2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Vinalac in icinde zencefil var bana miden en cok ne zaman bulanirsa o zaman al demisti ben de okula gitmeden 12 de tok aliyorum biraz bastiriyor midemi
Banada kahvaltidan yarim saat once al dedi ac geziom resmen sabahlari zaten aç karnina bide troit ilacim var. Sana baska ne ilac verdi omega verdimi demir hapi. Vinalac danmidir nedir ciş miş garip kokuo midem bulanıo resmen

Oyle valla hep erkek hep erkek :) ayy kaynana olucaz hepimiz

Ay masallah esim de video cekmis hareketlerini durup durup izliyorum. Kalp atisini heyecanda çekememişti ya simdi 5 dk lik video ile telafi etti
Pasa geliyor demek
Ay ne güzel bizim ki başta sakindi birden hareketlendi kendisine bakmaktan video hiç aklımıza gelmedi :) biz daha kalp atışını dinleyemedik doktor zararlı boşuna zarar vermeyelim diyor. Kısmetse doktor daha erken ama dedi erkek deyipte kız çıkmaz heralde

Banada kahvaltidan yarim saat once al dedi ac geziom resmen sabahlari zaten aç karnina bide troit ilacim var. Sana baska ne ilac verdi omega verdimi demir hapi. Vinalac danmidir nedir ciş miş garip kokuo midem bulanıo resmen
Vinalac var bir de b 12 ignem var 12.haftada tahlillerimi yenileyecek belki biseyler ekler .Vinalac idrari etkilemiyor bende belki kullandigin diger seylerdendir

Ben kalp atisini cekmeyi unuttu diye esime cok kizmistim o yuzden odaya girince kayit baslatmis
Dr bana cinsiyet soyleyince guvenir miyim bilmiyorum belki baska dr a bile giderim birinin doguma 8 hafta kala cinsiyetin tersini soylemis

Ben kalp atisini cekmeyi unuttu diye esime cok kizmistim o yuzden odaya girince kayit baslatmis
Dr bana cinsiyet soyleyince guvenir miyim bilmiyorum belki baska dr a bile giderim birinin doguma 8 hafta kala cinsiyetin tersini soylemis
Nasıl korktuysa artık ay bende benimkine söyliyeyimde 2 hafta sonra ikili için çağırdı ozaman başlatsın hemen video hadi canım doktorda körmüymüş yani 8 hafta kala göremediyse o kadar eşya alınıyor ay korktum bende şimdi :)

bebeği sıksa farkedersin herhalde ya benim nefesim kesiliyo gibi oluyo mesela mont kemeri falan hiç kullanamıyorum anlıyorum direkt iyi gelmediğini. hamile pantolonu olur mu olmaz mı haftasonu ilk defa içine gireceğim yazarım sizeee...

Oyle internette okudum o yorumu simdi 16 dan once soylemem diyor demek ki cok yaniltici :))

Ben bugün aldım hamile pantolunu kendime çok rahatmış kendi pantolonlarım sıkmaya başlamıştı artık

Oyle internette okudum o yorumu simdi 16 dan once soylemem diyor demek ki cok yaniltici :))
Doktorumun tam net yorumunu bekliyeyim ozaman bende :) benim bütün teoriler kızı gösteriyordu ama doktor erkek deyince şaşırdım biraz sağlıklı olsun kız erkek fark etmez tabiki de merak ediyor insan :)

Doktorumun tam net yorumunu bekliyeyim ozaman bende :) benim bütün teoriler kızı gösteriyordu ama doktor erkek deyince şaşırdım biraz sağlıklı olsun kız erkek fark etmez tabiki de merak ediyor insan :)
Evet insan icinde tasidigi minik mucizeye kizim mi diyecek oglum mu bilmek istiyor

Selam kızlar sizlerde de yoğun ve ani duygu değişimleri oluyor mu? Mesela aniden sinirlenmek ya da böyle aaatlwrce ağlama isteği gibi

Troit ilacı ne kullanıyorsun canım? Benim tsh 3,9 çıktı. Hamilelikte yüksek kabul ediliyormuş senin değerlerin nasıl?

Troit ilacı ne kullanıyorsun canım? Benim tsh 3,9 çıktı. Hamilelikte yüksek kabul ediliyormuş senin değerlerin nasıl?
Ben tup bebekle hamile kaldigim icin hamilelik oncesinde yapilan tetkiklerde çıkmıştı troit ilacı kullaniodum zaten 75lik levitron kullaniyorum. Ilk hamile kaldigimda bi cikti gibi oldu 4 oldu sonra zamanla duzeldi arada baktiriyorum canm gecen baktrdm. 2.5 un altinda olmasi gerekiyo. Hemen bir dahiliye doktoruna git canm ilacn dozunu ayarlasn gerci kullaniyomusun sonradanmi cikti bilmiyorum ama

Aynı acı bende de var. 3 haftadır uzun süre yatınca oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…