2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bizlere genelde su üstü balıkları tavsiye ediyorlar derin balıklarda civa oranı yüksekmiş canım somon ,sardalya ,Hamsi ve istavrit asla ve asla tüketmemiz gereken midyeymiş civa çok fazlaymış
Evet zaten ben evde yapamiyorum tiksiniyorum. Bu ara disarda yapilsa da yiyemiyorum tiksindiğim seyler surekli degisiyor.

Sende bendesin ben sadece yaz meyvesi aşerdim bugün 6 kaşık yemek yedim dünyalar benim oldu para bulmuş gibi sevindim

Bnm çevrem genelde çekirge doruk ve yıldırım dorukta doğum yaptı ama jimerde hiç duymadım orası daha pahalı diye biliyorum.. araştırmanda fayda var

Bi hamile sitesi varmış her meyve varmış tam sitenin adını bilmiyorum ama aşeriyorum gibi bişey olması gerek.. arkadaşım 4 tane küçük yaz meyvesine 40tl vermiş o ayrı tabii :)

Bi hamile sitesi varmış her meyve varmış tam sitenin adını bilmiyorum ama aşeriyorum gibi bişey olması gerek.. arkadaşım 4 tane küçük yaz meyvesine 40tl vermiş o ayrı tabii :)
Eşim 18 adet için 100tl verdi birde başka bir meyve için sanırım tanesine 80 tl verdi sanırım o siteden sipariş etti

Duzenli yiyemedigim icin dr a soyledim omega 3 yazdi ama cok pahaliydi baska.marka aldim
Doktorunun söylediğini alsaydın ya canım bizler DHA oranı Yüksek olanı tüketmek zorundayız oda oceans markasında var 1200 mg olanı

ay canim nasil oluyor o banada anlatirmisn bende yapiyim. Rabbim hepimizi ve bebeklerimizi korusun insallah
Çok ta detaya girip hepinizi de korkutmak istemiyorum canım ama hani derler ya görünmez varlıklar ve ya üçharfliler falan onlar bazen insanı rahatsız ediyorlar diyorlar bazı kadınların defalarca düşüğü olunca onlar düşürüyor diyorlar , bazen evine gelen bir misafirin bile yanında geliyorlarmis eğer evin onların barinmasina müsaitse kaliyorlarmis , evinin onlara müsait olmaması için evinde Kur'an ve ya dua seslerinden çok rahatsız olurlar ben TV den açıyorum günde bir defa bile olsa işimi yaparken hoca okuyor öyle rahat hissediyorum kendimi ve ayrıca evin pis olursa özellikle de köşeler onlar severler ve ya gece mutfakta ağzı açık çöp olursa onlar çok sever ben gece çöpün ağzını bağlıyorum balkona koyuyorum eşim sabah atıyor , sokaktaki çöp konteynırlarınin yanına geceleri toplanıyorlar diye gece çöp atmayın diyorlar , en güzel temizlik evi sirkeli suyla silmek her türlü pisliği yok eder manevi olarak da temizlenmiş oluyor ev , ve banyo tuvalet özellikle de giderler oraları temiz tutmak lazım hep tuvalette klozetin kapağı açık durmasın işiniz bitince kapağı kapatın ve geceleri aynalara çok bakmayın yani uzun uzadıya , sonra gece dışarıda balkonda çamaşır bırakmayın , mutfakta lavabo giderine direk sıcak su dokmeyin onların yavrulari olurmuş onları yakarsan sinirlenirler ben makarna falan suzersem leğenin içine suzuyorum soğuyunca boşaltıyorum lavaboya , bolca ayetel Kürsi okumak lazım çok faydası olur , ayrıca şunu belirteyim yukarıda yazdıklarım illa herkesin başına gelmez nadiren oluyor ve olmaması için tedbir amaçlı dikkatli olmak lazım .

Canim oceans aldim zaten dr royal diye bir sey onerdi 30 kapsul 100 tl
Royal mı hiç duymadım şuan DHA ve epa değeri en yüksek oceans markasında canım bu konuyu çok araştırdım ben oradan biliyorum Google yazınca zaten direk o çıkıyor mesela d vitamini olarak bu eczanelerde satılan d vit çok zararlı en çok yaralı olan carloson diye bir marka içinde katkı Yok

Keşke okumasaydım ben çok pişman oldum ben evde yalnızım malum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…