- 19 Temmuz 2012
- 2.624
- 3.335
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #13.221
Evet canım genelde lokantadan söylüyorum yada kayinvalidemden istiyorum artık canım birşeyler çekiyor ama kendim yapamadığım için genelde içim de kalıyor.Sende yemek yapamıyorsun değil mi canım bende öyle başkasının yaptığını iki lokma ancak yiyorum
Inşallah yakında geçer canım benim tam olarak 30 aralıkta bitti. Şükür olsun. Aramızda 3 hafta var seninle ve benim en kötü dönemim senin şimdiki dönemindi. Az kaldı inşallah seninde sonlara gelmiştir.Ah darısı başımıza. Tam geçti diyorum iki gün sonra yine başlıyo. Hamile demeye bin şahit leğen kemiklerim fırladı. Çiğnemeyi özledim resmen.
Benm kontrolüm cumartesi inşallah geçer geçmezse bende yarın gitmeyi düşünyrm saol cnmGeçen hafta bi hafta boyunca banada oldu geçti sonra Dr kont bebek iyi deyince sormadım
Sorma dün iyiyim diye bugün için kahvaltıya gidelim dedim eşime gittiğime gideceğime pişman oldum parfümler sigaralar dönerken markete girdik deterjan kokuları mahvoldum azalıyo diyorum şaşırtıyo beniEvet canım ya ben de bir şeyler almak istiyorum ufaktan ufaktan ama dışarı çıkınca arabadan inmek istemiyor insan her yerden bir koku insanlardan gelen parfüm krem kokusu yani ne kokusu ararsan artık hiç tadı çıkmıyor öyle alış verişin de inşallah en kısa zamanda geçer
Benim ablamlar yapıyor sağolsun kendim birkaç defa yaptım yiyemedim çöpe attım Allahım en kısa Zamanda biter inşallahEvet canım genelde lokantadan söylüyorum yada kayinvalidemden istiyorum artık canım birşeyler çekiyor ama kendim yapamadığım için genelde içim de kalıyor.
Canım takvimim ekli aslında ben görüyorum
Bugün 13+5 iz
Bende tam kararımı vermiş degilim, kentte dogum yapmak istiyorum ama fiyat arastırması yapıcam ilk önce
Haftalarimiz da baya ilerledi ama neden bulantı geçmek bilmiyor ki gerçekten dediğin gibi çok saskinimSorma dün iyiyim diye bugün için kahvaltıya gidelim dedim eşime gittiğime gideceğime pişman oldum parfümler sigaralar dönerken markete girdik deterjan kokuları mahvoldum azalıyo diyorum şaşırtıyo beni
Ben şuan b12 dodex yaptırıyorum belki işe yarar diye ümit ediyorum sınırın altında çıktı çünkü umarım işe yararHaftalarimiz da baya ilerledi ama neden bulantı geçmek bilmiyor ki gerçekten dediğin gibi çok saskinim
Kent kazık ne yazık ki ama doktorumda başka yer istermi bilmiyorum. Daha konuşmadık. Zaten artık o kadar kaçtı ki totalde boşverdim.Canım takvimim ekli aslında ben görüyorum
Bugün 13+5 iz
Bende tam kararımı vermiş degilim, kentte dogum yapmak istiyorum ama fiyat arastırması yapıcam ilk önce
Haftalarimiz da baya ilerledi ama neden bulantı geçmek bilmiyor ki gerçekten dediğin gibi çok saskinim
Ben şuan b12 dodex yaptırıyorum belki işe yarar diye ümit ediyorum sınırın altında çıktı çünkü umarım işe yarar
İzmir'de Doğum ne kadar canım merak ettim sanki Denizli hep pahalı diye biliyorumKent kazık ne yazık ki ama doktorumda başka yer istermi bilmiyorum. Daha konuşmadık. Zaten artık o kadar kaçtı ki totalde boşverdim.
