2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Zaman gösterecek canım hakkımızda hayırlı olan neyse o olsun

L Lavanta-izmir ve sonsuzzz tüm yazismalarınjzı (hikayelerinizj) inaninki icim cızlayark okudum. Bi kadina boyle birsyn yapilmasi inanilmaz bi durum. Ve bu kadin hamileyse durum ×2 oluyor. Hem cocuk yapip hmde istemiyorum demek ne kdar da kolay. Sen onu tek basina yapmadin ki . Karsindaki bunu anlasa zaten durum bu halr gelmezdi. Siz bebislerinize ve kendinize iyi bakin. Onlar da cezalarını bulur elbette..

Amin
amin inşallah canım rabbim bebeklerimize sağlık sıhhat bizlerde güç versin

Teşekkürler canım, bende buna inanıyorum, kesinlikle bir gün canları çok yanacak, yanlarına kalmayacak bu yaptıkları ama o zaman biz oğluşlarımızla belki tatilde, belki parkta, belki de mezuniyet törenlerinde olacağız :)

Bende bunu düşünüyorum güzelmiş altlarda başkada var bir tane oda olabilir İzmir kemeraltında birçok iç çamaşırcıda vardır diyorum oraya gidersem ya oradan yada buradan alırım artık

İnşallah canım sağlıcakla gelsinlerde rabbim o günleride göstersin bize

Merhaba canım nasılsın iyi misin? Çok iyi yapmışsın inşallah hayırlısı olur en kısa Zamanda sağlıklı bir hamileliğin ve bebişin olur
Canim dorma ya 1 ay oldu lekelenme bitmedi ilacla dusuruluncede bole oluoy pöfff
Ben doktora gitmekte karasız kaldım şimdi acile gitsem birşey yaparlar mı ?
gecmis olsun canim
Bol bol
Mandalin ye atlatirsin umarim

Merhabalar, bende aranıza yeni katıldım.. sat 3 ekim.. insallah hersey yolunda giderse temmuz annesi olacagım.. izmirdeyim, benim gibi izmirde olan anneler var mı aramızda? Hangi hastaneleri tercih ettiniz acaba ben özel tınaztepeye gidiyorum..

Amin canım inşallah hepimiz sağlıcakla alalım bebişlerimixi kucağımıza

Merhaba hayırlı olsun sağlıcakla gelsin kuzucuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…