2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

surda o kadar hamile bayan var ve bu forumda herkez kadin . hic mi aramizda kadin dogumcu yok ya bize ultrason goruntusunden cinsiyet soyliyebilicek. Yok rus yok cin takvimi derken kafayi yicez erkek mi kiz mi diye
ben varim yeteri Kadar tecrube sahibi oldum yaaawww bak sizin basinizi bekliyommm kedi gibi

Sen söyle Doğum tarihini bana bide hamiş kaldığın ayı

Kızlar 2 li test yorumu yapabilecek olan var mı acaba :/
PAPP-A 1,4 mIU/mI
hCG 19,9 ng/mI
KOMBİNE RİSK : <1:10000
İKİLİ TEST : 1:4142
TRİSOMY :13/18 + NT : <1:10000
YAŞ RİSKİ : 1:829

ben varim yeteri Kadar tecrube sahibi oldum yaaawww bak sizin basinizi bekliyommm kedi gibi

ay allah gonderdi kiz seni . allah bin kere razi olsun senden. Yoksa kiz erkek diye diye ben 2 haftaya kadar catlayacam. Gozunu sevdigimin memleketi turkiyede heran ultrasona gidiliyor. ama yurtdisinda yalvar yakar bir randevu veriyorlar 3-4 hafta sonra onda catlatiyorlar insani.

bende kıza benziyo demiştim ama lütfen

Canım nub olayı 10 uncu haftalarda olmuyor muydu 13 haftada artık genital organ oluşmuş olmuyor mu
ay ne biliyim ya ben hic anlamiyorumki bu islerden. Kiz esimin jinekolog arkadasi var su resimi gonder sor diyorum yok diyor. Ama baska sey olsa hemen sorar erkek milleti iste gicik nolcak

nub teorisi var canim resim at bakalim nasil

az önce cevapladığınız diğer mesajdaki görüntüler 12. haftaya ait.

nub teorisi için 9. hafta oluyor mu emin değilim ama bir de bu görüntü var. 9+3 müydü ne.

Eklentiler

• IMG_4341.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 50
ay ne biliyim ya ben hic anlamiyorumki bu islerden. Kiz esimin jinekolog arkadasi var su resimi gonder sor diyorum yok diyor. Ama baska sey olsa hemen sorar erkek milleti iste gicik nolcak
Aynen geçen eşim sırf bulantı için az araştırmadı netten tabi bulantım geçerse işine gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…