2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ya bulantımı bastırmak için ekmek arası peynir yemekten kilo alıyorum ama başka bişey yiyemiyorum kokular mahvediyor geçen komşularım yanların çıkmış baya dediler yuvarlanarak gidicem Doğuma bu gidişle

Ah darısı başımıza. Tam geçti diyorum iki gün sonra yine başlıyo. Hamile demeye bin şahit leğen kemiklerim fırladı. Çiğnemeyi özledim resmen.
Inşallah yakında geçer canım benim tam olarak 30 aralıkta bitti. Şükür olsun. Aramızda 3 hafta var seninle ve benim en kötü dönemim senin şimdiki dönemindi. Az kaldı inşallah seninde sonlara gelmiştir.

Sorma dün iyiyim diye bugün için kahvaltıya gidelim dedim eşime gittiğime gideceğime pişman oldum parfümler sigaralar dönerken markete girdik deterjan kokuları mahvoldum azalıyo diyorum şaşırtıyo beni

Evet canım genelde lokantadan söylüyorum yada kayinvalidemden istiyorum artık canım birşeyler çekiyor ama kendim yapamadığım için genelde içim de kalıyor.
Benim ablamlar yapıyor sağolsun kendim birkaç defa yaptım yiyemedim çöpe attım Allahım en kısa Zamanda biter inşallah

Canım takvimim ekli aslında ben görüyorum
Bugün 13+5 iz

Bende tam kararımı vermiş degilim, kentte dogum yapmak istiyorum ama fiyat arastırması yapıcam ilk önce

Bende İzmirdeyim kızlar.. Doktorum konusunda da kararsızım. Kent eminim iyidir ama bütçem yetmez. Çok pahalı. Doktor araştırıyorum. Gittigim doktor tecrübeli fakat iletişim konusunda rahat değilim. Daha pozitif olumlu enerji veren ve güleryüzlü bir doktor arıyorum. Tabi tecrübeli de olsun. Tavsiyeniz varsa alırım . :)

Sorma dün iyiyim diye bugün için kahvaltıya gidelim dedim eşime gittiğime gideceğime pişman oldum parfümler sigaralar dönerken markete girdik deterjan kokuları mahvoldum azalıyo diyorum şaşırtıyo beni
Haftalarimiz da baya ilerledi ama neden bulantı geçmek bilmiyor ki gerçekten dediğin gibi çok saskinim

Canım takvimim ekli aslında ben görüyorum
Bugün 13+5 iz

Bende tam kararımı vermiş degilim, kentte dogum yapmak istiyorum ama fiyat arastırması yapıcam ilk önce
Kent kazık ne yazık ki ama doktorumda başka yer istermi bilmiyorum. Daha konuşmadık. Zaten artık o kadar kaçtı ki totalde boşverdim.

Haftalarimiz da baya ilerledi ama neden bulantı geçmek bilmiyor ki gerçekten dediğin gibi çok saskinim

Ben şuan b12 dodex yaptırıyorum belki işe yarar diye ümit ediyorum sınırın altında çıktı çünkü umarım işe yarar

Kızlar benimde bulantılarım devam ediyor hâlâ. Çok şükür kusmam olmuyor ama bulantı ve kokulardan tiksinme devam ediyor. Mutfaga giremiyorum. Bir de hamileligimi yatarak geçirdiğim için gaz sıkıntısı da çok.. Yine de rahatlatan birkaç şey oluyor. Sizinlede paylaşayım belki size de iyi gelir. Uzun süre aç kalmayın. Elinizin altında ceviz, badem, fındık, kuru meyve bulundurun. Muz iyi geliyor mesela. Mide ne kadar boş kalırsa o kadar çok bulantı oluyor. Bir de maden suyu, soda degil yani dogal mineralli suyu günde en fazla iki tane içebilirsiniz. Mideyi acayip rahatlatiyor. Kolonya sürekli yanımda arada elime döküp kokluyorum. Bunlar bana iyi geliyor.

Kent kazık ne yazık ki ama doktorumda başka yer istermi bilmiyorum. Daha konuşmadık. Zaten artık o kadar kaçtı ki totalde boşverdim.
İzmir'de Doğum ne kadar canım merak ettim sanki Denizli hep pahalı diye biliyorum

Muzu yiyebiliyorum şükür maden suyu içiyorum şuan evde kalmadı ama işte ceviz ,fındık yiyemiyorum maalesef yarından itibaren biraz zorlayayım kendimi diyorum

Ben şuan b12 dodex yaptırıyorum belki işe yarar diye ümit ediyorum sınırın altında çıktı çünkü umarım işe yarar
İnşallah işe yarar canım , bana verilen kan ilacının da içinde b12 var ama benim modemden gastrit ve reflü var benimki mideden kaynaklanan bulantı galiba

Kolonyanin kokusuna dayanamıyorum maalesef canım ve maden suyu da icemiyorum muz da başlarda yiye biliyordum 10.haftadan beri onu da yiyemiyorum ama ceviz fındık yiyorum , bugunlerimizi hatırlayıp vay be ne günlerdi diye bilecek miyiz acaba :)

İnşallah sağlıcakla gelsinler de ben başka birşey istemiyorum İnan Doğumdan sonrada sürse bu bulantı kusma umrumda olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…