2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım yediklerin etkiler diye duymuştum acaba tadı kokusu güzel şeyler yesen nasıl olur

Alla alla merak ettim neden yasak acaba ? Sitenin hiti düşmesin diye mi forumdaşların güvenliği nedeniyle mi acaba
İkiside grup kuranlar siteye uğramıyor, birde forumda okumuştum birbirine kızıp ailesine ifşa yoluna gidenleri. Sonuçta kaynana görümce koca baya bi giydiriyoruz

Kizlar sizin kocalarinizdami bir ise yaramiyor valla bu bebk surecinde adami bosamazsam iyi
H.ici 7 8 arasinda geliyor .9da online kursu basliyor .Yemek yedikten sonra masayi topluyor, makineyi yerlestiriyor filan .Tabii bazen kas yapayim derken goz cikariyor .Dun mesela mutfakta bir seyi bulamamış sormak icin geldi .Yahu cocuk fisilti da olsa uyaniyor iste .Sus diyorum devam ediyor .En sonunda uyandirdi.
Haftasonu da evi süpürür. Camasir asar ,market alışverişi yaptıysa posetleri yerlestirir .Tabii dur ben sunlari halledeyim demez .Ben 10 kere soylerim oyle kalkar
Ben demir damlası kullanmıyorum ek gıdaya başlayınca toz olandan vericem acaba bi problem olur mu
Ben de 3 gün onceye kadar kullanmadim .Ben annede demir eksikligi varsa ek gidayi beklemek gec olabilir diye aldim. Ki bende demir eksikligi cok yogun.Vitamin eksikliginden saçım kalmadi.
Bana hemşire sabah aç karna ver sonrada su ver dedi öyle sil vs demedi. Damak var çıkacak olan dişi mi çürütür ki bu ?

Afilim92
Bilmiyorum canim .

İkiside grup kuranlar siteye uğramıyor, birde forumda okumuştum birbirine kızıp ailesine ifşa yoluna gidenleri. Sonuçta kaynana görümce koca baya bi giydiriyoruz
Ahahaha koptum buna doğru anonim olmanın avantajı burada saydırabiliyoruz ama bence o ifşa olayına gidenler extra değişik bireylermiş

Günaydın arkadaşlar oğlum 5ay 15?günlük 5 gün önce ilk adetimi oldum fakat önceden 3-4 saatte 120 ml çıkan sütüm adet olduğum gümden beri 80 ml çıkıyor bunun adetle bir ilgisi olabilir mi yoksa sütüm mü azalıyor

Kizlar merhaba uzun zamandir giremiyodum herkes iyidir insallah biz 5 ay kontrolunde doktor tadimliklara basla dedi dun havuc ezip verdim kustu kizim. Siz nasil basladiniz ek gidaya ben tamamen karismis haldeyim yardimci olursaniz sevinirimm

Benim sütüm hep azdı ama adete bağlı azalma olup sonradan normalde dönenleri okudum

Senin kv kafası baya iyiymiş herhalde tövbe estağfurullah
Aynı benimki zorla saatler süren çabayla çocuğu uyutuyorum horluyor uyarıyorum ben onu uyutmamış oluyorum çünkü o işe gidecek bense tüüüüüüm gün evde totişimi yayaraktan kahvemi içiyorum çünkü bir kaç gündür ben onu uyandırmayayım diye oturma odasında yatıyor. Valla işime geldi eskiden ben orada yatıyordum.

Bende de avent var aynı dediğin gibi oluyor. Ama benim en başından beri öyleydi. Dün ameda aldım gelince bir de onunla deneyeceğim sorun bende mi makinede mi ben de merak ediyorum yani.

Kizlar sizin kocalarinizdami bir ise yaramiyor valla bu bebk surecinde adami bosamazsam iyi
Ben de ara ara böyle düşünüyorum hiç yardım etmediği gibi yemek bekler iş güç bekler ütü bekler çünkü beyimiz çalışıyor ve yorgun biz bütün gün evdeyiz ne işimiz var ki
Ahaha bir an ben ne zaman yazdım diye düşündüm bu ara adam boşamayana madalya takıyorlar
Sesli güldüm çok yaşa sen emi

Uykusuzluğa dayanamayıp annemi çağırdım ve ilk defa ona bırakıp gece uyumaya gittim ( normalde bende kalsa bile anneme hiç bırakmamıştım gece) gece uyumamış annemi evde dolandırıp durmuş. Uyutamamış da kalktım emzirerek uyuttum ve yine odama gittim yattım. Sabah annem diyor ki KIZIM BU NASIL ŞEY BÖYLE BEŞ DAKİKADA BİR UYANIYOR PİŞPİŞLENMEK İSTİYOR SEN NASIL DAYANIYORSUN UYKUSUZLUĞA ALLAH YARDIMCIN OLSUN anlatınca inanmıyordu demek ki vallahi ben de nasıl dayanıyorum hiç bilmiyorum. @Afilim92 canım sen uyku işinde ilerleme katedebildin mi

Büyük konuşmamak gerekiyormuş ya.

Bende de avent var aynı dediğin gibi oluyor. Ama benim en başından beri öyleydi. Dün ameda aldım gelince bir de onunla deneyeceğim sorun bende mi makinede mi ben de merak ediyorum yani.

benim de hep öyleydi az az başka makine denemedim zaten ne çıkıyor ki diye,fark oluşursa yazar mısın merak ettim

Evet Evet canım ben de senin gibi düşünüyorum değişik olan bir şey hemen burjuvazi bir şeye dönüşüyor Halbuki Belki de eskiden beri süregelen şeyler de vardır ama işte yumurta sarısını avakadonun içine koyunca farklı bir şey yapmış oluyoruz Yani biz farklıyız klasik anneler daha farklı gibi bir algı oluşturuluyor
Diğeri çok uslu sakin bebekti ama değişti tamamen. Dün saat yarımda kalktı 3 e kadar çığlıklar eşliğinde ağladı o uyudu diğeri ağlayarak uyandı offf çok zor bir gece geçirdim.
Anladım canım ben de acaba daha önce gaz sorunu olan bebeğin mi tekrardan gaz problemi yaşadı diye düşündüm. Ben de birkaç gecedir berbat geçiriyorum oğlum hiç uyumuyor gece 1 den 2 den aşağı uyumuyor sinir krizi geçireceğim artık....dün gece eşim de ek gıdayı abarttığımı düşünerek üstüme geldi bu sefer gece gece bir de Onunla tartıştım sonra tatlıya bağlıyor ama gece gece zaten yükselmişim hiç iyi olmuyor. Yani sürekli üç günde bir tartışıyoruz...
Valla o da ayrı bir dert.
nevi şahsına münhasır.. Hiç kimsede görmedim öylesini :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…