2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben yaş hesaplarken hangi yaş içindeysek onu hesaplıyorum bana öyle söylemişlerdi

Takvimi atim buraya siz bakın

Eklentiler

• 48537326-0B36-4855-AB19-8EAAB5CF1AC8.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 83
:) ya çok rahatsız edici.ne yesem geğiriyom.dokunmayla alakası olamaz .çünkü muz portakal yararlı şeyler yesem de geğiriyom.umarım biter kısa Zamanda
Evet biraz rahatsız edici oluyor normalde kendimi tutardım şimdi tutamıyorum bir de rahat bırakıyorum kendimi mideme sıkışıp gaz sancısı olarak gelmesin diye midem baya yanıyor o zaman , ilk hamileliğimde de olmuştu ama bulantı mide rahatsızlığı dönemi geçince geçmişti bunda bulantım biraz uzadı diye geğirme de bitmedi hala :)

:) ya çok rahatsız edici.ne yesem geğiriyom.dokunmayla alakası olamaz .çünkü muz portakal yararlı şeyler yesem de geğiriyom.umarım biter kısa Zamanda
Canım bende de oluyor hatta eşimin işyerinde hamile bir bayan var yıldız ablada senin gibi yapıyor dedi geçen gün çok güldüm sonrada utandm demkki hamilelerde hep oluyor diye araştrdm. Hamilelikle artan progesteron etkisyle kaslarımız gevşiyormuş buna mide ve yemek borusundaki kaslarda dahil. O yüzden engelleyemiyoruz :) yakında geçer umarım

Bir arkadaşımda da 6-7.haftadaki bebeğin ilk konumuna göre cinsiyeti tutmuş karından sağdaymış kızı olacakmış

Burda bugun cinsiyeti belli olan arkadasin ki erkekmis onunkide o haftada sagdaymis canim oda guvenilir deil
Geçmişte açılan topikler denk geldi kk nın orda ramzi teorisi için topik açmışlar tutmayan 10 kişi falandı tutan 50 60 kişi vardı sayamadım hatta buraya ekran görüntüsü çekip atmıştım ama çok başlarda kaldı

Walla canim tutmayanlarda oluo iste nasip yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…