- 14 Aralık 2017
- 789
- 1.251
- 113
- 40
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #74.561
Canım yediklerin etkiler diye duymuştum acaba tadı kokusu güzel şeyler yesen nasıl olurKizlar size birsey sorucam benim suum dogumdan beri gelmedi yapmadigim kurler icmedigim seyler kalmadi 2 saatte 10 ml oluyordutabi ilk ay mamayi az verdik emsin diye zayiflamisti miktarini arttirdik oyle boyle benimki memeyi emmez olmuatu bende sagip veriyordum benim sagim mak aparati kayboldu bu velette emmeyince 1 hafta sut kaldi aparat gelince sagdim kremsi eksi tadi vardi surekli sagdim simdide tuzlu sizce duzelirmi
İkiside grup kuranlar siteye uğramıyor, birde forumda okumuştum birbirine kızıp ailesine ifşa yoluna gidenleri. Sonuçta kaynana görümce koca baya bi giydiriyoruzAlla alla merak ettim neden yasak acaba ? Sitenin hiti düşmesin diye mi forumdaşların güvenliği nedeniyle mi acaba
Pekmezli su iciyorum banamisin demiyor bu arada zaten 2 sagim 5 ml oluyor ama olsun icireyim istiyorumCanım yediklerin etkiler diye duymuştum acaba tadı kokusu güzel şeyler yesen nasıl olur
Evet meela oraya artik kimse yazmiyor hic ettiler grubu :)İkiside grup kuranlar siteye uğramıyor, birde forumda okumuştum birbirine kızıp ailesine ifşa yoluna gidenleri. Sonuçta kaynana görümce koca baya bi giydiriyoruz
H.ici 7 8 arasinda geliyor .9da online kursu basliyor .Yemek yedikten sonra masayi topluyor, makineyi yerlestiriyor filan .Tabii bazen kas yapayim derken goz cikariyor .Dun mesela mutfakta bir seyi bulamamış sormak icin geldi .Yahu cocuk fisilti da olsa uyaniyor iste .Sus diyorum devam ediyor .En sonunda uyandirdi.Kizlar sizin kocalarinizdami bir ise yaramiyor valla bu bebk surecinde adami bosamazsam iyi
Ben de 3 gün onceye kadar kullanmadim .Ben annede demir eksikligi varsa ek gidayi beklemek gec olabilir diye aldim. Ki bende demir eksikligi cok yogun.Vitamin eksikliginden saçım kalmadi.Ben demir damlası kullanmıyorum ek gıdaya başlayınca toz olandan vericem acaba bi problem olur mu
Bilmiyorum canim .Bana hemşire sabah aç karna ver sonrada su ver dedi öyle sil vs demedi. Damak var çıkacak olan dişi mi çürütür ki bu ?
Afilim92
Ahahaha koptum buna doğru anonim olmanın avantajı burada saydırabiliyoruz ama bence o ifşa olayına gidenler extra değişik bireylermişİkiside grup kuranlar siteye uğramıyor, birde forumda okumuştum birbirine kızıp ailesine ifşa yoluna gidenleri. Sonuçta kaynana görümce koca baya bi giydiriyoruz
Ben alıyorum canım gittigidiyordan hemde evolvia çok kullandım şimdi hipp e geçtim.Kizlar ben sutum olmadigi icin evolvia kullaniyorum gitti gidiyorda indirime girmis alan varmi bir sorun yasiyormusunuz
Diğeri çok uslu sakin bebekti ama değişti tamamen. Dün saat yarımda kalktı 3 e kadar çığlıklar eşliğinde ağladı o uyudu diğeri ağlayarak uyandı offf çok zor bir gece geçirdim.Daha önce kolik olan bebeğin mi yoksa diğer bebeğin mi canım?
Benim sütüm hep azdı ama adete bağlı azalma olup sonradan normalde dönenleri okudumGünaydın arkadaşlar oğlum 5ay 15?günlük 5 gün önce ilk adetimi oldum fakat önceden 3-4 saatte 120 ml çıkan sütüm adet olduğum gümden beri 80 ml çıkıyor bunun adetle bir ilgisi olabilir mi yoksa sütüm mü azalıyor
22 haziranmı seninde aynı günüz :)Günaydın arkadaşlar oğlum 5ay 15?günlük 5 gün önce ilk adetimi oldum fakat önceden 3-4 saatte 120 ml çıkan sütüm adet olduğum gümden beri 80 ml çıkıyor bunun adetle bir ilgisi olabilir mi yoksa sütüm mü azalıyor
Yok canım pillerde sıkıntı yok en baştan beri öylePillerin bitmiş olabilir mi acaba ondan mı çalmıyor piller bitmeye yakın hep aynı çalıyor diye duymuştum.
Evet 22 Haziran da sürpriz yapıp 21 gün erken geldi oğlum22 haziranmı seninde aynı günüz :)
Senin kv kafası baya iyiymiş herhaldeBenim de suyum sızım sızım geliyordu. Altına kaçırıyorum sandım. Dışarsaydık KV ye söyledim su öyle gelmez foş diye gelir dedi. Ben de hemen buraya sizlere yazmıştım, siz de doktoru ara hemen doğumun başlamış dediniz. İyi ki de dediniz, hemen doktoru arayımca ameliyethane ekibi hazırlandı apar topar gece 11 de doğuma girmiştim. KV az kaldı çocuğu evde doğurtacaktı yani
Sonra da ameliyatıma girmek istediğini söyledi..şaka gibi yani kocam dururken i.. O an bende ki stres ve sinir düzeyi ölçülemez :)) neyse ki hepsi güzel bir anı olarak kaldı.
