2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar yaklaşık bi haftadır sol kasığımda ağrı var geçer DİE bekledim ama bi türlü geçmedi kontrolüme 1hfta var daha sizce normalmi napmam lazm..

Sana doktorun nasl kullanmani soyledi peki bu sekildemi. Sabah alsam vitamininide ac al dedi bunuda ole yazms ama ben troitte kullaniom lafam allak bullak oldu resmen. Birbirlerinin etkilerini azaltirlarmi onuda bilmiom.ki kahvaltidada ister istemez sut peynir vs yenio off bide bana bi omega yazms bulamadm eczacinin onerdigi bitaneyi aldm ocean die ama ben coraspirinde kullaniom gunde bitane bu omeganin ustundede kanin pıhtılasmasini onleyici ilac kullanilmasi durumunda doktorunuza danisn yazio sorun olurmu bilemedm gerci doktora msj atcam omega ve coraspirin olayini

Bana sabah ac karnina dedi cnm

Hibor,crione jel,gynoferon
Bende simdi sordum kahvaltidan yarım saat once al dedi yine. Omega olayınıda sordum icim rahatladı. Tüp bebek olunca kuruntulu oluo insan ( crioneyi bende hala kullanıyorum doktorun nezamana kadar kullanıcagnla ilgili bisey dedimi sana canm. Ben tup bebek doktorum dogum yapmio die bıraktm kendisini yeni doktorumda bir zararı olmaz zaten kullanmaya devam et dedi

Gece ben de bebişin olduğu yerde ağrıyla uyanıyorum canım. Bir şey yoktur insallah. Zamanla geçiyorsa sorun yok diyolar
Geceleri wc ye kosmaktan uyku kalmiyor zaten hemen uyuyabilen biri degilim .Bazen de esimi uyandiriyorum kalk canim sıkıldı diye :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…