2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende önümüzdeki hafta gideceğim 2 hafta olmuş oluyor nasipse o zaman cinsiyeti belli olur

hadi hayirlisi canim kiz biz turkler mi bu kadar merakliyiz bilmiyorumda. yurtdisinda cok var yabancilar doguma kadar ogrenmek istemiyor dogumda supriz olsun istiyorlarmis anlamadigim 9 ay boyunca nasil sabrediyorlar tas olsa catlar. Surda cinsiyeti icin 1 hafta sonra doktora gidicem oluyom heycandan bunlarda tik yok.

Gerginlikten dolayi hic hareket etmedi son bes dk rahatladim biraz kimildadi .Cok sukur ense burun iyiydi canim zaten kan vermedim .Dr 4 sey yazdi receteye b12 ile 5 sey kullancam bakalim .
Çok şükür iyiymiş minnoş b12 dodex mi verdi canım iğne olarak nasıl yaptırmanı tavsiye etti be diğer ilaçların neler

Benimde öyle sadece bir elbise aldım defactodan dışarıda onu giyorum zaten genelde evdeyim sen çalıştığın için Alman gerekiyor

Evet zaten yurtdışında acil birşey olmayınca gitmiyorsun Doğuma kadar hadi az kalmış biz çok erken öğrendik cinsiyetini geçen kesin mi dedim evet kesin dedim doktorum sağlıcakla gelsinlerde

Reçete esimde gelince bakayim canim demir d vit filan. DODEX i haftada bir yaptiriyorum bugun tahlil verdim eski sonucla kiyasliycam eve gidince yazarim .Ise yaramis mi
Çok şükür iyiymiş minnoş b12 dodex mi verdi canım iğne olarak nasıl yaptırmanı tavsiye etti be diğer ilaçların neler

Kızlar artık kahvaltıda tost makinesinde kızartttığım ekmekleride yiyemiyorum midem bulandı sabah öğlen iki kaşık karnıbahar yemeği ve ayran içtim çok şükür sonrada bol yeşillikli patates salatası yedim yine ayranla bakalım akşama yemek yiyebilecek miyim merak ediyorum şimdide yoğurt mayalıyorum onuda yerim umarım sizde iştah durumları nasıl

Anlayanlar bize de el atin kiz mi erkek mi. Birisi kiz birisi erkek dedi simdiye kadarEki Görüntüle 2093137
Bas ve gövde değil mi gözüken. Orda sanki kordon da gördüm ben. Belden aşağısınını göremedim. Yandan profil gibi geldi bana resim. Bırdan kız erkek demek cok zor. Bacak arası resmi lazkm veya nub tahmını icin yandan belden aşağısı lazım fotik

Ense ölçümü normal çıkmıştı takmalımıyım kan sonucuna kimisi ölçüm normal çıkınca kan tahlili yaptırmıyor bile

tatlım sonucun altında yorum kısımları oluyor 1/25000 gibi bunlar hep ihtimal veriyor ,ayrıca negatif yazıyordu bir yerde oda iyi anlamdaymış,bana da pek acıklamadı doktor aslında ense ölçümün iyi sonucun iyi dedi geçti

Aksam 6 da aksam yemegini yiyorum cayin yanindada atistiriyorum biseyler sora yataga yatiorum gurul gurul karnim yemek yemelisin dio sanki sabahtan yemedim kalkiorum bi corba iciorum yatiorum allahtan kilo olarak donmuo

Aksam 6 da aksam yemegini yiyorum cayin yanindada atistiriyorum biseyler sora yataga yatiorum gurul gurul karnim yemek yemelisin dio sanki sabahtan yemedim kalkiorum bi corba iciorum yatiorum allahtan kilo olarak donmuo
Çok iyi canım maşallah keşke bende öyle olsam şimdi akşam yemeğini yedim şükür aylardan sonra boğazımdan sulu yemek geçti yanında yeşillik yedim iyi geldi bir iki badem yedim bugün iyi beslendik inşallah hep böyle oluruz artık

Saol canım, 1-2 haftaya normale döner işler diye tahmin ediyorum. Sen nasılsın? Mide bulantıların geçmemiş hala
Sorma canım bugün zorla yedim ayran yeşillik biraz daha iyiyim kızarmış ekmekten midem bulandı umarım bundan sonra yemek yemeğe devam ederim bugün iyi kötü yedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…