- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #11.901
Hayırlı olsun canım neler aldınKizlar e bebek e gittik bebisime 2 3 parca bisey aldim
Topigime attim fotolarini bakabilirsin cok cok minik seyler ama mutlu oluyorum alinca bakip bakip :)Hayırlı olsun canım neler aldınben henüz başlamadım
Cnm Rabbim gönlünuze gore versin inşallah saglıkla kucağınıza almayı nasip etsinBende görürmüyüm acaba doğumu, bebeğimizi, o hissi yaşarmıyız bilmem.
Aah ah inşallah kucağımıza almak nasip olur ..
bizimde doğumumuz temmuzda inşallah... 2 kaybın üstüne bu 3. Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın...♡♡♡
Anadolu yakasında Üsküdar da canımOo cokmus siz nerde oturuyorsunuz ?
Inan sadece corba ictim butun gun onuda ilacla beraber geri cikardim. Bu ilaci nasl kullanicam blmyrm bilen biri varsa lutfen yazsin cok kotu cnku
Doğrudur canım inanırım. Öncesinde konuşuyorlar sonra cayıyorlar. Sanki onlar araba alıcam demese yapmıycaktın çocuğu yada biz sünnet yaparız demeseydi sünnetsiz gezdiricektin. Herşey bi şekilde illa ki oluyor kolay yada zor. Ama bunlar önce ümit veriyor sonra umursamıyor. Hiç konuşmasalar daha iyi aslında ama işte çenelerini tutmak zor geliyor.Allahım akıl fikir versin bu koskoca insanlara ne demek beklemesin hadi sen beklemezsin bende istemem birşeylerini ya eşin eşin beklemezmi babaannesi özensin bişeyler alsın giydirsin baksın sevsin.bazen varya kendi çocuklarını bile düşünmezler önceki dış gebelikte hamile olduğumu söyledik eşimle görüntülü aradık sırf yüz ifadelerini merak ettiğim için dedim baba arabayı hazırla 3. Geliyo diye kaynana ordan kayınpedere diyor ki senin bi lafın vardı neydi o be falan dedi kaynata diyor ki sarhoştum aydım ben bu işten caydım şaka gibi ya sanki 5 yaşındaki çocuğu kandırıyorlar yazıklar onlara geçen yılda sünnettlerini ben yapıcam dedi onuda burnumdan getirdiler iğne almadılar yapmadılardüğüne misafir gibi gelip gittiler ben kimseye öyle bi söz vermedim dedi çıktı işin içinden rezil ettiler kendilerini biz eşimle kendi başımıza yaptık ve düğünüde benim ailem can dostum yaptı yani manevi olarak koşturdular oynadılar allaha yakın bana uzak olsunlar çok yazıyorum ama okadar öfkeliyim ki çünkü hiç birşey diyemedim yüzlerine yoksa bilirdim yapacağımı ama eşime saygımdan susuyorum oda biliyo ailesini
Aynen canım dertliyiz saygımızdan sustuk sustuk yıllarca küçük gelin gibisi yoktu şimdi az sesimiz çıktı küstüler sünnetten beri 4 ay oldu arayıp sormuyorlar her gün arayan kadın 1 kere aramadı aramasınlar ben böyle gayet iyiyim yüzleri yok çünkü arayamazlar eşimde farkında durumun hiç muhatap etmiyo beni sağolsunDoğrudur canım inanırım. Öncesinde konuşuyorlar sonra cayıyorlar. Sanki onlar araba alıcam demese yapmıycaktın çocuğu yada biz sünnet yaparız demeseydi sünnetsiz gezdiricektin. Herşey bi şekilde illa ki oluyor kolay yada zor. Ama bunlar önce ümit veriyor sonra umursamıyor. Hiç konuşmasalar daha iyi aslında ama işte çenelerini tutmak zor geliyor.
Benim kayınvalidemde evlendim 6 ay sonra çocuğunuz olmuyor mu demeye başladı, ben kiloluydum olmaz diye düşünüyordu. Ama biz zaten korunuyorduk erken diye. Daha 4 ay önce Siz yapın ben bakarım, bezi maması kıyafeti herşeyi benden siz yeter ki yapın sizin çocuğunuzu görmeden ölmiyeyim diyordu. Ki biz onun için yapmadık beklenmedik bi hamilelikti bizimki. Şimdi borcum var diyo ki borcu 9 yıl sonra biticek ev kredisi çekti. Hee ben cidden bişey istemiyorum ama dediğin gibi benim ailem hevesle onu alırız bunu yaparız dedikce eşim mahcup oluyor kendi ailesi yapmıycak diye düşünüp. Neyse allah var yukarda canım elbet onlarda görür. Ama benim eşim ailesini görüyor biliyor bana saygısızlık yapmadan lafını söyle dedi. O laf söyledikce bende kibar kibar laf söylüyorum en azından içim biraz rahatlıyor, sende fırsatını bulunca kibarca söyle lafını nasıl anlayıp susuyorlar gör bak.
Bende baya uzun yazmışım biz dertliyiz bu konuda :)
Kizzzz canimKizlar biz su an 13+4 haftaligiz ama bu gune kadar doktorum cinsiyeti hakkinda bi yorum yapmadi. Acaba fotosunu atarsam benim icin bakabilir misiniz? Şimdiden tesekkur ederim hepinize.Eki Görüntüle 2086677
Gecmis olsun guzelim dikkat etYatıyorum canim hafifledi şükür.
gecmis olsun AllahimDr size veya bi yakınınıza plasenta yerinden erken ayrılmış dedi mi. 3 haftadır kanamam oluyor. Sebebi buymuş. Tedavisi var mı acaba. Sağlıklı doğum yapabilen. 14.haftadayım.
En güzeli canım uzak olsunlar en azından can sıkmazlarAynen canım dertliyiz saygımızdan sustuk sustuk yıllarca küçük gelin gibisi yoktu şimdi az sesimiz çıktı küstüler sünnetten beri 4 ay oldu arayıp sormuyorlar her gün arayan kadın 1 kere aramadı aramasınlar ben böyle gayet iyiyim yüzleri yok çünkü arayamazlar eşimde farkında durumun hiç muhatap etmiyo beni sağolsun
Sürekli kol hareketi omuz boyun hareketi yap canım başka türlü ben 15 gün çektim hamileyken bidekızlar boynum tutuldu ölüyorum 4 gündür kasılıp kalıo omzum boynum bıçak saplamışlar gibi
amin canm allahim insallah hepimize kucagimiza almayi nasip etsin insallahGünaydın kızlar 3 5 kez uyandım bu gece ama rüyamda yavrumu gördüm.. memlekete gitmişiz pusette uyutmaya çalışıyorum kızım die seviyordumm...uyumadınmı sen die kucağıma aldım ne kdr güzeldi allahım.. gerçeğini de yaşatsın inşallah..❤
Tesekkur ederim Canim:)Kizzzz canim
Allah razı olsun. İnşallahGecmis olsun guzelim dikkat et
gecmis olsun Allahim
Sag salim kucagina almayi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?