2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Evt haklısın cnm onların iki dudağı arasına bakıyrz cımbızla laf alıyrz malesef.. inşallah bidaha ki gidişinzde öğrenrsinz..onları görmek bile mutlu ediyor napalım biraz daha merak edicezz
Öyle tabiki yeterkı sağlıklı olsunlar ıkısıde bızım hiç farketmez sadece meraktı bizimkisi Allah ım isteyen bekleyen herkese evlat versin inşallah iyi saygılı sevgılı doktorlarla karsılastırsın

Göremese yada tahmınde bulansa birşey.. Doktorun konuşma tarzı çok kırıcıydı bir daha asla gitmem
Cnm sağlıkla al bebeğini kucağına inş neden tavrinizi göstermediniz sanki babasının hayrinamı.bakiyor benim önceki dr bana sert davrandı muayne bile.olmadan cıktı hastane yonetiminede sikayet ettim özür dilediler sonuçta benim paramla bana.bakiyor bedava değil benim tuo bebek dr çok iyi bir dr cumartesi 13+5 günlük oluyoruz bakalım bizim ki ne olacak bakarız dedi telde konuştum insan ister istemez merak ediyor dr işi inan şans işi benim bu dr 8 senelik dr allah razı olsun ufacık bir şeyde ararim gece bile arasam bakar çok iyi bir dr değiştir dr bence

Benım kendı doktorun çıkmıştı ordakı dıger doktora gıttım keşke gıtmeseydım

Kizlar esleriniz cinsiyet konusunda ne istiolar
Klasik erkek lafı...Erkek adamın oğlu olur :)
2015 temmuzda olmuştum tetanoz şimdi yapmazlar sanırım 5 senede bir yapılıyor

Ayy içim bi fena oldu ha şimdi söyleyecek ha şimdi die okudum ilk mesajını korktum resmen bu kdr üzülme.. ne var ki kaç hafta bekledik azıcık daha sabrederiz...
Ztn kesin olark 16.haftadan sonra netleşir cinsiyet dr da haklı...
bazı drlar sert olabiliyor.. birşey yokken sadce cinsiyet için mi gittiniz...
Sağlıklı en azındn onu öğrenmişsin sabret..bn daha 4hafta beklicem ama yapcak bişey yok sağlıklı olsnda 4yıl bekledim 4hafta ne kiiii :)

Canm bana oğlumda 2 doz yapılmıştı. Doktorumda yaptırman gerekiyor demisti. Bu hamilelikte de sağlık ocağında 3. Doz için şubata gün verdiler . Bu defa sadece 1 doz yapılması yeterli olacakmış.

canm allah yardimcn olsun bise olmaz insallah bulantilarin gecer artik

Balıkesir'liymişsin memleketli çıktık seninle bende balıkesirliyim ve balıkesirde yaşıyorum

Canını sıkma tatlım benim doktorumda söylemiyor,bizim merakımızı heyecanımızı anlayamıyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…