2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen netten bakıyorum arada. Güvenip alıp deniycem bi. Hoşuma giderse alırım bidaha.
Valla birine iyi gelen başkasına iyi gelmiyor canım. Mecbur deneye deneye kendimiz buluyoruz. Farklı şeyler ye bakalım nasıl olacak acaba?rahatsızlık verirse bıraktırsın hemen. Ben de mide yanmam için ayva ve leblebi yedim. İyi geldi bana.

Canım normal zaten bundan sonra ayda 1 kg almamız lazımmış dikkat edersin miden bulanmıyor herşeyi yiyorsan eğer sebze ve proteinli öğünler ile dengelersin
Midem bulanmiyor rahat yemek yiyorum sebze zaten sürekli tuketiyorum et ile fazla aram yok ama yemeye calisiyorum ben sanırım bu ara beyaz ekmeği fazla kaçırdım ondanda olmuştur zaten.

Midem bulanmiyor rahat yemek yiyorum sebze zaten sürekli tuketiyorum et ile fazla aram yok ama yemeye calisiyorum ben sanırım bu ara beyaz ekmeği fazla kaçırdım ondanda olmuştur zaten.
Çok iyi canım maşallah evet beyaz ekmek çok zararlı bende hep onu yedim meyve ile ama kilo yapmadı

ilk 2 hamileliğimde de 50 ile hamile kaldım 70 ile doğum yaptım... 6 ay sonra tekrar 50 ye düştüm
bunda da 52 ile hamile kaldım doktor 18 kiloya kadar tamam dedi bakalım hayırlısı

Netten bende güvenmiyorum 2 kere birşey aldım olmadı en güzeli görerek denemek arkadaşlarımda alır mesela ama vücutlarına tam oturur bir dene bakalım para iadesi değişim olan yerlerden alırsan çok daha iyi olur aklımda olsun ayva ve leblebi

Ama sende mide bulantısı ve kusma vardı sanirim cnm degilmi yanlış hatirlamiyorum. Bende hic bu zamana kadar kusma olmadı öğürüyorum ama kusamıyorum.
Evet bulantı ve kusma vardı mahvetti beni bugün iyiyim sadece öğürme oldu kahvaltıda bunada şükür çok şükür

Annişler merhaba. Haftada en az 1 balık yememiz gerekiyormuş. Konserve ton balığı yesek zararı olur mu acaba? Balık çok bulantı yapıyor bende, bitiremem taze balığı.

Karnıbahar yiyip, kızarmış ekmekten midenin bulanması enteresan olmuş :) benim bulantılarım bitti ama brokoli ve karnabahar halen yiyemiyorum :)
Lavanta_kokusu Bende çok garip şeylerden iğrendim bu süreçte en çok ceviz ve badem, brokoli, lahana, karnabahar , et, balık hatta yemeğin içindeki pişmiş soğan bile iyi kavrulmamış sa o yemeği yiyemiyorum soğan başta geliyor.
Bu iki haftadır normal yemek yemeye başladım ama yemek yapamadığım için akşam yine tost, makarna vs. yiyorum. Normal hayatımda beslenmeme dikkat ederdim ama hamile kaldığımdan beri çok zararlı şey yedim doğrusu.

Annişler merhaba. Haftada en az 1 balık yememiz gerekiyormuş. Konserve ton balığı yesek zararı olur mu acaba? Balık çok bulantı yapıyor bende, bitiremem taze balığı.
Canim onu dr una sor istersen .Her balik da saglikli degil cıva orani onemli yuzey baligi dip baligi diye ayriliyor .

Süt içebiliyor musun canım?

Bende de halen tam geçmedi bulantılar balık en büyük kabusum olur şu an ve normal hayatta en sevdiğim besindi. Omega 3 takviye alıyorum o yüzden ama inşallah yeterli olur.

Hayır olsum inşallah için rahat etmiyorsa bi bardak suyu okuyup iç cnm şifa olsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…