2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Dr size veya bi yakınınıza plasenta yerinden erken ayrılmış dedi mi. 3 haftadır kanamam oluyor. Sebebi buymuş. Tedavisi var mı acaba. Sağlıklı doğum yapabilen. 14.haftadayım.

İyi hafta sonları kızlar üç günlük tatil temizlik yapıcam yavas yavas doktora cuma günü gıdıcem heyecan başladı şimdiden ınş iyidir bır aya yakındır gormedım

ayni benm esimin ailesi... sende kendimi gordum benim oglum 5 yil sonra oldu tedaviyle tupbebekle olmadi ilk bas sonra cok sukur allahima kendiliginden oldu kaynanam kayinbabam hastaneye gelmedi maddi hic bi yardimi olmadi dogumdan eve geldik kaynanami zorla getrdiler zoruma gidiyo diyebebeye bi bakti cikti gitti durmadi bile kirkindada birer ceyrek takti oda el görduluk yani neyse gene allah razi olsun ne diyim anlat anlat bitmez benim aulemde allaha cok sukur her seyime kosar allah razi olsun onlardan

bende temmuz annesi olacağm rabbim nasi p ederse aranıza katılabilir miyim benim üçüncü gebeliğim ilk ikisini rahimağzı yetmezliği sebebiyle kaybettim çok kötü zamanlardı kimseye yaşatmasın rabbim şuan rahim ağzına dikiş atıldı ve sürekli yatıyorum kuzuma birşey olmaz bu sefer inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza inşallah

Bana Dr aç karnına iç dedi bence herkeste öyledir ama diğer arkadaşlara da soralım onlarda nasıl, cinsiyetini saklamaya çalışıyor galiba seninki birinde bacak bacak üstüne atmış, birinde arkasını dönmüş, birinde de tam bacak arasından kordon bağı önünü kapatmış gibi maşallah annesi Allah bağışlasın, ben tahmin yapamadım belki daha tecrübeli anneler yardımcı olur

Kızlar bu arada ben sağlık ocağına henüz gitmedim geçmi kaldım acaba ne olacağım belli olmadığı için erteledim siz ne zaman kayıt oldunuz
Belli bir haftaya kadar bildirmek gerekiyormuş, sağlık ocağı çalışanlarına uyarı geliyormuş galiba. Ben bildirdim haftaya ücretsiz decavit verecekler

Aynen insan tuple olunca daha kuruntulu oluyor az evvel hamile pantolonu aldim kabinde denerken egildim falan karnima agri girdi hemen korktum
Cnm ben tup bebek doktorumla devam ediyorum zamanini soylemedi hala kullaniyorum haftaya gitcrm bakalm ne derse.
Estrofemi kalp atisindan sonra biraktirmisti ama bana

İyi hafta sonları kızlar üç günlük tatil temizlik yapıcam yavas yavas doktora cuma günü gıdıcem heyecan başladı şimdiden ınş iyidir bır aya yakındır gormedım
Aa bende cuma gitcem aynen bendede heyecan var hersey yolundami acaba diye

Ya kızlar 6.haftadan beri kalçam otururken ayağa kalkarken yani belli açılarda acıyor.aranızda böyle olan var mı

Bende var kuyruksokumundaki kemiğin çevresi özellikle. Oturup kalkarken daha sık oluyor. Bağ dokusu gevşemesinden kaynaklanıyormuş

Kizlar biz su an 13+4 haftaligiz ama bu gune kadar doktorum cinsiyeti hakkinda bi yorum yapmadi. Acaba fotosunu atarsam benim icin bakabilir misiniz? Şimdiden tesekkur ederim hepinize.

C

Crinone Jeli 8. Haftaya kadar bende kullandım ama sonrasında çok zorlandım tahriş oldu pembe pembe geliyordu doktorum bıraktırdı sizde öyle bir problem oldu mu? Diğerleri vitamin mi

Geri geldigi oluo ama idare ediyorum ben genel anlamda cok zorlanmadm kullanrken.digerleri Demir ilaci vitamin ve balik yagi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…