2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Biri 5980 kg 64 cm diğeri 5979 62 cm. 6 aylık olmamıza rağmen ufaklar ama 1900 ve 2150 kg olarak doğdular. Zaman alacak yaşıtlarını yakalamak.
Biri 5980 kg 64 cm diğeri 5979 62 cm. 6 aylık olmamıza rağmen ufaklar ama 1900 ve 2150 kg olarak doğdular. Zaman alacak yaşıtlarını yakalamak.

Maşallahları var bence canım 6 aylık olana kadar doğum kilolarını 3 e katlamışlar bile :) hızla toparlarlar Allah’ın izniyle , benim kızımda 3,5 kilo doğdu 10 gün sonra 5 aylık olacak daha dogum kilosunu anca 2 ‘ye katlayacak .

Kısa mı ? Gayet iyi bence :) tabi siz uzunsunuz ondan bebelerin suçu yok :)

Büyük ihtimalle bu bebek hallerini özleyeceğim ama lütfen artık büyüsün ve iyileşsin ya memede uyumasın ya da uyutana kadar akla karayı seçer oldum meme olmadan uyumuyor da ne güzel ilk ay beyaz gürültü ile uyuyordu, sonra kolik olayı çıktı, memeye sardı bittim, tükendim artık bebeği uyanacak diye üzülür mü insan, ben üzülüyorum çünkü geri nasıl uyutacağım derdi var ek gıdaya geçince rahatlarsın diyor kv, hadess ek gıda ile gaz sorunu çıkmış, bizimkinin zaten kaka mukuslu alerjiden, gazını yapana kadar ölüp bitiyor. Ek gıda ile rahatlama değil de daha kötü olursa ne yapıcam bilmiyorum. Şimdiden karalar bağladım hüngür hüngür ağlayasım var

Ben de ne dediysem yapamadım, ne yapmam dediysem yaptım. Dediklerimi bir bir yuttum. Artık yapmam diyemiyorum, inşallah gerek kalmaz diyorum

Ben de ne dediysem yapamadım, ne yapmam dediysem yaptım. Dediklerimi bir bir yuttum. Artık yapmam diyemiyorum, inşallah gerek kalmaz diyorum
S Susammmmm Forse kızlar ben de sizin gibi yapmam dediğim şeyleri yaptım artık kontrollü şekilde akışına bıraktım, blw için henüz erken gibi geliyor ellerini ve bedenini tam olarak kullanmaya başlamalı diye düşünüyorum sonra inşallah :)

Blw web sitesinde örnek menü yayınlamışlar.
....Fırında avakado çanağında yumurta sarısı.. Oldu canım.
Böyle şeyleri görünce sinir oluyorum.
Ben de aynen. Normal Doğum emzirme blw attachment patenting uyku eğitimi bunlar aslında çok faydalı fikirler olsa da bizim ülkede tuhaf bi şekilde kutsallaştırılmış mı desem aşırılaştırılmış bazı zamanlar da şova dönüştürülmüş diğer anneleri yeterdi hissettiren herşey bana göre sıkıntılı

Kızlar geçmiş mesajları okurken gördüm merak ettim ağustos anneleri neden forumu protesto ediyormuş ?

Blw yurek ister valla ben pureyi vereyim benden iyisi yok

Kızlar geçmiş mesajları okurken gördüm merak ettim ağustos anneleri neden forumu protesto ediyormuş ?
Bunlar whatsaap grubu kurmus sikayet edilmis kazen mune araya girdi falan onlarda birdaha yazmiycaz dediler grci ben orayi cok sevnezdim ama arada akil aliyorduk foruma kustuler :)

Kizlar ben sutum olmadigi icin evolvia kullaniyorum gitti gidiyorda indirime girmis alan varmi bir sorun yasiyormusunuz

Kizlar size birsey sorucam benim suum dogumdan beri gelmedi yapmadigim kurler icmedigim seyler kalmadi 2 saatte 10 ml oluyordu tabi ilk ay mamayi az verdik emsin diye zayiflamisti miktarini arttirdik oyle boyle benimki memeyi emmez olmuatu bende sagip veriyordum benim sagim mak aparati kayboldu bu velette emmeyince 1 hafta sut kaldi aparat gelince sagdim kremsi eksi tadi vardi surekli sagdim simdide tuzlu sizce duzelirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…