2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İkili testler istatistiki bilgi verir. Bence ense ve burun ölcümü yeterli. Ben yaptırmadım 2 li kan.
Birde bi hafta onceki fotograf var baska da yok elimizde malesef. Devlete gittim mubarek 30 saniye bakiyo. Cok tesekkurler yorum icin
11. Hafta pipimsi bi şey var mıydı? Sen gördüysen bi cıkıntı erkektir. Valla 12. Haftadaki resimde ben pişi görmedim dediğim gibi. Alt taraf cıkmamıs net. 2 yasında oğlum var benim. Yarım yamalak konusuyor simdi. Ömre bedel. Allah Sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin. Ama erkek annesi olmak bir baska yani kimse kusura bakmasın :)

Evet bende bugün az ve sık yedim şükür iyiyim bundan sonra öyle yapıcam

Soğandan ve kuruyemişten bende nefret ettim zoraki yiyorum inşallah zamanla düzelecek diye ümit ediyorum bugün güzel beslendik şükür ben makarna yemiyorum işte ondan nefret ettim

yok canım herhangi birşey yapmadım... iki çocuğumda 6. aya kadar emdi başka emmedi... ben onları emzirirken kv ağzımdan yedirirdi süt olsun diye ama hepsi gitti çok şükür tığ gibi kaldım
Ne güzel inşallah bizlerde öyle oluruz

Annişler merhaba. Haftada en az 1 balık yememiz gerekiyormuş. Konserve ton balığı yesek zararı olur mu acaba? Balık çok bulantı yapıyor bende, bitiremem taze balığı.
Paketli gıda ben tüketmiyorum canım sadece sardalya yiyorum ekmeksiz bol salata ile

Burda göl sazani oluyor onu cok seviyorum .Genelde alabalık bir kez esim bilmeden levrek yaptirmis yedim ama icim rahat etmedi.
Bizlere genelde su üstü balıkları tavsiye ediyorlar derin balıklarda civa oranı yüksekmiş canım somon ,sardalya ,Hamsi ve istavrit asla ve asla tüketmemiz gereken midyeymiş civa çok fazlaymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…