2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Eşim 18 adet için 100tl verdi birde başka bir meyve için sanırım tanesine 80 tl verdi sanırım o siteden sipariş etti
Adamların da işi bu :)
ya aşerip yemicez ya ödeyeceğiz...
ben beklemeyi düşünüydum mevsimi gelsin die ama 4ayı geçmemek lazmmış aşerince.. henüz aşermedim ama rüyamda gördüm 2 kez.. yesem iyi olucak arkadaşta bulduk istediğim gibi deilse alıcaz mecbur

Ben eşime acımadım önceden acırdım belkide hiç istemezdim ama değmezmiş o yüzden istiyorum artık

Keşke okumasaydım ben çok pişman oldum ben evde yalnızım malum
esimle dogudayken goreve giderdi yanliz kalirdim tek basima ayeti el kursiyi okurdun zaten ayeti el kursi 7 kilitli kapidan daha korurur insani fazileti bide biz hamileyiz ki allah korur canim sennnn hicccc takmaaa herseyi goren gozeten Allahh

Keşke okumasaydım ben çok pişman oldum ben evde yalnızım malum
Dediğim gibi canım onlar görünmezler ve insanlara zarar vermeleri yasak herkese de olmaz çok nadiren olur korkma canım benim yukarıda bir arkadaş buna benzer bir şey sormuştu öğlen onunla konuşurken diğer bir arkadaş da merak etti şimdi ben de acikladim mecburen

İçim daraldı okumadım tamamını

esimle dogudayken goreve giderdi yanliz kalirdim tek basima ayeti el kursiyi okurdun zaten ayeti el kursi 7 kilitli kapidan daha korurur insani fazileti bide biz hamileyiz ki allah korur canim sennnn hicccc takmaaa herseyi goren gozeten Allahh
Tamam canım öyle yaparım sağol

Yaa esim d vit mi ne demistiii ne zarari varmış bi ozet gecsene yarin iade edelim

Anladım canım

Yaa esim d vit mi ne demistiii ne zarari varmış bi ozet gecsene yarin iade edelim
İçinde canım faydalı hiçbirşey Yok diye biliyorum ben carloson bulamadım burada onun yerine coledan -d aldım bulursan wellcare iyi onuda deneyebilirsin

Lavanta_kokusu
Aynen acıma cnm bnde diodum bi hamile kalayım bak olmadık şeyler isticem senden geceleri die şimdiye kdr istmedim ama azıcık naz yapalım.. :)

Offf kizlar tvde neye bakiosunuz hic bisede yok bugun
Şuan TLC ve teve2 arasındayım istanbullu gelin başlasın die bekliyorm

istanbulu gelini yarim yamalak izledim bi bakiorum barismislar bi bakiorum ayrilmislar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…