2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

C

Crinone Jeli 8. Haftaya kadar bende kullandım ama sonrasında çok zorlandım tahriş oldu pembe pembe geliyordu doktorum bıraktırdı sizde öyle bir problem oldu mu? Diğerleri vitamin mi
Ben 12. Haftanin icindeyim 27 ekimden beri hala kullaniyorum biraz zorlaniyorum ama cok sukur simdilik birsey yok

Hibor,crione jel,gynoferon
Progestan fitil, 10 günde bir proluton iğne, 3 günde bir clexane iğne, magnezyum, d vitamin sprey ve multivitamin. Her gittiğimde ilaç süreleri açılıyor. Bu hafta çarşamba gidicem işallah bitirir ilaçları valla delik deşik oldum.

Aynen bende hiboru gobekten vuruyorum yer kalmadi

Kizlar birde bu kan sulanfiricilari gobekten mi yapiyorsunuz ben gobekten yapiyorum ama aklima geldi ilerleyen zamanlarda kullancak olursam bebege kadar gidermi igne ucu sizce

kızlar boynum tutuldu ölüyorum 4 gündür kasılıp kalıo omzum boynum bıçak saplamışlar gibi

Kizlar bu gyno ferro sanol nasil bi ilac ictgmden beri kusuyorum . Kusmalarim bitmisti yine basladi napcm boyle

Kizlar bu gyno ferro sanol nasil bi ilac ictgmden beri kusuyorum . Kusmalarim bitmisti yine basladi napcm boyle
Ben de bugün başladım o ilaca ama bende bulantı yapmadı yani her zamanki bulantılarım var çoğalmadı

Inan sadece corba ictim butun gun onuda ilacla beraber geri cikardim. Bu ilaci nasl kullanicam blmyrm bilen biri varsa lutfen yazsin cok kotu cnku
Canim yemek yedikten 3 saat sora al zaten direk tok karna icilince demir emilimini bozarmis o yuzden yemegi yedigin saatten 3 saat sora al

Inan sadece corba ictim butun gun onuda ilacla beraber geri cikardim. Bu ilaci nasl kullanicam blmyrm bilen biri varsa lutfen yazsin cok kotu cnku
Aç karnına al canım benim doktorum Demir ilacına başlatmadı bulantımın geçmesini bekleyelim yoksa çok daha kötü olursun dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…