2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kiz gibi canim ama nerden anladin dersen erkek cocugunun vucudu daha netlesir erken zamanda ama tabi bu ultrasonun kalitesinde bagli daha kucuk tatlim bizimkiler ayniyizz bakalim ne cikcak bebisler
9+6 çıkmıştı ultrasonda 10 hafta dolmak üzere demişti dr daha kol bacak yoktu dra cinsiyetini sordum daha kolu bacağı bile yok daha ne cinsiyeti demişti

ayni canim bedede bazen etki ediyordu biraz bazen hic etki etmiyordu. Hatta bir yudum suyla aliyordum ama 10 dakika gecmeden geri kusuyordum. hayirlisi ne diyelim. Zamanla azaliyor ama ben suan mesela 15 doldurdum ama hala her aksam ve sabah kusuyorum. Yedigim kus kadar ve sivi cok az tuketiyorum gunde 2 bardak anca. Ama yinede iyiyim allaha sukur. Onceleri daha kotuydum. Insallah seninde zamanla duzelir

kizlar bir beyin firtinasi bilhi paylasimi yapalım .
18. hafta Tetanoz asisi hakkinda ne düşünüyorsunuz ?
Bazi yerlerde erken doguma sebep olabileceği evde tarlada vs dogum yapilmayacaksa gerrk olmadigi yaziyor.
Bazi yerlerdede herhangi bir zarari olmadigi yapilmasi gerrktigi yaziyor.
siz ne dusunuyorsunuz?

Cnm
Cnm toptan satış içinmiş o fuar gidelim dedım de eşim söyledi

Ben ilk hamileliğimde yaptırmıştım hiç bir zararını görmedim aksine bence faydalı kimseye güven olmuyor kesip dikme aletleri kim bilir nasıl iyi strelize ediliyor mu hemşire ebe ne kadar dikkat ediyor falan onca zulümle doğuma kadar gelip en güzel kısmında tetanozla uğraşmayalım Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…