- 3 Mayıs 2008
- 3.712
- 7.516
- 358
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #11.821
Bende de nefes problemi var canım bazen nefesim yetmiyor gibi hissediyorum sadece 1 kg aldım şimdiden böyleyse ilerde naparım diye düşünüyorum. Sürekli olmasa da arada derin derin nefes alma ihtiyacı hissediyorumCnm senin cimsiyet belli oldu mu kesin kızmı ?
Aynen çok pahalıya gerk yok bnde lcwaikiden netten 2tane hamile kıyafeti aldım üst özellikle çarşıya giderken giyicem otobüste yer versinler
Alt bi tane kot var ablam vermişti taytlarımda var ztn normalde kıyafetlerim bol geliyordu zayıfladığım için ay ilerledikce giyerim yine onları.. gözüm kalırsa başka kıyaftlerde alırm tabiki :)
Bn yattım ama nefes alamıyorum ne sırt üstü ne sağ tarafıma sol biraz rahat ama sabh nasıl olur bilmiyorum sanki nefesimi yetiremiyorum az geliyor
Gynoferon kullaniyorum cnm mide bulantisi yapiyor yapmamasi icin sabah erken saatlerinde alip tekrar yatiyorum kalktigimda bulanmior ama ayakta ise giderken aldigimda bulaniyir birde yumurta peynir sut tarzi seyler yiyeceksen ilaci aldiktan iki saat sonra imis yoksa demir emilimini azaltiomus propektuste yaziyor zatenKızlar doktorum bana vinalac vitamin, gynoferon demir ilacı birde omega verdi onun verdiği omegayı bulamayınca ocean die bir marka tavsiye etti eczacı aldım sizde durumlar nasıl. Vitamin ve demiri sabah aç karnına içmemi yazmış bide
Gecmis olsun sicak suya bal limon koyup icebilirsinGünaydın kızlar ii hafta sonları olsun hepinize
Felaket bir bademcik ağrısıyla uyandım npıcam hiç bilmiyorum
Allahım akıl fikir versin bu koskoca insanlara ne demek beklemesin hadi sen beklemezsin bende istemem birşeylerini ya eşin eşin beklemezmi babaannesi özensin bişeyler alsın giydirsin baksın sevsin.bazen varya kendi çocuklarını bile düşünmezler önceki dış gebelikte hamile olduğumu söyledik eşimle görüntülü aradık sırf yüz ifadelerini merak ettiğim için dedim baba arabayı hazırla 3. Geliyo diye kaynana ordan kayınpedere diyor ki senin bi lafın vardı neydi o be falan dedi kaynata diyor ki sarhoştum aydım ben bu işten caydım şaka gibi ya sanki 5 yaşındaki çocuğu kandırıyorlar yazıklar onlara geçen yılda sünnettlerini ben yapıcam dedi onuda burnumdan getirdiler iğne almadılar yapmadılardüğüne misafir gibi gelip gittiler ben kimseye öyle bi söz vermedim dedi çıktı işin içinden rezil ettiler kendilerini biz eşimle kendi başımıza yaptık ve düğünüde benim ailem can dostum yaptı yani manevi olarak koşturdular oynadılar allaha yakın bana uzak olsunlar çok yazıyorum ama okadar öfkeliyim ki çünkü hiç birşey diyemedim yüzlerine yoksa bilirdim yapacağımı ama eşime saygımdan susuyorum oda biliyo ailesinine insanlar var ya bi durup düşünür insan kim araba ev vs için çocuk yapar ki.. Kendileri çıkar dünyasında yaşıyordur herkesi kendi gibi görüyordur. Ama kaynana sonuçta şaşırmadım. İnsan torunum olcak diye sevinir bunlar dertleniyor.
Benimki de az fena değildir daha şimdiden benden bişey beklemeyin kız annesi alır herşeyi diye söyleniyor oysa ben kimseden bişey istemiyorum gerekirse uygun fiyatlısını alırım yine de kimseye onu al bunu al demem. Ama o şimdiden eşime her aradığında söylüyor söyleyin alsınlar benim borcum var vs diye. Ki bu daha başlangıç eminim. Düğün zamanıda böyle başlamıştı neler neler çektirdi bana düğünümden 1 gün önce hüngür hüngür ağlıyordum. Ama bu sefer taviz vermiycem hamileliğimi burnumdan getiremiycek. Her aradığında laf sokuyor bende altta kalmıyorum. En iyisi uzak durmak canım.
Olabilir bazen canım stres yapma hala devam ediyor muGünaydın kizlar gece karin agrisiyla uyandim daha uyuyamadim
Gözün aydın canım. Bende Delta da ikili test ücretini merak ediyordum. Ne kadar verdinkızlar günaydın hastaneden geldim şimdi ikili test sonucum çıkmıştı doktoruma gösterdim Allah'ıma şükürler olsun bir sıkıntı çıkmadı yavrumda, şimdi size test sonucumu atıyorum sizde bir bakın olur mu??
Şimdi nasılsın canım ayaklarının altına yastık koy yüksekte olsun ayakların ağrı şiddetli miGünaydın kizlar gece karin agrisiyla uyandim daha uyuyamadim
Biraz daha uyudum uyandim yine basladiOlabilir bazen canım stres yapma hala devam ediyor mu
Boyle adet degil de degisik bir agŕi batma gibi oluyor gecmisti yine başladıŞimdi nasılsın canım ayaklarının altına yastık koy yüksekte olsun ayakların ağrı şiddetli mi
Hiç değilse arada geçmiş demek ki geçecek canım bugün dinlen bolca eğer hiç gecmezse bı acile gidersin mecbur ama inşallah geçer de gerek kalmazBiraz daha uyudum uyandim yine basladi
Boyle adet degil de degisik bir agŕi batma gibi oluyor gecmisti yine başladı
Insallah canim kalkabilirsem bir seyler atistircam midem kazındı saatlerdir ac durmaktanHiç değilse arada geçmiş demek ki geçecek canım bugün dinlen bolca eğer hiç gecmezse bı acile gidersin mecbur ama inşallah geçer de gerek kalmaz
Zor da olsa kalkmaya çalış aç durma bolca da su iç , atıştırmalıklar al yanına her dk kalkmak zorunda kalma acıkdıkca yersin , inşallah hemen geçer canım oluyor bazen ağrılar ama en azından kısa surse de ödümüz kopmasa bariInsallah canim kalkabilirsem bir seyler atistircam midem kazındı saatlerdir ac durmaktan
Yok canım kız değil erkek dedi doktor pipi gözüküyor dedi sonrada tabi daha erken dedi ama kesin midir bilmiyorum daha tamCnm senin cimsiyet belli oldu mu kesin kızmı ?
cnm yerine gore degisiyor bnmki 25 tl ye yapildi ankara avicennaya gondermisler sgk filanda etkili sanirim kimin uzerine sigortaliysan vs esim emekli sandigi die ucuza gelfi diye dusunuyorum hastaenede ilce hastaensi cok pahali deil zatennözelKizlar bu 2li testi ne kadara yaptirdiniz ben 85tlye yaptirdim pahali mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?