2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bu bilgi burda dursun belki isinize yarar
・・・
Sevgili Anneler,
Bu fotoğrafta gördüğünüz kadın sizce ne yapıyor? Hemen söyleyeyim muhtemelen azalan sütünün artması veya henüz gelmeyen sütünün gelmesi için memede mama veya diğer adı ile emzirme destek sistemini (EDS) kullanıyor.
EDS ne işe yarar?
Meme başının uyarımı ve ten tene temas ile Oksitosinin salınımını artırır ve süt arzının artmasını sağlar. Sütü azalan, henüz Doğum sonrası sütü gelmemiş annelere şiddetle tavsiye ederim. EDS nasıl yapılır? İhtiyacınız olan şeyler mavi beslenme sondası, bir biberon ve mama(formül süt). Biberonu boynunuza ters asabilir veya böyle sütyeninize sıkıştırabilirsiniz. Biberonun içine beslenme sondasını koyup bunu da memenize bir bant yardımı ile sabitliyorsunuz. Bir diğer yöntem enjektöre mama koyarak aynı sistemi oluşturmak. EDS hangi durumlarda kullanılır? ️Doğum sonrası sütünüz henüz gelmedi ise veya yetersizse
️Bir nedenden dolayı süt miktarınız azaldı ise
️Anne bebeğinden bir süre ayrı kalacaksa (baba, beslenme sondası ile birlikte parmağını emmesini sağlar veya diğer bakım veren kendi memesini emmesini sağlar)
️Bebeği evlat edindiyseniz ve onunla ten tene temas sağlamak isterseniz( Bu yöntemle emzirebilmiş evlat edinmiş anneler var)

Tabii bu yöntemde süt hemen gelmiyor, sabırlı olmak gerek. Hemen her beslenmeyi böyle gerçekleştirirseniz bir süre sonra sütünüzün geldiğini veya arttığını göreceksiniz.

Eklentiler

• FB_IMG_1515616634038.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 64
Kızlar sımdı ozelde hastaneden gelıyorum esım çok ısrar ettı cınsıyet ıcın gittik doktora doktor hiç bi şekilde 17 haftalıgı geçmeden söylemem cınsıyetı dedı sonra kalp atısı varmı dıye bakalım ultrason da dedı bu arada bebegım 14 +1 gün cıktı 8cm 80 gram cıktı aramızda bu ölçülerde cınsıyetı öğrenen arkadaşlar vardı çok cıns bır doktora denk geldım morelım sıfır oldu

Foto at cnm baklim sen kalkip doktora nie gidiosum o solemezse biz soleriz olsun dogruluk orani neyt olmasada soleriz biseler sen uzulme

O kadar üzgün emojisi koymuşsun ki yüreğim ağzımda okudum msjnı. Bebeğine bişey oldu sandım.. canım er ya da geç öğreneceğiz bu kadar üzme kendini bence

Canım üzülme benimde kendi Dr söylemiyor geçen hafta ikili teste deki Dr ben sormadan yüzde seksen kız dedi bense oğlum olur diyordum şimdi kıza biraz alıştım bence kesin olup soylemeĺeri daha iyi insan alisiyor ama ya erkekse diyor biryandan

Foto at cnm baklim sen kalkip doktora nie gidiosum o solemezse biz soleriz olsun dogruluk orani neyt olmasada soleriz biseler sen uzulme
Saolun bıtanem bu gıttıgımde bebegın resmını degıl kafa ölçüsü omurılık ölçümü falan verdı ama 12 haftalık resımlerı var..

Eklentiler

• IMG-20171227-WA0002.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 74
  • Screenshot_2018-01-11-00-25-17.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 72
O kadar üzgün emojisi koymuşsun ki yüreğim ağzımda okudum msjnı. Bebeğine bişey oldu sandım.. canım er ya da geç öğreneceğiz bu kadar üzme kendini bence
Çok şükür bebegım ıyı Allahım hepımızın evlatlarını korusun ama bir heyecan ve umutla gıttıkkı doktoru da baya bekledık eşim çooook heyecanlanmıstı baya kapılarda gezdı falan kadın tavrı benı çok üzdü yanı çok sert davrandı azarlar gıbı ne var yanı bebegımızın cınsıyetını öğrenmek kadar doğal ne olabılır görünce söyleyen doktorlar var görmeese sıkıntı degıldi

Göremese yada tahmınde bulansa birşey.. Doktorun konuşma tarzı çok kırıcıydı bir daha asla gitmem

Evt haklısın cnm onların iki dudağı arasına bakıyrz cımbızla laf alıyrz malesef.. inşallah bidaha ki gidişinzde öğrenrsinz..onları görmek bile mutlu ediyor napalım biraz daha merak edicezz

Ben kiza benzettim azcik canim insallah sana bolee %100 oraninda net soleyen bi doktorla karsilasirsin insallahh canim benimmm hamile ruhundan anlamayan bi doktordan ne bekliosun ki zatenn
Saolun bıtanem bu gıttıgımde bebegın resmını degıl kafa ölçüsü omurılık ölçümü falan verdı ama 12 haftalık resımlerı var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…