2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Mrb canm bende memnun oldum ben devlete şahin beye gidiyorum . Oğlumda da ona gitmiştim . Alaattin ve Nurettin beyede gitmiştim bi dönem

benim tüp bebekle yapıldı işlemler nurettin bey takip etti ondan ben orda devam ediyorum aslında devletde de iyi bir doktor arıyorum kendime şahin beyi düşünebilirim madem...

Kızlar merhaba.. Ben de daha cinsiyet öğrenemedim :) Daha önce de bu konuda yazmıştım kimse cevap vermedi. İkili testi de yaptırıp cinsiyet öğrenenler cevaplayabilirse sevinirim. T-HCG değeri 50'nin altındaysa erkek, üzerindeyse kız deniliyor. Sizin T-Hcg değeriniz ve doktorun cinsiyet tahmini arasında böyle bir ilişki var mı?

Bnm sonucum çıktı ama dr cinsiyet söylemdi bana göre fB-hCG mi oluyor... 21ng/ml 0,55 düzeltilmiş MoM yazıyor 55in üzeri mi oluyor??

Merhaba benim 65 IU/ml ama cinsiyet erkek :)

Benim sonucumda T- hCG sonuç: 73.2 IU/mL MOM: 0.80 yazıyor. Sonuç kısmında yazan 73,2 kısmı var ya .. O 50'nin üzerinde olduğu için kız diye düşünüyorum. 50 nin altı olsaydı erkek olacaktı. Ben de cumartesi doktora gidicem. Bakalım cinsiyeti görebilirse..

fB-hCG 21ng/ml 0,55düzeltilmiş MoM yazıyor dr 0.55 i kalemle yuvarlak içine almış

BeyazOrkidem canım senin icin yakından çektim bide gösterdiğim yerde bi cıkınti var. Doktorumda gösterdi ama emin konuşamadi. Sence o pipi olabilirmi. Sen anliyosun diye soruyorum canim valla sana zahmet bakarmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…