2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bu 4.gundu hala ayni tepkileri verio yemek istemio. Tatli elmamı katiyim kizlar. Yada buzluga seftali koymustum onlami denesem yarn
Tatlı elma kat cnm eksi belki istemeyebilir. Ben buzluğa şeftali atmistim bi kaç ay önce bana bir arkadaş dondurulmuş meyveler verme çocuğa dedi o yüzden vazgeçtim bende. Kendim kaynatıp içiyorum.

Aynı dertten muzdaribim buraya yazmıştım bende. Herseyi kemirmek istiyor. Diş mi.bilmiyorum salyası sümüğü birbirine girdi uyku düzeni de bozuldu. Eşimde jel alaym dedi erken hele dur dedm. Bakalım sabredeceğim gercekten diş mi geliyor diye.

Benimki memede uyudu yaklaşık 2 3 ay sürekli. Bıraktığım an uyanıyordu. 15 dk damlasını bekledim memede, sonra yüzüstü yatağına yatırdım, ilk zamanlar 5 dkda uyanıyordu ama yine de pes etmedim. Artık alıştı, yine memede uyuyor ama yatağa koyuyorum, orda yarım saat bazen 2 3 saat uyuyor. Gerçi şu ara diyet bozuldu diye yine memede genellikle, hatta durduğu sürece memede yatağa beraber yatıyorum çünkü çok yoruldum, yanımda yatsın yeter ki ben de uyuyayım moduna girdim şu diyet bozulduktan sonra.

Çıkmış annesine vermişler :)
iyi cok sukur canim, yeni dogum yapmis annenin bebegine cok ihtiyaci oluyor. Onunla unutuyorsun tum acilari, kiiii sezaryen ne kadar acili oluyor. Hele ki benim gibi 17 saat sanci cekip uzerine ameliyat olunca kurbanlik koyunlar benden iyidir

iyi cok sukur canim, yeni dogum yapmis annenin bebegine cok ihtiyaci oluyor. Onunla unutuyorsun tum acilari, kiiii sezaryen ne kadar acili oluyor. Hele ki benim gibi 17 saat sanci cekip uzerine ameliyat olunca kurbanlik koyunlar benden iyidir
Açılma mı olmamıştı sende canım ? Bana dr çatı muayenesinde sıkıntı oldugunu soylemişti kemik yapım darmış, en korktuğum saatlerce sancı çekip acil sezaryene alınmaktı. Çatı muayenesindeki ağrıyı bile günlerce çektim oysaki hayalimdi normal doğum ama doğum yaklaştıkça tek istediğim bebeğe sağ salim kavuşmaktı doğum şeklinin hiç bi önemi kalmıyo o an :)

7 cm acildi, bebegin boynuna cift kordon dolanmis, basi asagi inmedi 17 saat boyunca 9 saati suni sanciydi, hatta suni sanci serumunu cektiler, agri kesici serum+ epidural+ epiduralden agri kesici igne yaptilar, buna ragmen 1,5 saat daha o agri gecmedi.

Ameliyata girene kadar 1.5 saat bekledim, dr arka arkaya ameliyattaydi da.

Dogdugunda cocugun kafasi huni olmustu, o da yuksek sarilik riskiymis mesela. Cok zor is ya, sezaryen sonrasi ayri acili biliyorsun. Ki dinlenemiyorsun bebege bakmak zorundasin.

Çati demisken, o tuşe denen muayeneyi 17 saat boyunca yarim saatte bir yaptilar. Cekmedigim sey kalmadi yani dogum sonrasi hemsire geldi o mavi eldiveni takti ben direkt dedim ki hayir asla bir daha kimseye acmayacagim asla izin vermiyorum kadin diyor ki yanlis anladin sadece kanamana bakicam. Travma olustu dogum sonrasi muayeneye de gitmedim 5 aydir

Çok çekmişsin canım ya kıyamam gelmiş geçmiş olsun , bende aniden suyum gelip acile gitmiştim açıklığım yoktu ne kadar bekletirler dedim ebeye 24 saat bekleyebilirsin dedi ... dr geldi altından girip üstünden çıktım sezeryana alındım ama hiç severek hatırlamıyorum sen gibi o anlarımı , doğumdan sonra ameliyathanede bebeğimi gösterdiler hiç ilgilenemedim onunla bana bir ilaç verdiler kesin çünkü tek istediğim biran önce o masadan kalkmaktı , hiç böyle hayal etmemiştim bebeğimi öperim hoşgeldin derim falan kurmuştum kafamda ama acil gelişen bir doğum oldu , o güne ait fotolarım var görmek istemiyorum halim berbat , birde ben hast foto çekimi istiyordum hiç birşey göründüğü gibi değilmiş , sezeryanın bu kadar canımı yakacağını bilsem bekler normal doğurmaya çalısırdım

Jeli önermiyorlar diye biliyorum. Adını unuttum ama bir çocuk doktoru 6 aydan sonra soğanın suyunu dolapta soğutup sürün diyordu. Ne kadar doğrudur bilmiyorum tabi soğan 6 aylık bebek için.

Ben kullanıyorum dentinox adında bir jel işe yarıyor.

Eki Görüntüle 2212507 Dokunmatik panelde bu işarete her dokunuşta farklı tür müzik çalıyor. Bu isaret gibi solda da bir güneş şekli var oda farklı sesler çıkarıyor. Mervikkkk
Bu işarete dokununca bizimki çalmıyor ama diğerinde gülen bebek sesi çıkıyor. Şimdiye kadar diğerinden çalınca hep denedim bunu ama çalışmadı. Belki o an çalışacağı tuttu

4,5 ve en son bu saat böyle saçma bir uyku düzenimi olur. Böyle ise mi gidilir. Resmen saçmalık
Ne zaman iş başı? İnşallah düzelir o zamana kadar... Allah siz çalışanlara kolaylık versin.

Günaydın kızlar. Biz de klasik 1:30 da uyuduk. gece uyandı mama için 8 de de güne başladık her zamanki gibi

Benim de suyum sızım sızım geliyordu. Altına kaçırıyorum sandım. Dışarsaydık KV ye söyledim su öyle gelmez foş diye gelir dedi. Ben de hemen buraya sizlere yazmıştım, siz de doktoru ara hemen doğumun başlamış dediniz. İyi ki de dediniz, hemen doktoru arayımca ameliyethane ekibi hazırlandı apar topar gece 11 de doğuma girmiştim. KV az kaldı çocuğu evde doğurtacaktı yani
Sonra da ameliyatıma girmek istediğini söyledi..şaka gibi yani kocam dururken i.. O an bende ki stres ve sinir düzeyi ölçülemez :)) neyse ki hepsi güzel bir anı olarak kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…