2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlarrrrr resmen kuzu kulağı aşerttiniz banan geçmişi okuyordum nasıl canım cektı :) şimdi eşimle acık bir manav aramaya çıktık :)

istanbulu gelini yarim yamalak izledim bi bakiorum barismislar bi bakiorum ayrilmislar
Özcan Deniz'in dizisi değil mi o geçenlerde yazmışlar bir yerde okudum Özcan Deniz olmak çok zor hep iki kadın arasında kalıyor filan diye ben hiç bakmadım bakmam da birde mahsun Kırmızıgül için yazmışlar hep acıtasyon filmleri çekiyor diye bıktık vs diye

Ayy sorma ben ikisinide sevmiorum ay memleket olarak gulmeye ihtiyacimiz varrr ben icim bayilio dram dizilerinde

Ayy sorma ben ikisinide sevmiorum ay memleket olarak gulmeye ihtiyacimiz varrr ben icim bayilio dram dizilerinde
Güzel konulu dizi Yok ki hep zengin iş adamı insanların hayatlarını anlatıyorlar mesela önceden canım ailem dizisi vardı sonra Şener şen ve Türkan Şoray'ın dizisi , 7 numara vardı hepsi bizden insanların dizisi bizleri anlatıyordu süper baba vardı şimdi hiçbirinde bu tatlar Yok hepsi Faso fiso

Ayyy bir de ekmek teknesi vardi ailecek beklerdik basinda

Ay 7 nunara favorimdi yaaa cok samimi ictendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…