2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar sizlerde de yoğun ve ani duygu değişimleri oluyor mu? Mesela aniden sinirlenmek ya da böyle aaatlwrce ağlama isteği gibi

Olmazmı canım içim çıktı ağlarken bir iki gündür , sonra hemen geçiyor ,mafetti beni :) eşimede yaZık olan ona oluyor .. :)

Kizlar hayirli gunler ben simdiden fikir olsun diye stroller ve car seat bakmaya basladim.bu ilk bebegim hic deneyimim yok.siz hangi marka ve modelleri onerirsiniz?

Bana da aynı ilacı verdi. Hamileliğimi ilk öğrendiğimde 3e yakın bir değer çıkmıştı tahlili tok karnına yaptırmıştım içim rahat etmedi 3 gün sonra tekrar istedim tahlil aç karnına 2,4 çıktı. Bir ay sonra tekrar ölçelim yine bu değerlerde olursa takibi bırakırız dedi dr. Geçen hafta ikili test için gittiğimde ölçtürdüm 3 civarı çıktı. Bugün dahiliyeye çıktım 3.9 olmuş. Ilaç başlayalım dedi düşük doz 25 mcg. 3 hafta sonra tekrar ölçülecek. Nette araştırayım biraz dedim kafam karıştı. Kimi ilaç önemli ihmal edilmemeli diyor Kimi ilk 4 ay bebek kendi troidini üretemiyormuş bu nedenle yetmemesi normalmiş sonrasında başlanmalı diyor. Bilemedim sorayım dedim. Teşekkürler cevabın için.

Bu ilaci kullanmak degerin guzel olmasi cok onemli canm ihmal etme bunu bide herzaman aç karnina ver kanı.

Ya benim doktorum vitamin falan yazmadı hala folbiol ile coraspirin kullanıyorum unuttu mu acaba
Banada vermedi doktorum vitamin falan ve biz 13+1 olduk haftaya bi gidip sorucam gerçi sağlık ocağı Devit_3 ve santafer fort diye bir ilaç verdi ama kararsızım kullanıp kullanmama konusunda

Banada vermedi doktorum vitamin falan ve biz 13+1 olduk haftaya bi gidip sorucam gerçi sağlık ocağı Devit_3 ve santafer fort diye bir ilaç verdi ama kararsızım kullanıp kullanmama konusunda
Sağlık ocağına bir kere kayıt ve tahlil için gittim o zaman daha erkendi vitamin falan vermediler

Kızlar hamile giyim için lcw ye bakın, üst olarak güzel değil ama alt konusunda fena değil. Tayt ve eşofmanları iyi. Mağazalarda pek yok internet sitesinden bakın. Topu topu 6-7 ay giyeceğimiz şeyler için 100-150 lira hm den almak saçma bence. Ben birde pentiden aldım hamile taytları. Üst konusunda zaten hep salaş kazak giyerdim, hiç üst almadım. Normal belleri giymeyin artık bence, kan dolaşımımız normalden kat kat arttı, sıkıştırmayın kendinizi.

ben her pazar yapıyorum temizlik mecburen evde 2 tane canavar kedim var ev neyse onların varlığı bile yere ne getiriyorlar biri sağır zaten duymuyor ötekine yapma etme desemde 2 dk sonra bir daha başlıyor
Benimde kedim vardi... erkek oldugu icin evin içine koku bırakıyordu. Bende eşimle kavga edip surekli ona kızıyordum. Ama geçen pazar dışarıya gitti. Geldiginde kanlar içindeydi Nobetci veterinere goturduk ama malesef kurtulamadı. Şu an çok pişmanim sag olsaydi istedigi yere koku bırakabilirdi... Malesef çok yıkıldık daha yeni toparlanmaya başladık. Deyecegim o sağ salim yanınızdayken degerini bilin onların. Şimdi paşam yanimda olsaydi cani istedigi her şeyi yapmasina izin verirdim... k.bakmayın kedilerden bahsettiginiz icin yazmak istedim. Ozur dilerim yalnis bi sey diyerek sizi kızdırdıysam

Doktorumun tam net yorumunu bekliyeyim ozaman bende :) benim bütün teoriler kızı gösteriyordu ama doktor erkek deyince şaşırdım biraz sağlıklı olsun kız erkek fark etmez tabiki de merak ediyor insan :)
Cnm senin cimsiyet belli oldu mu kesin kızmı ?
Aynen çok pahalıya gerk yok bnde lcwaikiden netten 2tane hamile kıyafeti aldım üst özellikle çarşıya giderken giyicem otobüste yer versinler
Alt bi tane kot var ablam vermişti taytlarımda var ztn normalde kıyafetlerim bol geliyordu zayıfladığım için ay ilerledikce giyerim yine onları.. gözüm kalırsa başka kıyaftlerde alırm tabiki :)

Bn yattım ama nefes alamıyorum ne sırt üstü ne sağ tarafıma sol biraz rahat ama sabh nasıl olur bilmiyorum sanki nefesimi yetiremiyorum az geliyor

ne insanlar var ya bi durup düşünür insan kim araba ev vs için çocuk yapar ki.. Kendileri çıkar dünyasında yaşıyordur herkesi kendi gibi görüyordur. Ama kaynana sonuçta şaşırmadım. İnsan torunum olcak diye sevinir bunlar dertleniyor.
Benimki de az fena değildir daha şimdiden benden bişey beklemeyin kız annesi alır herşeyi diye söyleniyor oysa ben kimseden bişey istemiyorum gerekirse uygun fiyatlısını alırım yine de kimseye onu al bunu al demem. Ama o şimdiden eşime her aradığında söylüyor söyleyin alsınlar benim borcum var vs diye. Ki bu daha başlangıç eminim. Düğün zamanıda böyle başlamıştı neler neler çektirdi bana düğünümden 1 gün önce hüngür hüngür ağlıyordum. Ama bu sefer taviz vermiycem hamileliğimi burnumdan getiremiycek. Her aradığında laf sokuyor bende altta kalmıyorum. En iyisi uzak durmak canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…