2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canm 12 haftalık benm ve ilk bebeğim hamileliğimin başından beri ne bulantı ne kusma olmadı bende Dr bebeğin gelişimi çok iyi ve sağlıklı dedi
Maşallah Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Cinsiyet tahmini yapildimi

Dimi artık cinsiyetleri de öğrenmeye başladık yavaştan alışverişler başlayacak mağazalarda öğüre öğüre dolaşmak istemiyorum
Evet canım ya ben de bir şeyler almak istiyorum ufaktan ufaktan ama dışarı çıkınca arabadan inmek istemiyor insan her yerden bir koku insanlardan gelen parfüm krem kokusu yani ne kokusu ararsan artık hiç tadı çıkmıyor öyle alış verişin de inşallah en kısa zamanda geçer

Evet inşallah agustos görünüyor :) tesekkurederim hepimiz insallah saglikli hamilelik geciririz

Sağolun kızlar insan ister istemez bi tedirgin oluyo ne çıkıcak acaba diye. Sizler naslsnz pek girmedm girsemde cok sayfa vardi hepsini okuyamadm. Bebisleriniz keyiflerinz nasl.
Şükürler olsun bebeğim iyi bizim de tarama testi iyi çıktı çok şükür , tek sorun bulantı o da geçsin diye bekliyorum :)

Ben de Can Postacıya gidiyorum canım. Kaç haftalık oldun. Takvim eklememişsin
Canım takvimim ekli aslında ben görüyorum
Bugün 13+5 iz

Ben hastaneye gitmiyorum ama doktorum kent hastanesinin doktoru doğum orada olacak büyük ihtimal.
Bende tam kararımı vermiş degilim, kentte dogum yapmak istiyorum ama fiyat arastırması yapıcam ilk önce

Son düzenleme:
Allahım korusun 6 ay Benim umudum var ama 7-8-9 haftalarım hep hastanelerde geçerken kollarım delik deşik olmuşken şimdi arada bazen iyi olmak bile benim için mucize gibi. O seviyeden buraya geldiysem her hafta bir level atlayarak en geç 16. Haftaya tamamlarım diye umutluyum :)

Kızlar bugün öğleden beri sol yan tarafım ağrıyor hani boşluk denir ya orası iki büklüm oldum ya doğrulamıyorum. Kaslardan ya da bağlar gevşiyordur ondandr dedm ama sağda bişey yok. Kötü bişey getrmek istemiyrm aklıma ama endişelenmelimyim bilemedm..sizde de oluyor mu bu tür ağrılar

Sağolun kızlar insan ister istemez bi tedirgin oluyo ne çıkıcak acaba diye. Sizler naslsnz pek girmedm girsemde cok sayfa vardi hepsini okuyamadm. Bebisleriniz keyiflerinz nasl.
Bende gribim atlatmaya çalışıyorum işte

Geçen hafta bi hafta boyunca banada oldu geçti sonra Dr kont bebek iyi deyince sormadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…