2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Biri 5980 kg 64 cm diğeri 5979 62 cm. 6 aylık olmamıza rağmen ufaklar ama 1900 ve 2150 kg olarak doğdular. Zaman alacak yaşıtlarını yakalamak.
Maşallah canım baya büyümüş seninkilerde. Senin dr.un dediği gibi belki ağır geldi yedirdiklerin. Benimkiler sebze çorbasını çok istekli yemiyorlar ama yoğurt yiyorlar.
Benimkilerde 7420 gr 67cm, diğeri 7400 gr 68cm. Boyları kısa benimkilerin ana babaya benzemiyor bebelerim.

Alt dişlerimiz çıkalı 2 ay oldu nerdeyse ama üst dişler çıkmadı bi türlü. Çok huzursuz emerken bile mızırdanıyor hep. Kucakta bile durmuyor artık

Çığlık ile ek gıda arasındaki bağlantıyı anlayamadım.

benim oglan hep 600 gr aldi ilk aylarda bile. 4.aydan sonra da duser kilo alimi dedi doktor. 1 hafta arayla tartildi bu ay, 100 gr almisti yani 1 ayda 400 e dusecek herhalde
Kizlar sizin kocalarinizdami bir ise yaramiyor valla bu bebk surecinde adami bosamazsam iyi
valla ise gidiyor diye baska odada misil misil uyuyor. H.sonlari da bebegin duzenini bozuyor, benden 4 4 luk kahvalti bekliyor, kendisinin bir yardimi olmadan. Ustune kv koyden geldi (kendi evine), iki kat stesliyim, aile bireylerim de sehir disinda, gidemiyorum.
Senin nelerden sikayetin var =))
Ben demir damlası kullanmıyorum ek gıdaya başlayınca toz olandan vericem acaba bi problem olur mu
bize de doktor oyle yapin dedi canim, sorun olmaz. Demire 4 ila 6 ay arasi baslanabilir dedi

Adam rahat ya 1o dk bebege bakmak zor geliyor gece misil misil uyuyor birde diyir uyuyamadim kusura bakma artik ses yaotik ama ne bileyim herseyi batiyor bana insan bir seyemi yardim etmez umrunda degil

Adam rahat ya 1o dk bebege bakmak zor geliyor gece misil misil uyuyor birde diyir uyuyamadim kusura bakma artik ses yaotik ama ne bileyim herseyi batiyor bana insan bir seyemi yardim etmez umrunda degil
hic konustun mu diyecegim ama konusmussundur muhakkak. Ne diyor peki

sağol canım böyle boya gibi olunca veresim gelmedi açıkçası

Ek besine geçtikten sonra gaz sancısı olmaya başladı gece yarısı çığlıklar eşliğinde. Yani bu yüzden olduğunu tahmin ediyorum doktor da yapabilir dedi.
Daha önce kolik olan bebeğin mi yoksa diğer bebeğin mi canım?

Ben oğlana daha doğduğunda uyku düzeni kuracam dedim, yapamadım... oğlan beni yanılttı bi güzel... daha bu saat uyudu yine.

Emzik vermeyeceğim gerek yok dedim , emzik de verdim... gerçi almıyor, atıyor.

Ek gıda blw yapacam dedim ama sağı solu çok batırıyormuşlar ondan da gözüm korktu pisliğe pek tahammülüm yok. Onu da yapamıcam büyük ihtimal.

Yeminle ne dediysem yapamadım. Rahat biri de değilim napıcam bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…