2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bikac hafta önce bende öyleydim. Dehşet öksürüyordum. Dr bu bebeklere de kullandığımız tonimer sinomarin gibi tuzlu su ile burnu aç, ıhlamur ve bol meyve ye dedi. Hamilelere verilen ve güvenle kullanılabilen ilaç grupları var ama ateş vs olmazsa onermiyorum dedi. Çok öksürdügüm için göğüs hastalıklarına gitmiştim. Burnu açık tutmak önemli, geçmiş olsun..

Anladım canım o zaman en doğrusu işe gitmen olmuş, zencefil limon ıhlamur içip sıcak bir yerde dinlenebilseydin iyi olurdu. İşin ne durumda peki çok yoğun musun?
kuzu işyeri rahatta bi müdürüm var yangın ayşe...
şu havada cam açık oturuyoruz neymiş çok sıcakmış
ben klimayı açıyorum odadan çıkmamı fırsat bilip kapatıyo sıcak bi yerde durmam imkansız yani

saol canım... biraz önce bir limonu sıkıp üzerine sıcak su koyup öyle içtim...
bol bol portakal tüketiyorum...
umarım çabuk düzelirim

Ayni ben 1 haftadir burnum silmekten fay hattı gibi oldu. Nefesim daralinca buhar makinesini açıyoruz iyi geliyor .Viks kullanabilirsin sicak suya koyup karistirip ustune egiliyorsun ve terliyorsun kafani pike vs tarzi bişeyle örtüp
burnum çeşme gibi kızlar yaaaa
nefeste alamıyorum off

Gözün aydın cnm hayırlısıyla kucağına da alırsın inş. hepimiz alalım.

Şansına senin için zor bir ortam yani bende hiç üşümem ama hasta olunca insan üşüyor hep sıcak olsun istiyor.

canim acaba neden yapiliyor detayli sordun mu. Ben yurtdisindayim ve hic yapmiyorlar burda. Aslinda ben faydali goruyorum ne biliyim eline civi batar biryerini birsey keser olabilir yanlislikla.. Ama tabi bebege zarari var mi bilemicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…