2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Dis çıkmadan curuyemez. Dişleri gelene kadar rahat ol canim

ayni sorun bizde de var dalana kadar emzik dustu mu mizmizlaniyor

Ben 2 kasık su veriyorum bişey kalmıyor ağzında zaten dr 2 ay kullanicaksin dedi.

Dişleri çıkmadan da zararı olur mu ki? Bizde daha diş yok.

salı günü 6+6 iken ultrasonda 5+4 göründü kese ve bebek göründü ama kalp atışı görülmedi haftaya yine bakılacak inş öyledir
Ben adete bir hafta kala hamile kalmıştım geç döllenme oldu yani benimde sata göre 5haftalıkken kese 4haftalık görünmüştü bi kaç hafta geriden geldi kalbi atmaya başladıktan sonra toparladı hatta öne geçti. Sağlıkla gelsin meleğin stres yapma hiç.

inşallah teşekkür ederim

Bugün 6. Ay kontrolümüz vardı. 350 gr biri diğeri 400 gr almış. Ya az falan mı dedim yoo gayet sağlıklılar diyor. Benim doktor biraz rahat ama böyle olunca bende kurcalamıyorum minyon olcaklar sanırım.

Gece çığlıkla uyanıyorlar bir süredir dedim. O zmn bu ayda ufak tadımlık gidiyoruz dedi ek besin için. Sadece elma, armut, bal kabağı, tatlı patates, havuç.

Pişiği içinde kantaron yağı ve zeytinyağını karıştırıp sür dedi krem vermedi.

Üzerinde yapmaz yazdığı için ben vermiyorum ama veriyim olmadı ..

Geçen bende elma püresi denemiştim çok rahatsız etti uyandı hep gece benimki daha da küçük yakında 5 aylık olacak , o zaman ben daha da ağırdan alayım sindirimleri hazır değil demekki ! Boy ve kiloları nasıl canım 6.ayda benimkide kız bebek ya merak ettim :)

Bizim diş ağrısı sebebiyle uykusu sıkıntılıydı belkı o yüzden işe yarıyor bilmiyorum inşallah sizinde duzene girer
Insallah canim.Cikti mi disi ?
Hangi marka demir kullanıyosunz canım?
Bestiron canim dr onu onerdi .
Dis çıkmadan curuyemez. Dişleri gelene kadar rahat ol canim
Disi fark etmezsem diye korkuyorum .Genel olarak huysuz ya
Ben 2 kasık su veriyorum bişey kalmıyor ağzında zaten dr 2 ay kullanicaksin dedi.
Ek gidaya gecince toz olandan alcam.
Üzerinde yapmaz yazdığı için ben vermiyorum ama veriyim olmadı ..
Hic güvenmiyorum nedense

Biri 5980 kg 64 cm diğeri 5979 62 cm. 6 aylık olmamıza rağmen ufaklar ama 1900 ve 2150 kg olarak doğdular. Zaman alacak yaşıtlarını yakalamak.

Patlamadan zarar verirse .
Off kafamda deli sorular bosver. Sizin de kafanizi karistirmayayim
Cnm ışıkla baktım sağ tarafı çizgi gıbı alttan geliyor belli :) :) bakalım yüzeye kaç güne çıkacak kızım 9 aylıkken çıkardı onda çok rahattım hiç sıkıntı olmadı erkekler ta bebekten başlıyor demekkı nazlı olmaya
Canlarını sağ etsin Rabbim

Hayırlı olsun umarım daim olur alışıp sonra değiştirmek hiç kolay olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…