2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende de nefes problemi var canım bazen nefesim yetmiyor gibi hissediyorum sadece 1 kg aldım şimdiden böyleyse ilerde naparım diye düşünüyorum. Sürekli olmasa da arada derin derin nefes alma ihtiyacı hissediyorum

Gynoferon kullaniyorum cnm mide bulantisi yapiyor yapmamasi icin sabah erken saatlerinde alip tekrar yatiyorum kalktigimda bulanmior ama ayakta ise giderken aldigimda bulaniyir birde yumurta peynir sut tarzi seyler yiyeceksen ilaci aldiktan iki saat sonra imis yoksa demir emilimini azaltiomus propektuste yaziyor zaten

Allahım akıl fikir versin bu koskoca insanlara ne demek beklemesin hadi sen beklemezsin bende istemem birşeylerini ya eşin eşin beklemezmi babaannesi özensin bişeyler alsın giydirsin baksın sevsin.bazen varya kendi çocuklarını bile düşünmezler önceki dış gebelikte hamile olduğumu söyledik eşimle görüntülü aradık sırf yüz ifadelerini merak ettiğim için dedim baba arabayı hazırla 3. Geliyo diye kaynana ordan kayınpedere diyor ki senin bi lafın vardı neydi o be falan dedi kaynata diyor ki sarhoştum aydım ben bu işten caydım şaka gibi ya sanki 5 yaşındaki çocuğu kandırıyorlar yazıklar onlara geçen yılda sünnettlerini ben yapıcam dedi onuda burnumdan getirdiler iğne almadılar yapmadılardüğüne misafir gibi gelip gittiler ben kimseye öyle bi söz vermedim dedi çıktı işin içinden rezil ettiler kendilerini biz eşimle kendi başımıza yaptık ve düğünüde benim ailem can dostum yaptı yani manevi olarak koşturdular oynadılar allaha yakın bana uzak olsunlar çok yazıyorum ama okadar öfkeliyim ki çünkü hiç birşey diyemedim yüzlerine yoksa bilirdim yapacağımı ama eşime saygımdan susuyorum oda biliyo ailesini

Gözün aydın canım. Bende Delta da ikili test ücretini merak ediyordum. Ne kadar verdin

Biraz daha uyudum uyandim yine basladi

Boyle adet degil de degisik bir agŕi batma gibi oluyor gecmisti yine başladı
Hiç değilse arada geçmiş demek ki geçecek canım bugün dinlen bolca eğer hiç gecmezse bı acile gidersin mecbur ama inşallah geçer de gerek kalmaz

Hiç değilse arada geçmiş demek ki geçecek canım bugün dinlen bolca eğer hiç gecmezse bı acile gidersin mecbur ama inşallah geçer de gerek kalmaz
Insallah canim kalkabilirsem bir seyler atistircam midem kazındı saatlerdir ac durmaktan

Insallah canim kalkabilirsem bir seyler atistircam midem kazındı saatlerdir ac durmaktan
Zor da olsa kalkmaya çalış aç durma bolca da su iç , atıştırmalıklar al yanına her dk kalkmak zorunda kalma acıkdıkca yersin , inşallah hemen geçer canım oluyor bazen ağrılar ama en azından kısa surse de ödümüz kopmasa bari

Günaydın kızlar güzel bir gün olsun inşallah hepimiz için bana cinsiyet tahmini yapabilecek var mı acaba ben pek anlamıyorum da:) birde kan hapi aç karnına mi içiliyor tok karninami doktor anlattı ama hiç hatırlamıyorum bebisin etkisindeydim o an :)

Eklentiler

• 20171230_115132.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 81
  • 20171230_115109.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 81
  • 20171230_115048.webp
    12 KB · Görüntüleme: 73
Kizlar bu 2li testi ne kadara yaptirdiniz ben 85tlye yaptirdim pahali mi ?
cnm yerine gore degisiyor bnmki 25 tl ye yapildi ankara avicennaya gondermisler sgk filanda etkili sanirim kimin uzerine sigortaliysan vs esim emekli sandigi die ucuza gelfi diye dusunuyorum hastaenede ilce hastaensi cok pahali deil zatennözel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…