2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Teyzeleri bu da benim kızımın bugünki resmi netleşti artık cinsiyeti KIZIM oluyor inşallah 128 gr baştan popoya 9cm dedi göbekli tospiğim ya hayırlısıyla bebişlerimiz bi doğsaydı çok merak ediyorum kime benziyor diye Allahım bu duyguları tatmak isteyen herkese nasip etsin inşallah

Eklentiler

• 077E6DEC-01DC-44F0-8F84-8EA9130217F5.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 99
hangi hastanedesin canım doktorun kim ? bende öğleden sonra NCRye gdecem
Gaziantep’te misin sende ncrye bende gidiyorum DİLARA hanıma ayın 20 sinden sonra çağırdı ona gidicem şuan da üniversite ye gidiyorum düzenli olarak ama arada bana da gel dedi arada da ncr ye gidicem

Gaziantep’te misin sende ncrye bende gidiyorum DİLARA hanıma ayın 20 sinden sonra çağırdı ona gidicem şuan da üniversite ye gidiyorum düzenli olarak ama arada bana da gel dedi arada da ncr ye gidicem
canım ben Kilisliyim Yurdanur Hanıma gidiyorum NCR de..öğlenden sonra ikili test yapılacak..

Oy maşallah kuzuya

Ne güzel fıyatıda çok uygunmus canım benim ya :)

Canım evde dinlenmekten başka birşey aklıma gelmiyor ilaçsız geçirmek zorunda olduğun için istirahat etmen lazım.
Dün evdeydim kv saolsun yarın gitmeyeceksen ben gelmeyim dedi...
3 yaşındaki oğluşuma bakıyo evde yatmam imkansız yani dün gittim sözde yatıp dinleneyim diye ben kapıdan girdim kv bacadan kaçtı gibi oldu.. bende yok dedim ben yarın gidecem o yüzden geldim işe de
yatmak güzel olur tabii
birde gece de uyuyamadım hem burnumun tıkanıklığından hem de uykum kaçtı offf

Okyanus suyu önermişti doktorum bana burun tıkanıklığı için. Doğal bir şey zaten. Baya da rahatlattı. İstersen bir doktoruna danış. Çabucak iyileşirsin inşallah

Anladım canım o zaman en doğrusu işe gitmen olmuş, zencefil limon ıhlamur içip sıcak bir yerde dinlenebilseydin iyi olurdu. İşin ne durumda peki çok yoğun musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…