- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #74.461
Yediklerime dikkat etmezsem basa sariyoruz .Onun dışında şükür bazen geceleri oluyor. Ama vücudu nasil bir saat ayarladiysa gece mutlaka kaka yapiyor. Artik bir kez yaparsa sukrediyorum .Bu gece 2.kez yapti .Sanirim surekli emmekten oluyor.Allah kolaylık versin canım. Bakıcıya bırakmak zorunda olmaktan nefret ediyorum. Ama iyi ki kayınvaliden var. Her ne kadar anlaşamasanız da işteyken gözün arkada kalmaz. Bakıcı ne kadar iyi olsa da bi yabancı sonuçta
Bana da destinox verdi doktor. Ama pırasanın beyaz kısmını da verebilirsin kemirmesi için o da rahatlatıyor
Bence pes etme canım. İlla ki bigün alışacak. Gaz sancılarınız da azalma var mı?
Hoşgeldin
Bende kraftın makinesi var ve o da pek sağmıyo. Göğsüm dolu süt var biliyorum ama anlattığın gibi biraz tazikli geliyo biraz damla damla 20 ml zar zor çıkıyo sonrası yok. Makina kaynaklı bence
Cozum bulursan bana da soyle .Hayir cocuk da bizle yatiyor kulaginin dibinde horluyor.Benim eşim de öyle uyardığımda uykum kaçıyor işe geç kalıyorum diyessöyleniyor, burun bsntlsrını denedik olmadı, ne yapılır bilmiyorum
Yokmus gibi davranmam icin hic ses cikmamasi lazimCanim onlarin hepsi oyle malesef yokmus gibi davran :)
Canım bende medelanın ikilisini kullandım ilk 5 dkdan sonra 15 20. Dkya kadar gelmiyordu süt akım hızı bebek emerken de öyle biraz hızlı sonra az geliyor o yüzden biberon önerilmiyor zaten. Eğer sağıma alışık değilse memeler çok gelmiyormuş sağımla devamlı sağım yapacaksan bir kaç yöntem var bebek bir memeyi emerken sen diğerini sağ, ya bebek her emdikten sonra 10 dk sağ,ya gece de dahil en geç 3 saatte bir sağ ve günde sadece bir kere powerpump yap zamanın varsa 20dk sağ 20 dk dinlen 10dk sağ 10 dk dinlem 10dk sağ yoksa 10dk sağ 10dk dinlen 5dk sağ 5 dk dinlen 5 dk sağKızlar medela mini süt sağma Makinesi kullanan var mı?
Kuzenim vermişti bana kullanıyorum şimdi ama motorunda mı sıkıntı var yoksa çekim gücü mü o kadar anlamadım. İlk 1-2dakika fışkırır gibi sağıyor sütü. Sonra 2-3dk damla damla sonra hiç gelmiyor süt. ?? Sütüm bitti mi acaba diye pompayı çıkarıp elimle sağıyorum geliyo süt ama.sizde de böyle oluyor mu normal mi yani? Gece ilk defa sağım yapayım dedim 10cc ancak sağdı. Elimle yapıyorum 5-10cc yine çıkartım ama uzun zaman alıyor ve damlıyor süt elime boş yere gidiyor elle sağınca da.
Annem gece bakmazki sabaha kadar oturup ise gidecek olan benim yorgunluğu bir yandan hasreti bir yandan. Gözüm saatte su an hala yanında yokum diye. Herkes sende rahat edersin hep bebek bunaldın diyor ama ben sadece kızım yanımdayken rahatımAnnem bakacak demiştin inşallah belki de uyur canım.. annelere nazlanıyor bu bebişler
1 gün arayla bende geliyorum yanına canımnevesta81 biz 1300+yol diye anlaştık bakiciyla. Ama sadece çocuğa bakacak ve yemek yapıp yapmayacağına bile garanti vermiyor. Eğer yapmazsa yolları ayiririm diye düşünüyorum
kronik_unutkan ben yarın başlıyorum ise maalesef
Benim yine biraz idmanim var. Arada ise gidiyordum izinleri haftasonuna yedirmemek için veya annem geldiğinde. Ama senin ilk olacak. İnşallah çabuk alışırsiniz. Bizim için zor geçiyor ama bebek için sandığın kadar zor değil canım. Ahh ne kadar aglamistir bugün kimbilir diyorsun bı bakiyosun ki yokluğunda gülmekten karnı agrimis1 gün arayla bende geliyorum yanına canım
onlar seni rahatlatmak için öyle söylüyorlar da tabii de , sonuçta mecbur olmazsan sen de çalışmazsın.. seçeneğinin olsaydı kızınla olmayı tercih ederdim tabii ki. Ne iş yapıyorsun bilmiyorum ama rahatlamak için çalışacak çok az kişi vardırAnnem gece bakmazki sabaha kadar oturup ise gidecek olan benim yorgunluğu bir yandan hasreti bir yandan. Gözüm saatte su an hala yanında yokum diye. Herkes sende rahat edersin hep bebek bunaldın diyor ama ben sadece kızım yanımdayken rahatım
