2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Y

Yesillik ne yiyosun mesela?
Tere diye bir ot var onu yedim annem salata malzemesi yıkadı ama zor geldi yapmak bende o otu yedim çok iyi geldi yanında kuru fasulye 4 kaşık ki bu büyük birşey benim için aylardan sonra öğlende marulu tereli taze soğanlı bol patates salatası yedim bugün iyi başladık umarım hep böyle olur

Benimde öyle sadece bir elbise aldım defactodan dışarıda onu giyorum zaten genelde evdeyim sen çalıştığın için Alman gerekiyor

Aynen canım Allahtan okul idaresi kıyafet konusunda sıkıntı yaratmıyor. Taytın üstüne uzun bi kazak yada hırka giyip gidiyorum. Pantolonlar rahat ettirmiyor hiç. Hamile taytlarına bakıcam bakalım. Senin karnın belli oluyor mu canım?kilo aldın mı sen? elbiseleri ben de çok beğeniyorum ama şimdi giysem hiç hamile gibi durmaz ben de:)

Bende gideyim o zaman önümüzdeki hafta insan buradaki yazıları okudukça daha bir heves ediyor. Nasipte inşallah bizde öğreniriz.
İnşallah canım erkekse hemen belli ediyor benim ve @sonsuzzz yanlış hatırlamıyorsam hemencik öğrendik ben test için gideceğim inşallah allahım yardım ederse

Son düzenleme:
öldüm yorgunluktan...
sabahtan beri nihayet işlerimi bitirebildim saat 5 olmuş...
mesainin bitmesine az kalmış... başım ağrıdan çatlıyo resmen.. offf

Canım sonuçları üni hastanesinin internet sitesinden gördüm kırmızı yazılarla yazılmış düşük yüksek olarak yazılmış değerler var ayrıca altında not gibi bişey göremedim zaten sinir oldum gerizekalı doktor 4,5 ta ara 4.40 aradım açan olmadı telefonu napim ben şimdi ben kilisteyim hastanede Gaziantep’te gelde delirme

Zaten pantolon giyme canım sıkıntı yapar en güzeli bu lcw taytlardan almak bende lcw beğenmiyorum maalesef ama başka yerlerde de bu tarz kıyafetler Yok ben kilo verdim canım 5 kg kadar elbisem kadife nakışlı bu sene moda olanlardan m beden belli olmuyor karnım bakalım ilerleyen günlerde belli eder zaten kıyafet Almam sadece bahar için 1 tayt alırım hamile taytı onunlada bitiririm hamileliği kıyafete para vermek istemiyorum uzun bol tişört ve gömleklerim var idare ederiz ama sen çalışıyorsun bir iki tane alsan yeter diye düşünüyorum sen kilo aldın mı ?

Sende tekrar gittiğin zaman gösterirsin canım zaten öğrenmişsin sonucunuzu maşallah

öldüm yorgunluktan...
sabahtan beri nihayet işlerimi bitirebildim saat 5 olmuş...
mesainin bitmesine az kalmış... başım ağrıdan çatlıyo resmen.. offf
İmkanın varsa eve yürüyerek git temiz hava iyi geliyor bende 2 gün çektim bugün yağmur yağdı iğneden sonra park var oraya yürüdüm iyi geldi

Slm kizlar bugun bir tartilayim dedim bi baktim almis basimi gitmisim 69.6 kg çıktık 59 kiloyla tüp bebeğe başlamıştım ordan bi 4 kilo almıştım 63 ile hamile kalmistim 6 kilo almışım sizce fazlamı bu kilo sabahları da yarim saat yürüyorum. Bebeğim iyi olsunda kilo sıkıntı değil verilir ama merak ettim 6 kilo fazlamı hadi çizme kıyafet derken 68 olsun.

Sorma canım bugün zorla yedim ayran yeşillik biraz daha iyiyim kızarmış ekmekten midem bulandı umarım bundan sonra yemek yemeğe devam ederim bugün iyi kötü yedik

Karnıbahar yiyip, kızarmış ekmekten midenin bulanması enteresan olmuş :) benim bulantılarım bitti ama brokoli ve karnabahar halen yiyemiyorum :)

Bidaha 1 ay sonra gidicem canım tek içimi rahatlatan ense ölçümü normal çıkması napim niye aramadınız derlerse kaç kere aradım açmadınız dicem yada sonuçları başka doktora göstericem
Yarın sabahtan ara canım o zaman söylersin dün ulaşamadım diye olmaz mı

en son 12 hatfalıkken gitmiştim orta tartıldım 54 kilo gelmiştim toplamda 3 ayda 2 kilo almışım yani... ama şimdi ne bilmiyorum haftaya kontrol bakalım görücez

Karnıbahar yiyip, kızarmış ekmekten midenin bulanması enteresan olmuş :) benim bulantılarım bitti ama brokoli ve karnabahar halen yiyemiyorum :)
Kızarmış ekmeği aylardır yiyorum sabah akşam sanırım tiksindi oldu iyi oldu karnıbahar yemeğinden 2 kaşık yedim sonrada bol yeşillikli patates salatası ayran şimdide kuru fasulye ve yeşillik iyi başladık dişlerimide fırçalayamıyordum öğürmekten ve kusmaktan sadece gargara yapıyordum aynaya bakmadan başka şeyler düşünerek onlarıda hallettim bugün iyi başladık sanırım meyveyi bırakmam da yemeğe yöneltti beni

en son 12 hatfalıkken gitmiştim orta tartıldım 54 kilo gelmiştim toplamda 3 ayda 2 kilo almışım yani... ama şimdi ne bilmiyorum haftaya kontrol bakalım görücez
Bugün iş yerindeki arkadaşlara söyledim sen o kadar varmısın dedier niye dedim boyun var kilo belli olmuyor dediler. 80e kadar yolu var herhalde 15 kilo normal. Bebisler saglikli olsunda sıkıntı kilo olsun.

Doğru diyosun ben de hsmile kıyafeti için çok para vermek istemiyorum. Bidaha ne zaman giycez bakalım :) o parayla bebişime bişeyler alırım. Lcw ve defactodan başka çok fazla mağaza da yok açıkçası. Mecbur bulduğumuzu alıcaz :) üst taraf için xl, xxl kıyafetler alır durumu kurtarırız bence. Buarada ben sadece 1kilo filan almışım. Eve tartı alıp bakıcam farklı yerlerde tartılınca emin olamıyor insan. Ama bugün arkadaşlar da dedi sen doğurup gelcen biz karnını görene kadar diye:) akşamları iştahım hiç yok ondan almıyorum sanırım. Sen bulantı kusmadan dolayı baya vermişsin ya. İnş düzelir bir an önce canım

Canım normal zaten bundan sonra ayda 1 kg almamız lazımmış dikkat edersin miden bulanmıyor herşeyi yiyorsan eğer sebze ve proteinli öğünler ile dengelersin

Bencede kıyafete para verilinceye kadar bebişlerin ihtiyacını görürüz canım maalesef çok mağaza Yok netten bak canım uygun belki vardır ne güzel kilo almışsın fazlada değil bugün biraz daha iyiyim sanırım meyveyi bırakmak iyi geldi bana birde kızarmış ekmeği bırakmak umarım hep böyle oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…