- 19 Eylül 2017
- 2.124
- 1.485
- 48
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #14.701
Doğru ben yarın cuma sandım canım kusura bakmaHafta sonu Dr lar yoktur ki üniversite de
Evet zaten ben evde yapamiyorum tiksiniyorum. Bu ara disarda yapilsa da yiyemiyorum tiksindiğim seyler surekli degisiyor.Bizlere genelde su üstü balıkları tavsiye ediyorlar derin balıklarda civa oranı yüksekmiş canım somon ,sardalya ,Hamsi ve istavrit asla ve asla tüketmemiz gereken midyeymiş civa çok fazlaymış
Sende bendesin ben sadece yaz meyvesi aşerdim bugün 6 kaşık yemek yedim dünyalar benim oldu para bulmuş gibi sevindimMasallah canim oh ye guzelce mis gibi beslensin bebisin. Benim aksine istahim yok. Sabah kahvalti desen zaten yapmiyorum. Oglen bir tost yersem benden sanslisi yok. Aksamda biraz oyle tabagimla oynuyorum o kadar. 4 yasindaki kizim bile benden fazla yiyor. Icim gidiyor oyle guzel beslenen hamilelere nasil bir bunyem var anlamadim gitti. Insan hic mi asermez ya. yok bacim bende hic tik yok.
Benim ablamlar sağolsun fırında yapıyorlar da yiyorum bakalım bu pazar tekrar balık günümEvet zaten ben evde yapamiyorum tiksiniyorum. Bu ara disarda yapilsa da yiyemiyorum tiksindiğim seyler surekli degisiyor.
Benimde öyle canım gayet normalYa kizlar 11 haftaligim belim ve ara sirada karnim agriyor normalmis bu haftada bole olan var mi p
Sağol canım bir bakalımKızlar resmini de attım bakmak isteyen olursa
Bnm çevrem genelde çekirge doruk ve yıldırım dorukta doğum yaptı ama jimerde hiç duymadım orası daha pahalı diye biliyorum.. araştırmanda fayda varKızlar selam herkese. Çalıştığım için sık yazamıyorum ama takip etmeye çalışıyorum. Bursa’da Jimer’de Özer Kutlu’yu bileniniz var mı? Doruk mu Jimer mi desem detaylı bilen bar mıdır?
Ay tafsiye ederim canim bende severim yesillikte maydanoz dereotu yiyemioruz malummYarın öyle yiyeyim
Duzenli yiyemedigim icin dr a soyledim omega 3 yazdi ama cok pahaliydi baska.marka aldimBenim ablamlar sağolsun fırında yapıyorlar da yiyorum bakalım bu pazar tekrar balık günüm
Bi hamile sitesi varmış her meyve varmış tam sitenin adını bilmiyorum ama aşeriyorum gibi bişey olması gerek.. arkadaşım 4 tane küçük yaz meyvesine 40tl vermiş o ayrı tabii :)Canım bi yaz meyvesi istiyor ki kızlar hiç bi yerde bulamadım, son gittiğim manavdaki adam şu var bu var o var diye saydı yaz meyvelerinin çoğu var benim istediğim yok. Ama zaten ben bu meyveyi aş erende duymadm bana özgü oldu sanırım
Sorma bende çok severim maydonoz ve dereotunu birde ekşi kulak diye bir ot var onu biliyor musun oda güzeldirAy tafsiye ederim canim bende severim yesillikte maydanoz dereotu yiyemioruz malumm
Eşim 18 adet için 100tl verdi birde başka bir meyve için sanırım tanesine 80 tl verdi sanırım o siteden sipariş ettiBi hamile sitesi varmış her meyve varmış tam sitenin adını bilmiyorum ama aşeriyorum gibi bişey olması gerek.. arkadaşım 4 tane küçük yaz meyvesine 40tl vermiş o ayrı tabii :)
Doktorunun söylediğini alsaydın ya canım bizler DHA oranı Yüksek olanı tüketmek zorundayız oda oceans markasında var 1200 mg olanıDuzenli yiyemedigim icin dr a soyledim omega 3 yazdi ama cok pahaliydi baska.marka aldim
Evett ya sen benim kafadasin canimn kuzu kulagi deriz bizSorma bende çok severim maydonoz ve dereotunu birde ekşi kulak diye bir ot var onu biliyor musun oda güzeldir
