- 19 Eylül 2017
- 2.124
- 1.485
- 48
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #13.081
Zaman gösterecek canım hakkımızda hayırlı olan neyse o olsunTahmin edebiliyorm canım dedim ya uzaktan boşver demek kolay ama ben olsam bende yıpranırdım. Ben sadece kimse üzülsün istemiyorum. Umarım hatasını anlarda gönlünü almaya çalışır, iş büyümez ayrılıkla sonuçlanmaz. Belki bi anlık sinirle öyle bişey söylemiştir.
AminL Lavanta-izmir vesonsuzzz tüm yazismalarınjzı (hikayelerinizj) inaninki icim cızlayark okudum. Bi kadina boyle birsyn yapilmasi inanilmaz bi durum. Ve bu kadin hamileyse durum ×2 oluyor. Hem cocuk yapip hmde istemiyorum demek ne kdar da kolay. Sen onu tek basina yapmadin ki . Karsindaki bunu anlasa zaten durum bu halr gelmezdi. Siz bebislerinize ve kendinize iyi bakin. Onlar da cezalarını bulur elbette..
amin inşallah canım rabbim bebeklerimize sağlık sıhhat bizlerde güç versinL Lavanta-izmir vesonsuzzz tüm yazismalarınjzı (hikayelerinizj) inaninki icim cızlayark okudum. Bi kadina boyle birsyn yapilmasi inanilmaz bi durum. Ve bu kadin hamileyse durum ×2 oluyor. Hem cocuk yapip hmde istemiyorum demek ne kdar da kolay. Sen onu tek basina yapmadin ki . Karsindaki bunu anlasa zaten durum bu halr gelmezdi. Siz bebislerinize ve kendinize iyi bakin. Onlar da cezalarını bulur elbette..
Amin canımm inşaallah ❤Amin
amin inşallah canım rabbim bebeklerimize sağlık sıhhat bizlerde güç versin
L Lavanta-izmir vesonsuzzz tüm yazismalarınjzı (hikayelerinizj) inaninki icim cızlayark okudum. Bi kadina boyle birsyn yapilmasi inanilmaz bi durum. Ve bu kadin hamileyse durum ×2 oluyor. Hem cocuk yapip hmde istemiyorum demek ne kdar da kolay. Sen onu tek basina yapmadin ki . Karsindaki bunu anlasa zaten durum bu halr gelmezdi. Siz bebislerinize ve kendinize iyi bakin. Onlar da cezalarını bulur elbette..
Bende bunu düşünüyorum güzelmiş altlarda başkada var bir tane oda olabilir İzmir kemeraltında birçok iç çamaşırcıda vardır diyorum oraya gidersem ya oradan yada buradan alırım artıkCanımm bende bu sayfayı takip ediyorum bu anneyi ve bu güzel kızını bende gördüm, çok beğendim. Lohusa takımı da çok güzel. Ben işte tam böle bi şey istiyorum. 7-8. Aydan sora alıcam bunyada buna benzer :)
İnşallah canım sağlıcakla gelsinlerde rabbim o günleride göstersin bizeTeşekkürler canım, bende buna inanıyorum, kesinlikle bir gün canları çok yanacak, yanlarına kalmayacak bu yaptıkları ama o zaman biz oğluşlarımızla belki tatilde, belki parkta, belki de mezuniyet törenlerinde olacağız :)
Bende bunu düşünüyorum güzelmiş altlarda başkada var bir tane oda olabilir İzmir kemeraltında birçok iç çamaşırcıda vardır diyorum oraya gidersem ya oradan yada buradan alırım artık
Canim dorma ya 1 ay oldu lekelenme bitmedi ilacla dusuruluncede bole oluoy pöfffMerhaba canım nasılsın iyi misin? Çok iyi yapmışsın inşallah hayırlısı olur en kısa Zamanda sağlıklı bir hamileliğin ve bebişin olur
gecmis olsun canimBen doktora gitmekte karasız kaldım şimdi acile gitsem birşey yaparlar mı ?
İnşallah canım , birisinde bulantinin geçtiğini duyunca moral oluyor bana da :)Kızım da 6 ay kusmuştum bundan umutluyum erken bitecek diye :)
Sağol canım biraz daha iyiyim şükürCanim dorma ya 1 ay oldu lekelenme bitmedi ilacla dusuruluncede bole oluoy pöfff
gecmis olsun canim
Bol bol
Mandalin ye atlatirsin umarim
Amin canım inşallah hepimiz sağlıcakla alalım bebişlerimixi kucağımızasonsuzzz Lavanta_kokusu Allah yardımcınız olsun kızlar bebişleriniz ne kadar şanslı ki sizin gibi annelere sahipler . Ne kadar üzmeyin kendinizi destekte boş Sağ salim yavrularınızı kucaklarınıza alırsınız ve sizi üzenlerde doğru yolu bulur inşallah...
Ankara'yı hiç bilmiyorum canım ben dükkan malzemelerini hep kemeraltından aldım ondan iyi biliyorum orayı Burada o kadar güzel birşey YokBen ankarada nerde bulurum bilmiyorum cnm, instagramdan direk alırım herhalde.
Merhaba hayırlı olsun sağlıcakla gelsin kuzucukMerhabalar, bende aranıza yeni katıldım.. sat 3 ekim.. insallah hersey yolunda giderse temmuz annesi olacagım.. izmirdeyim, benim gibi izmirde olan anneler var mı aramızda? Hangi hastaneleri tercih ettiniz acaba ben özel tınaztepeye gidiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?