Aynı benimki zorla saatler süren çabayla çocuğu uyutuyorum horluyor uyarıyorum ben onu uyutmamış oluyorum çünkü o işe gidecek bense tüüüüüüm gün evde totişimi yayaraktan kahvemi içiyorum çünküHerkese günaydın.
Dun gunduz uyku iptal. Aksam gec saatte uyuttum .Tam uykunun en guzel yerindeyiz esim geldi .Kapinin koluna çarptı .Cikan sese uyandi oglum.Neyse emzirip uykusu dagilmadan uyuttum .Saat 2 ye geliyordu .Sonra tam biz uyuduk .Esimin horlamalari basladi. Sakin davranip guzelce uyardim .Uyandi cocuk horlama diye .Bi 10 kere uyandi en az sayamadim zira .En son cocugun gozu bir açıldı saat 4 te sabaha kadar uyumadik .Cocuk agliyor esim hic duymuyor bile .En son sinirlendim kalk uyut ikimizi de uyutmadin diye .Uste cikti sen beni uyutmadin dedi ve uyumaya devam etti .Kalk git baska odada uyu dedim kovdum .Gitti ama sonuc biz yine uyumadik 4 5 saatlik parca parca uyudugumuzla duruyoruz.
Hayir benim sanssizligim mi anlamadim .Esim cok gürültülü
Dikkat ediyor ama illa bir sakarlık yapiyor. Horlama konusunda yan yatsa bir sey yok .Ama beyimiz keyfine duskun sirt ustu yatcak.
Bebegim de bir o kadar hassas .Arada olan bana oluyor.
Bende de avent var aynı dediğin gibi oluyor. Ama benim en başından beri öyleydi. Dün ameda aldım gelince bir de onunla deneyeceğim sorun bende mi makinede mi ben de merak ediyorum yani.Kızlar medela mini süt sağma Makinesi kullanan var mı?
Kuzenim vermişti bana kullanıyorum şimdi ama motorunda mı sıkıntı var yoksa çekim gücü mü o kadar anlamadım. İlk 1-2dakika fışkırır gibi sağıyor sütü. Sonra 2-3dk damla damla sonra hiç gelmiyor süt. ?? Sütüm bitti mi acaba diye pompayı çıkarıp elimle sağıyorum geliyo süt ama.sizde de böyle oluyor mu normal mi yani? Gece ilk defa sağım yapayım dedim 10cc ancak sağdı. Elimle yapıyorum 5-10cc yine çıkartım ama uzun zaman alıyor ve damlıyor süt elime boş yere gidiyor elle sağınca da.
Ben de ara ara böyle düşünüyorumKizlar sizin kocalarinizdami bir ise yaramiyor valla bu bebk surecinde adami bosamazsam iyi
Sesli güldümAhaha bir an ben ne zaman yazdım diye düşündümbu ara adam boşamayana madalya takıyorlar
Bende de avent var aynı dediğin gibi oluyor. Ama benim en başından beri öyleydi. Dün ameda aldım gelince bir de onunla deneyeceğim sorun bende mi makinede mi ben de merak ediyorum yani.
Evet Evet canım ben de senin gibi düşünüyorum değişik olan bir şey hemen burjuvazi bir şeye dönüşüyor Halbuki Belki de eskiden beri süregelen şeyler de vardır ama işte yumurta sarısını avakadonun içine koyunca farklı bir şey yapmış oluyoruz Yani biz farklıyız klasik anneler daha farklı gibi bir algı oluşturuluyorBen de aynen. Normal Doğum emzirme blw attachment patenting uyku eğitimi bunlar aslında çok faydalı fikirler olsa da bizim ülkede tuhaf bi şekilde kutsallaştırılmış mı desem aşırılaştırılmış bazı zamanlar da şova dönüştürülmüş diğer anneleri yeterdi hissettiren herşey bana göre sıkıntılı
Anladım canım ben de acaba daha önce gaz sorunu olan bebeğin mi tekrardan gaz problemi yaşadı diye düşündüm. Ben de birkaç gecedir berbat geçiriyorum oğlum hiç uyumuyor gece 1 den 2 den aşağı uyumuyor sinir krizi geçireceğim artık....dün gece eşim de ek gıdayı abarttığımı düşünerek üstüme geldi bu sefer gece gece bir de Onunla tartıştım sonra tatlıya bağlıyor ama gece gece zaten yükselmişim hiç iyi olmuyor. Yani sürekli üç günde bir tartışıyoruz...Diğeri çok uslu sakin bebekti ama değişti tamamen. Dün saat yarımda kalktı 3 e kadar çığlıklar eşliğinde ağladı o uyudu diğeri ağlayarak uyandı offf çok zor bir gece geçirdim.
nevi şahsına münhasır.. Hiç kimsede görmedim öylesini :))Senin kv kafası baya iyiymiş herhaldetövbe estağfurullah
Aynı benimki zorla saatler süren çabayla çocuğu uyutuyorum horluyor uyarıyorum ben onu uyutmamış oluyorum çünkü o işe gidecek bense tüüüüüüm gün evde totişimi yayaraktan kahvemi içiyorum çünkübir kaç gündür ben onu uyandırmayayım diye oturma odasında yatıyor. Valla işime geldi eskiden ben orada yatıyordum.
Bende de avent var aynı dediğin gibi oluyor. Ama benim en başından beri öyleydi. Dün ameda aldım gelince bir de onunla deneyeceğim sorun bende mi makinede mi ben de merak ediyorum yani.
Ben de ara ara böyle düşünüyorumhiç yardım etmediği gibi yemek bekler iş güç bekler ütü bekler çünkü beyimiz çalışıyor ve yorgun biz bütün gün evdeyiz ne işimiz var ki
Sesli güldümçok yaşa sen emi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?