oyle oluyor, suprizlerle dolu. Sonu selamet oldu cok sukur ama anilar da oyle kaldi =)Çok çekmişsin canım ya kıyamam gelmiş geçmiş olsun , bende aniden suyum gelip acile gitmiştim açıklığım yoktu ne kadar bekletirler dedim ebeye 24 saat bekleyebilirsin dedi... dr geldi altından girip üstünden çıktım sezeryana alındım ama hiç severek hatırlamıyorum sen gibi o anlarımı , doğumdan sonra ameliyathanede bebeğimi gösterdiler hiç ilgilenemedim onunla bana bir ilaç verdiler kesin çünkü tek istediğim biran önce o masadan kalkmaktı , hiç böyle hayal etmemiştim bebeğimi öperim hoşgeldin derim falan kurmuştum kafamda ama acil gelişen bir doğum oldu , o güne ait fotolarım var görmek istemiyorum halim berbat , birde ben hast foto çekimi istiyordum hiç birşey göründüğü gibi değilmiş , sezeryanın bu kadar canımı yakacağını bilsem bekler normal doğurmaya çalısırdım
kv degil mi, doktordan iyi.bildiklerini zannederler... Benimki de doktor ne bilir diyor, dr yuzunden normal doguramadin demisti beyinsiz, cocuk boynunda iki tane kordonla dogdu, butun ameliyathane ekibi sasirdi aralarinda anlamadigim yorumlar yaptilar. Bir de refakatci kalmaya calisti, hayir seni istemiyorum esim kalacak diyorum hala israr ediyor ya. Yeni bebegimiz olmus aile olmusuz, 5 dk defol git de bir tadini cikaralim. Hemsire kv.yi azarlamisti ne bicim tutuyosun cocugu diyeBenim de suyum sızım sızım geliyordu. Altına kaçırıyorum sandım. Dışarsaydık KV ye söyledim su öyle gelmez foş diye gelir dedi. Ben de hemen buraya sizlere yazmıştım, siz de doktoru ara hemen doğumun başlamış dediniz. İyi ki de dediniz, hemen doktoru arayımca ameliyethane ekibi hazırlandı apar topar gece 11 de doğuma girmiştim. KV az kaldı çocuğu evde doğurtacaktı yani
Sonra da ameliyatıma girmek istediğini söyledi..şaka gibi yani kocam dururken i.. O an bende ki stres ve sinir düzeyi ölçülemez :)) neyse ki hepsi güzel bir anı olarak kaldı.
yok canim benim karnim hala uyusuk yaa. Ama agir tasirsam falan sizliyor.Evet normal doğumda çok kontrol ediyolar öyle ben olsam bende de olurdu o travma :/ neyseki geride kaldı atlattık hepimiz çok şükür. Şimdi ağrılar mı geliyo aklımıza bebişlerle ugrasırken, zaman hızlıymış :) karnında ağrı oluyor mu dikişlerde hâlâ ?
Inşaallah öyle olur yaBenim yine biraz idmanim var. Arada ise gidiyordum izinleri haftasonuna yedirmemek için veya annem geldiğinde. Ama senin ilk olacak. İnşallah çabuk alışırsiniz. Bizim için zor geçiyor ama bebek için sandığın kadar zor değil canım. Ahh ne kadar aglamistir bugün kimbilir diyorsun bı bakiyosun ki yokluğunda gülmekten karnı agrimis
Arkadasim ikizlerine 1200 e baktırıyor kendi de yanda.Ama gözlemlediğim kadariyla bebekleri sadece emzirip seviyor .Diger her seylerini bakici yapiyor. Uyutmasi ,banyosu ,mamasi .nevesta81 biz 1300+yol diye anlaştık bakiciyla. Ama sadece çocuğa bakacak ve yemek yapıp yapmayacağına bile garanti vermiyor. Eğer yapmazsa yolları ayiririm diye düşünüyorum
kronik_unutkan ben yarın başlıyorum ise maalesef
MaşallahhOğlum bu gece 13 saat uyuduiki kere beslendi tabii. Önceki akşam 8 uyumustu onun acısını çıkardı galiba
Yediklerime dikkat etmezsem basa sariyoruz .Onun dışında şükür bazen geceleri oluyor. Ama vücudu nasil bir saat ayarladiysa gece mutlaka kaka yapiyor. Artik bir kez yaparsa sukrediyorum .Bu gece 2.kez yapti .Sanirim surekli emmekten oluyor.
Nasıl yani? 8-5 mı çalışıyorsunNasilYarDiyeyim bende Pazartesi başladım okula. Süt iznini de kullandırtmıyorlar.
NasilYarDiyeyim bende Pazartesi başladım okula. Süt iznini de kullandırtmıyorlar.
Offf aslinda para çok önemli değil söylediğin gibi. Bizim davradigimiz kadar hassas davransa keşke. Bakıcıya tanıştığımız gün anlattım ama yine anlaticam. Altını değiştirirken bile gülümseyip seviyorum dizlerini ayak parmaklarını öpüyorum. Aglatmiyorum hiç nerdeyse. Gorucez bakalimArkadasim ikizlerine 1200 e baktırıyor kendi de yanda.Ama gözlemlediğim kadariyla bebekleri sadece emzirip seviyor .Diger her seylerini bakici yapiyor. Uyutmasi ,banyosu ,mamasi .
Keske biz de oyle sansli olsak.Ben her gun düşünüyorum kime baktiracagim ,nasil biri olacak ,oglumu sevecek mi ,oglum onu sevecek mi diye .
Allah çalışan annelerin yardimcisi olsun .
İnşallah sever afiyet bal şeker olsun kuzuya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?