Muzu yiyebiliyorum şükür maden suyu içiyorum şuan evde kalmadı ama işte ceviz ,fındık yiyemiyorum maalesef yarından itibaren biraz zorlayayım kendimi diyorumKızlar benimde bulantılarım devam ediyor hâlâ. Çok şükür kusmam olmuyor ama bulantı ve kokulardan tiksinme devam ediyor. Mutfaga giremiyorum. Bir de hamileligimi yatarak geçirdiğim için gaz sıkıntısı da çok.. Yine de rahatlatan birkaç şey oluyor. Sizinlede paylaşayım belki size de iyi gelir. Uzun süre aç kalmayın. Elinizin altında ceviz, badem, fındık, kuru meyve bulundurun. Muz iyi geliyor mesela. Mide ne kadar boş kalırsa o kadar çok bulantı oluyor. Bir de maden suyu, soda degil yani dogal mineralli suyu günde en fazla iki tane içebilirsiniz. Mideyi acayip rahatlatiyor. Kolonya sürekli yanımda arada elime döküp kokluyorum. Bunlar bana iyi geliyor.
Amin canım inşallah :)Evet inşallah agustos görünüyor :) tesekkurederim hepimiz insallah saglikli hamilelik geciririz
İnşallah işe yarar canım , bana verilen kan ilacının da içinde b12 var ama benim modemden gastrit ve reflü var benimki mideden kaynaklanan bulantı galibaBen şuan b12 dodex yaptırıyorum belki işe yarar diye ümit ediyorum sınırın altında çıktı çünkü umarım işe yarar
Anladım canım sana uygun birşey vermedi doktorunİnşallah işe yarar canım , bana verilen kan ilacının da içinde b12 var ama benim modemden gastrit ve reflü var benimki mideden kaynaklanan bulantı galiba
Kolonyanin kokusuna dayanamıyorum maalesef canım ve maden suyu da icemiyorum muz da başlarda yiye biliyordum 10.haftadan beri onu da yiyemiyorum ama ceviz fındık yiyorum , bugunlerimizi hatırlayıp vay be ne günlerdi diye bilecek miyiz acaba :)Kızlar benimde bulantılarım devam ediyor hâlâ. Çok şükür kusmam olmuyor ama bulantı ve kokulardan tiksinme devam ediyor. Mutfaga giremiyorum. Bir de hamileligimi yatarak geçirdiğim için gaz sıkıntısı da çok.. Yine de rahatlatan birkaç şey oluyor. Sizinlede paylaşayım belki size de iyi gelir. Uzun süre aç kalmayın. Elinizin altında ceviz, badem, fındık, kuru meyve bulundurun. Muz iyi geliyor mesela. Mide ne kadar boş kalırsa o kadar çok bulantı oluyor. Bir de maden suyu, soda degil yani dogal mineralli suyu günde en fazla iki tane içebilirsiniz. Mideyi acayip rahatlatiyor. Kolonya sürekli yanımda arada elime döküp kokluyorum. Bunlar bana iyi geliyor.
İnşallah sağlıcakla gelsinler de ben başka birşey istemiyorum İnan Doğumdan sonrada sürse bu bulantı kusma umrumda olmazKolonyanin kokusuna dayanamıyorum maalesef canım ve maden suyu da icemiyorum muz da başlarda yiye biliyordum 10.haftadan beri onu da yiyemiyorum ama ceviz fındık yiyorum , bugunlerimizi hatırlayıp vay be ne günlerdi diye bilecek miyiz acaba :)
Rennie diye bı mide ilacı verdi ama onu da ağızda çiğnemek lazım ben de bu bulantiyla cigneyemedim maalesef canımAnladım canım sana uygun birşey vermedi doktorun
Cinsiyetle alakalı değildir ama merak ettim belli mi canım seninki benim iki oğlumda hiç bukadar uzun ve ağır geçmemişti bunda çok zorlanıyorumHaftalarimiz da baya ilerledi ama neden bulantı geçmek bilmiyor ki gerçekten dediğin gibi çok saskinim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?