2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın hayırlı sabahlar iyi seneler olsun inşallah bebislerimizle beraber...

gündüz niyetine Allah hayra çıkarsın inşallah canım.

Vallah geçen de bende emziriyormusum bide ismini bile söyleyerek benimde kızdı bebiş bakalım doğru mu çıkacak.Benim iki oğluşum var gönlüm bu defa kızdan yana ondan mı bu rüyalar bilmiyorum Allah herkese gönlündeki hayırlısı ile nasip eylesin inşallah

Evet bilincalti olabilir çünkü benim de gönlüm kızdan yana çok istediğimiz için öyle görüyoruz herhalde.
Sağlıklı sıhhatli olsunlar da şuan tek derdimiz cinsiyet kalmış ona yogunlastik ondan böyle

Arkadaşlar cildinde sivilce olan varmı sanki adet döneminden önce olur ya aynen i şekilde sivilceler bastı beni önceki hamileliklerimde hiç yaşamadım ben bu durumu
Benim sırtımda çıktı hemde iri iri yatamıyorum üstüne kese yapıyorum kaybolsun diye

Arkadaşlar cildinde sivilce olan varmı sanki adet döneminden önce olur ya aynen i şekilde sivilceler bastı beni önceki hamileliklerimde hiç yaşamadım ben bu durumu

Benim de sırtımda çıktı, yüzüme çok bakım yapıyorum sanırım ondan yüzümde çıkamıyolar, vücudumu ele geçirdiler

benim ilk hamileliğim benimde her yanım sivilce malesef...

İyi pazarlar herkese yeni yılda ınş hepimiz gönlümüzden geçeni saglıkla huzurla yaşarız yavrularımızı kucağımıza alıp sevmeyi nasip etsin Rabbim herkese sevgiler
Aminnnn iyi dileklerin için teşekkürler hep birlikte bebeklerimizle çok güzel bir yeni yıl bizi bekliyor inşallah

Ben bebişim için şimdiden bişeyler aldım bakalım geldiklerinde güzel çıkacaklar mı bide cinsiyet netleşmedi ama duramadım valla

Eklentiler

• 8E697F2F-C11E-4C0D-98A5-3EBC549E51F3.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 80
  • 33EE1968-4A1F-4419-9A78-4731390E47DB.webp
    7 KB · Görüntüleme: 80
  • 3CC5F9DF-C5CF-453F-8F17-EA02FC284BA0.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 73
  • 8B197602-46C9-46A8-9CBA-7101A7AB14AC.webp
    8 KB · Görüntüleme: 65
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…