Çok ta detaya girip hepinizi de korkutmak istemiyorum canım ama hani derler ya görünmez varlıklar ve ya üçharfliler falan onlar bazen insanı rahatsız ediyorlar diyorlar bazı kadınların defalarca düşüğü olunca onlar düşürüyor diyorlar , bazen evine gelen bir misafirin bile yanında geliyorlarmis eğer evin onların barinmasina müsaitse kaliyorlarmis , evinin onlara müsait olmaması için evinde Kur'an ve ya dua seslerinden çok rahatsız olurlar ben TV den açıyorum günde bir defa bile olsa işimi yaparken hoca okuyor öyle rahat hissediyorum kendimi ve ayrıca evin pis olursa özellikle de köşeler onlar severler ve ya gece mutfakta ağzı açık çöp olursa onlar çok sever ben gece çöpün ağzını bağlıyorum balkona koyuyorum eşim sabah atıyor , sokaktaki çöp konteynırlarınin yanına geceleri toplanıyorlar diye gece çöp atmayın diyorlar , en güzel temizlik evi sirkeli suyla silmek her türlü pisliği yok eder manevi olarak da temizlenmiş oluyor ev , ve banyo tuvalet özellikle de giderler oraları temiz tutmak lazım hep tuvalette klozetin kapağı açık durmasın işiniz bitince kapağı kapatın ve geceleri aynalara çok bakmayın yani uzun uzadıya , sonra gece dışarıda balkonda çamaşır bırakmayın , mutfakta lavabo giderine direk sıcak su dokmeyin onların yavrulari olurmuş onları yakarsan sinirlenirler ben makarna falan suzersem leğenin içine suzuyorum soğuyunca boşaltıyorum lavaboya , bolca ayetel Kürsi okumak lazım çok faydası olur , ayrıca şunu belirteyim yukarıda yazdıklarım illa herkesin başına gelmez nadiren oluyor ve olmaması için tedbir amaçlı dikkatli olmak lazım .ay canim nasil oluyor o banada anlatirmisn bende yapiyim. Rabbim hepimizi ve bebeklerimizi korusun insallah
Canim oceans aldim zaten dr royal diye bir sey onerdi 30 kapsul 100 tlDoktorunun söylediğini alsaydın ya canım bizler DHA oranı Yüksek olanı tüketmek zorundayız oda oceans markasında var 1200 mg olanı
Aynen öyle kaç aydır yiyemedim bugün doyasıya yedim şükür aman nazar değmesin inşallah hep böyle oluruzEvett ya sen benim kafadasin canimn kuzu kulagi deriz biz
Amin canimmm insalllahhhhAynen öyle kaç aydır yiyemedim bugün doyasıya yedim şükür aman nazar değmesin inşallah hep böyle oluruz
Royal mı hiç duymadım şuan DHA ve epa değeri en yüksek oceans markasında canım bu konuyu çok araştırdım ben oradan biliyorum Google yazınca zaten direk o çıkıyor mesela d vitamini olarak bu eczanelerde satılan d vit çok zararlı en çok yaralı olan carloson diye bir marka içinde katkı YokCanim oceans aldim zaten dr royal diye bir sey onerdi 30 kapsul 100 tl
Keşke okumasaydım ben çok pişman oldum ben evde yalnızım malumÇok ta detaya girip hepinizi de korkutmak istemiyorum canım ama hani derler ya görünmez varlıklar ve ya üçharfliler falan onlar bazen insanı rahatsız ediyorlar diyorlar bazı kadınların defalarca düşüğü olunca onlar düşürüyor diyorlar , bazen evine gelen bir misafirin bile yanında geliyorlarmis eğer evin onların barinmasina müsaitse kaliyorlarmis , evinin onlara müsait olmaması için evinde Kur'an ve ya dua seslerinden çok rahatsız olurlar ben TV den açıyorum günde bir defa bile olsa işimi yaparken hoca okuyor öyle rahat hissediyorum kendimi ve ayrıca evin pis olursa özellikle de köşeler onlar severler ve ya gece mutfakta ağzı açık çöp olursa onlar çok sever ben gece çöpün ağzını bağlıyorum balkona koyuyorum eşim sabah atıyor , sokaktaki çöp konteynırlarınin yanına geceleri toplanıyorlar diye gece çöp atmayın diyorlar , en güzel temizlik evi sirkeli suyla silmek her türlü pisliği yok eder manevi olarak da temizlenmiş oluyor ev , ve banyo tuvalet özellikle de giderler oraları temiz tutmak lazım hep tuvalette klozetin kapağı açık durmasın işiniz bitince kapağı kapatın ve geceleri aynalara çok bakmayın yani uzun uzadıya , sonra gece dışarıda balkonda çamaşır bırakmayın , mutfakta lavabo giderine direk sıcak su dokmeyin onların yavrulari olurmuş onları yakarsan sinirlenirler ben makarna falan suzersem leğenin içine suzuyorum soğuyunca boşaltıyorum lavaboya , bolca ayetel Kürsi okumak lazım çok faydası olur , ayrıca şunu belirteyim yukarıda yazdıklarım illa herkesin başına gelmez nadiren oluyor ve olmaması için tedbir amaçlı dikkatli olmak lazım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?