2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yediklerime dikkat etmezsem basa sariyoruz .Onun dışında şükür bazen geceleri oluyor. Ama vücudu nasil bir saat ayarladiysa gece mutlaka kaka yapiyor. Artik bir kez yaparsa sukrediyorum .Bu gece 2.kez yapti .Sanirim surekli emmekten oluyor.

Benim eşim de öyle uyardığımda uykum kaçıyor işe geç kalıyorum diyessöyleniyor, burun bsntlsrını denedik olmadı, ne yapılır bilmiyorum
Cozum bulursan bana da soyle .Hayir cocuk da bizle yatiyor kulaginin dibinde horluyor.
Canim onlarin hepsi oyle malesef yokmus gibi davran :)
Yokmus gibi davranmam icin hic ses cikmamasi lazim

Canım bende medelanın ikilisini kullandım ilk 5 dkdan sonra 15 20. Dkya kadar gelmiyordu süt akım hızı bebek emerken de öyle biraz hızlı sonra az geliyor o yüzden biberon önerilmiyor zaten. Eğer sağıma alışık değilse memeler çok gelmiyormuş sağımla devamlı sağım yapacaksan bir kaç yöntem var bebek bir memeyi emerken sen diğerini sağ, ya bebek her emdikten sonra 10 dk sağ,ya gece de dahil en geç 3 saatte bir sağ ve günde sadece bir kere powerpump yap zamanın varsa 20dk sağ 20 dk dinlen 10dk sağ 10 dk dinlem 10dk sağ yoksa 10dk sağ 10dk dinlen 5dk sağ 5 dk dinlen 5 dk sağ

Annem bakacak demiştin inşallah belki de uyur canım.. annelere nazlanıyor bu bebişler
Annem gece bakmazki sabaha kadar oturup ise gidecek olan benim yorgunluğu bir yandan hasreti bir yandan. Gözüm saatte su an hala yanında yokum diye. Herkes sende rahat edersin hep bebek bunaldın diyor ama ben sadece kızım yanımdayken rahatım

1 gün arayla bende geliyorum yanına canım
Benim yine biraz idmanim var. Arada ise gidiyordum izinleri haftasonuna yedirmemek için veya annem geldiğinde. Ama senin ilk olacak. İnşallah çabuk alışırsiniz. Bizim için zor geçiyor ama bebek için sandığın kadar zor değil canım. Ahh ne kadar aglamistir bugün kimbilir diyorsun bı bakiyosun ki yokluğunda gülmekten karnı agrimis

onlar seni rahatlatmak için öyle söylüyorlar da tabii de , sonuçta mecbur olmazsan sen de çalışmazsın.. seçeneğinin olsaydı kızınla olmayı tercih ederdim tabii ki. Ne iş yapıyorsun bilmiyorum ama rahatlamak için çalışacak çok az kişi vardır

oyle oluyor, suprizlerle dolu. Sonu selamet oldu cok sukur ama anilar da oyle kaldi =)
kv degil mi, doktordan iyi.bildiklerini zannederler... Benimki de doktor ne bilir diyor, dr yuzunden normal doguramadin demisti beyinsiz, cocuk boynunda iki tane kordonla dogdu, butun ameliyathane ekibi sasirdi aralarinda anlamadigim yorumlar yaptilar. Bir de refakatci kalmaya calisti, hayir seni istemiyorum esim kalacak diyorum hala israr ediyor ya. Yeni bebegimiz olmus aile olmusuz, 5 dk defol git de bir tadini cikaralim. Hemsire kv.yi azarlamisti ne bicim tutuyosun cocugu diye nefret ediyorum cok belli oluyordur herhalde
yok canim benim karnim hala uyusuk yaa. Ama agir tasirsam falan sizliyor.

Inşaallah öyle olur ya

Arkadasim ikizlerine 1200 e baktırıyor kendi de yanda.Ama gözlemlediğim kadariyla bebekleri sadece emzirip seviyor .Diger her seylerini bakici yapiyor. Uyutmasi ,banyosu ,mamasi .
Keske biz de oyle sansli olsak.Ben her gun düşünüyorum kime baktiracagim ,nasil biri olacak ,oglumu sevecek mi ,oglum onu sevecek mi diye .
Allah çalışan annelerin yardimcisi olsun .

Buna da şükür canım. Biraz rahatladın epeyi sıkıntı çektin çünkü. Zamanla kaka saati de değişir bence

Offf aslinda para çok önemli değil söylediğin gibi. Bizim davradigimiz kadar hassas davransa keşke. Bakıcıya tanıştığımız gün anlattım ama yine anlaticam. Altını değiştirirken bile gülümseyip seviyorum dizlerini ayak parmaklarını öpüyorum. Aglatmiyorum hiç nerdeyse. Gorucez bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…