakıcı olduğu için kamerayı söyleyip kaçırmak istemedim. Söylemeden ses kayıt cihazı koyucam ara ara dinlicem ilk birkaç gün ve sonradan suphelenirsem. Biliyorum çok yanlış ama benim onun rol yapmadığı zamanlarda nasıl davrandığını bilmem gerekiyor. Ona bu dünyadaki en değerli varlığımı emanet ediyorum çünkü.
Tanıdığım birinin komşusu bu kadın. Tuşlu telefon kullanan namaz kılan sigara içmeyen 50 yaşlarında biri. Daha önce çok çocuk bakmış. Paraya ihtiyacı olduğundan değil evde duramadigindan ve çocuk sevgisinden bakıyormus.

Bence de yap .En azindan kafanda surekli acaba mi olmaz .Arkadaşım da koyuyordu arada .Sonra yanlis bir davranışıni yakalarsa çocuğu anlatmis gibi uyarıyordu. Tabii cocuk buyuk olunca boyle bir avantaji vardi .Kadin acip tv izliyordu hep en son tv kartini sakladilar.
Bak telefon alışkanlığı olmamasi da iyi .Evdeki tv yi kaldirabilirsin ama telefona mudahale cok zor .

Güzel bir tercih olmuş canım inşallah iyi çıkar , bencede bir kayıt al bilemezsin sonucta .

Bizim diş ağrısı sebebiyle uykusu sıkıntılıydı belkı o yüzden işe yarıyor bilmiyorum inşallah sizinde duzene girer

merhaba arkadaşlar SAT a göre 7 haftalık hamileym ama ultrason a göre bir hafta geride görünüyor böyle olan varmı

salı günü 6+6 iken ultrasonda 5+4 göründü kese ve bebek göründü ama kalp atışı görülmedi haftaya yine bakılacak inş öyledir
Kalp atışını da duyarsınız inşallah sıkma canını. Hamilelik boyunca endiselenecegin çok şey olacak zaten. Şimdi geri dönüp bakıyorum da keşke daha sakin olup tadını cikarsaydim

Demir takviyesi verdikten sonra bebeklerinizin agzini temizliyor musunuz kizlar ?
Daha once de bahsetmiştim dis çürüğü riskinden. Dr a sordum evet boyle bir risk var .O nedenle en az zarar verecek olani oneriyorum dedi.2 gundur kullaniyoruz ama icim rahat etmiyor.Bu nedenle once 2 cay kasigi su verip sonra da bir bezle dis etlerini siliyorum .

Hangi marka demir kullanıyosunz canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…