2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Birde bi hafta onceki fotograf var baska da yok elimizde malesef. Devlete gittim mubarek 30 saniye bakiyo. Cok tesekkurler yorum icin

Kızlar selam herkese. Çalıştığım için sık yazamıyorum ama takip etmeye çalışıyorum. Bursa’da Jimer’de Özer Kutlu’yu bileniniz var mı? Doruk mu Jimer mi desem detaylı bilen bar mıdır?

Evet zaten yurtdışında acil birşey olmayınca gitmiyorsun Doğuma kadar hadi az kalmış biz çok erken öğrendik cinsiyetini geçen kesin mi dedim evet kesin dedim doktorum sağlıcakla gelsinlerde

Amin insallah canim. Cok dogru simdi cinsiyet icin aldim randevu birde 20 haftalikken ayrintili ultrasona gircem sonra bana ultrason falan yok ciddi bir konu olmazsa burda boyle napcaz artik. Hadi sen sanslisin ben bekle allah bekle zamanda gecmek bilmiyor. Zaten doktordan israr ede ede aldim randevuyu. Ne var sanki biz merakli bir milletiz biran once ogrenmem lazim.

Offf tereyi bende severim cokelekle

Aksam 6 da aksam yemegini yiyorum cayin yanindada atistiriyorum biseyler sora yataga yatiorum gurul gurul karnim yemek yemelisin dio sanki sabahtan yemedim kalkiorum bi corba iciorum yatiorum allahtan kilo olarak donmuo

Masallah canim oh ye guzelce mis gibi beslensin bebisin. Benim aksine istahim yok. Sabah kahvalti desen zaten yapmiyorum. Oglen bir tost yersem benden sanslisi yok. Aksamda biraz oyle tabagimla oynuyorum o kadar. 4 yasindaki kizim bile benden fazla yiyor. Icim gidiyor oyle guzel beslenen hamilelere nasil bir bunyem var anlamadim gitti. Insan hic mi asermez ya. yok bacim bende hic tik yok.

Bana özelden bir atarmısın sonucuna bakayımmı ?

Canin mi istemio mide bulantisi mi yasiosun

Canım bi yaz meyvesi istiyor ki kızlar hiç bi yerde bulamadım, son gittiğim manavdaki adam şu var bu var o var diye saydı yaz meyvelerinin çoğu var benim istediğim yok. Ama zaten ben bu meyveyi aş erende duymadm bana özgü oldu sanırım

Kızlar ben çalıştığım için baya hamile kıyafeti almak zorunda kaldım. Ama öyle ‘ben hamileyim’ diye bağıran kıyafetleri de sevmediğim için mangodan şöyle elbiseler aldım. Hamile değilken de giyilebilir cinsten hem. Ben gibiler varsa mango indirimde şu an, paylaşayım dedim.

Oh maşallah. Afiyet olsun. Benim en kötü olduğum hafta bu hafta sanırım. Geçmeye yakın çok yükselip sonra geçtiğini söyleyenler oldu tesellim o yönde

Canım siyah olanın aynını bende aldım daha gelmedi. Önceki hamileliğimdede hamile kıyafeti almamıştım hep geniş tarz şeyler. Hamile elbiselerini beğenemiyorum ben.

Kızlar iyi akşamlar cok yoruldum ya okulda son hafta çok yoğun gecıyor evrak işleri birde seminer vardı mahvetti ya cinsiyet öğrenenler hayırlı olsun inşallah Rabbim korusun

Kızlar birde Bı arkadas ruya gordum falan yazmıştı muska degil de benim de Bı kaybım olduğu için kitaplarda okuduğum bir dua var bunu deneyen tanıdıklarım da olmuş o yüzden buraya da yazayım pamuk ipliğine 3 er kere her esmayi okuyup düğüm atılıyor boyle 99 Esma da okunuyor sonra ip bele bağlanıyor şu anda bende var psikolojik olarak rahatlık veriyor

Bende 1111 tane besnele yazili kolye tasiorun cevsen kilifinda oglumdada takmistim

Ben acılı ekşili şeyler yiyince bulanmıyor midem, turşu, portakal vs. Ekmek türevlerini yiyince baştan iyi geliyor sonra genelde bulanıyor.
Doktorum da ısrarla az ve sık ye mide boş kalınca da fazla dolunca da bulanır diyor, hakikaten dikkat edince daha az bulantım oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…