- 7 Mayıs 2017
- 660
- 334
- 103
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #11.861
ayni benm esimin ailesi... sende kendimi gordum benim oglum 5 yil sonra oldu tedaviyle tupbebekle olmadi ilk bas sonra cok sukur allahima kendiliginden oldu kaynanam kayinbabam hastaneye gelmedi maddi hic bi yardimi olmadi dogumdan eve geldik kaynanami zorla getrdiler zoruma gidiyo diyebebeye bi bakti cikti gitti durmadi bile kirkindada birer ceyrek takti oda el görduluk yani neyse gene allah razi olsun ne diyim anlat anlat bitmez benim aulemde allaha cok sukur her seyime kosar allah razi olsun onlardanAllahım akıl fikir versin bu koskoca insanlara ne demek beklemesin hadi sen beklemezsin bende istemem birşeylerini ya eşin eşin beklemezmi babaannesi özensin bişeyler alsın giydirsin baksın sevsin.bazen varya kendi çocuklarını bile düşünmezler önceki dış gebelikte hamile olduğumu söyledik eşimle görüntülü aradık sırf yüz ifadelerini merak ettiğim için dedim baba arabayı hazırla 3. Geliyo diye kaynana ordan kayınpedere diyor ki senin bi lafın vardı neydi o be falan dedi kaynata diyor ki sarhoştum aydım ben bu işten caydım şaka gibi ya sanki 5 yaşındaki çocuğu kandırıyorlar yazıklar onlara geçen yılda sünnettlerini ben yapıcam dedi onuda burnumdan getirdiler iğne almadılar yapmadılardüğüne misafir gibi gelip gittiler ben kimseye öyle bi söz vermedim dedi çıktı işin içinden rezil ettiler kendilerini biz eşimle kendi başımıza yaptık ve düğünüde benim ailem can dostum yaptı yani manevi olarak koşturdular oynadılar allaha yakın bana uzak olsunlar çok yazıyorum ama okadar öfkeliyim ki çünkü hiç birşey diyemedim yüzlerine yoksa bilirdim yapacağımı ama eşime saygımdan susuyorum oda biliyo ailesini
Nerde oturuyosun canım nerde yaptırdın?Kizlar bu 2li testi ne kadara yaptirdiniz ben 85tlye yaptirdim pahali mi ?
Ainn bide tansiyonum cikmistir dedim tuzlu ayran ictin daha beter oldum yaaDun benim de döndü sinirden ama neyse ki gecti
Bana Dr aç karnına iç dedi bence herkeste öyledir ama diğer arkadaşlara da soralım onlarda nasıl, cinsiyetini saklamaya çalışıyor galiba seninki birinde bacak bacak üstüne atmış, birinde arkasını dönmüş, birinde de tam bacak arasından kordon bağı önünü kapatmış gibi maşallah annesi Allah bağışlasın, ben tahmin yapamadım belki daha tecrübeli anneler yardımcı olurGünaydın kızlar güzel bir gün olsun inşallah hepimiz için bana cinsiyet tahmini yapabilecek var mı acaba ben pek anlamıyorum da:) birde kan hapi aç karnına mi içiliyor tok karninami doktor anlattı ama hiç hatırlamıyorum bebisin etkisindeydim o an :)
Belli bir haftaya kadar bildirmek gerekiyormuş, sağlık ocağı çalışanlarına uyarı geliyormuş galiba. Ben bildirdim haftaya ücretsiz decavit vereceklerKızlar bu arada ben sağlık ocağına henüz gitmedim geçmi kaldım acaba ne olacağım belli olmadığı için erteledim siz ne zaman kayıt oldunuz
O dusunce icilmiyor muydu yaAinn bide tansiyonum cikmistir dedim tuzlu ayran ictin daha beter oldum yaa
Eşim cikmistir dedi tuzlu ayran iyi gelir dedi tuzlu ayrann perisan etti beni anliycanO dusunce icilmiyor muydu ya
Aynen insan tuple olunca daha kuruntulu oluyor az evvel hamile pantolonu aldim kabinde denerken egildim falan karnima agri girdi hemen korktumBende simdi sordum kahvaltidan yarım saat once al dedi yine. Omega olayınıda sordum icim rahatladı. Tüp bebek olunca kuruntulu oluo insan( crioneyi bende hala kullanıyorum doktorun nezamana kadar kullanıcagnla ilgili bisey dedimi sana canm. Ben tup bebek doktorum dogum yapmio die bıraktm kendisini yeni doktorumda bir zararı olmaz zaten kullanmaya devam et dedi
Aa bende cuma gitcem aynen bendede heyecan var hersey yolundami acaba diyeİyi hafta sonları kızlar üç günlük tatil temizlik yapıcam yavas yavas doktora cuma günü gıdıcem heyecan başladı şimdiden ınş iyidir bır aya yakındır gormedım
Ya kızlar 6.haftadan beri kalçam otururken ayağa kalkarken yani belli açılarda acıyor.aranızda böyle olan var mı
Annem tansiyonu dusunce tuzlu ayran icer kendine gelir .Seninki yuksekse iyice tavan yapmistir .Aman bir daha yapma daha kotu olabilirdinEşim cikmistir dedi tuzlu ayran iyi gelir dedi tuzlu ayrann perisan etti beni anliycan
Crinone Jeli 8. Haftaya kadar bende kullandım ama sonrasında çok zorlandım tahriş oldu pembe pembe geliyordu doktorum bıraktırdı sizde öyle bir problem oldu mu? Diğerleri vitamin miGynoferon, vinalac, coraspirin, omega ve crinone jel
Cnm inşallah hersey yolunda gider valla stresten uykum kaçıyor Rabbim korusun hepsiniAa bende cuma gitcem aynen bendede heyecan var hersey yolundami acaba diye
Walla sorma canim allahtan saat gece 11dide direk uyudum gectiAnnem tansiyonu dusunce tuzlu ayran icer kendine gelir .Seninki yuksekse iyice tavan yapmistir .Aman bir daha yapma daha kotu olabilirdin
Kizlar biz su an 13+4 haftaligiz ama bu gune kadar doktorum cinsiyeti hakkinda bi yorum yapmadi. Acaba fotosunu atarsam benim icin bakabilir misiniz? Şimdiden tesekkur ederim hepinize.Eki Görüntüle 2086677
C
Crinone Jeli 8. Haftaya kadar bende kullandım ama sonrasında çok zorlandım tahriş oldu pembe pembe geliyordu doktorum bıraktırdı sizde öyle bir problem oldu mu? Diğerleri vitamin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?