2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

12h 1gun ama resimde hiçbir şey belli değil aslinda baş ve popo mesafesi ölçerken daha netti görüntü ama oresmi vermemiş zarfı bir açtım ki bu resim var
Bazen benim oglum yapio telefondan sacma sapan resimler cekio doktordan aynn ole ne yamaya calismis anlasilmio

Kızlar ben hala ikili tarama sonuçlarımı alamadım gerizekalı Dr öğleden sonra ara dedi aradım şimdi 4.5 ta 4.5 ta diyerek sursturdu beni manyak adam kendin dedin öğleden sonra ara diye anlayan varmı kan sonucunu atsam buraya çıkmış aslında sistemden görünüyo ama salak doktor bakmadan 4,5 ta ara diyerek kapattırdı

Ben de kan sonucu icin 3 kere aradim .3.de de sekreterle konustum.

Maşallah canım sağlık olsun önümüzdeki günlerde belli eder cinsiyetini minnoş

Biz eşimle kız olsun istiyoruz Rabbim nasip ederse ama çevremdekiler erkek olacak diye tahmin ediyor. 4 ocakta doktor 2 yada 3 hafta sonra gelebilirsin dedi cinsiyet konusunda birşey demedi o yüzden haftaya gitsem mi bilemedim.
Bende önümüzdeki hafta gideceğim 2 hafta olmuş oluyor nasipse o zaman cinsiyeti belli olur

Aman şu doktorlarda insanı maymun ediyorlar afedersin kendisi demiş gerizekalı

Ense ölçümü normal çıkmıştı takmalımıyım kan sonucuna kimisi ölçüm normal çıkınca kan tahlili yaptırmıyor bile
Ornek ben dr sonuna kadar normal eminiz dedi ben zaten yaptirmiycaktim .Rahat olun .
Rahatlığın onemini bugun canli canli gordum .Isle ilgili bir konudan dolayi gergin girdim dr su an gerginsin bebek kipirdayamiyor derin nefes al guzel seyler dusun dedi 2 dk icinde bebegim hareketlendi ve su an mutlu dedi dr

Bunu öğrendiğim iyi oldu insanın elinde değil strese girmesi gergin olması maalesef

Lcw den aldm evet bence beden beden almicaz zaten onemli olan gobek kismi orasida acilio buyuyo gibi bi dene derm

Tamam canım tatilde bi bakıcam deniyim. Rahat olursa alırım hemen. Kazaklarım zaten uzun ve salaş olduğu için sıkıntı olmuyor da taytlarım ve çoraplarım karnıma baskı yapıyor gibi. Artık hamiş reyonlarına bakma sırası biz de çok şükür :) önceden özenirdim orda gezenlere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…