- 19 Temmuz 2012
- 2.624
- 3.335
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #14.841
Benimde 2 gündür canım şeftali istiyor iyisini bulmak çok zor simdiŞeftali istiyor canım sulu sulu
bi bakayım bakalım canım bulurum belki :)
Çok ta detaya girip hepinizi de korkutmak istemiyorum canım ama hani derler ya görünmez varlıklar ve ya üçharfliler falan onlar bazen insanı rahatsız ediyorlar diyorlar bazı kadınların defalarca düşüğü olunca onlar düşürüyor diyorlar , bazen evine gelen bir misafirin bile yanında geliyorlarmis eğer evin onların barinmasina müsaitse kaliyorlarmis , evinin onlara müsait olmaması için evinde Kur'an ve ya dua seslerinden çok rahatsız olurlar ben TV den açıyorum günde bir defa bile olsa işimi yaparken hoca okuyor öyle rahat hissediyorum kendimi ve ayrıca evin pis olursa özellikle de köşeler onlar severler ve ya gece mutfakta ağzı açık çöp olursa onlar çok sever ben gece çöpün ağzını bağlıyorum balkona koyuyorum eşim sabah atıyor , sokaktaki çöp konteynırlarınin yanına geceleri toplanıyorlar diye gece çöp atmayın diyorlar , en güzel temizlik evi sirkeli suyla silmek her türlü pisliği yok eder manevi olarak da temizlenmiş oluyor ev , ve banyo tuvalet özellikle de giderler oraları temiz tutmak lazım hep tuvalette klozetin kapağı açık durmasın işiniz bitince kapağı kapatın ve geceleri aynalara çok bakmayın yani uzun uzadıya , sonra gece dışarıda balkonda çamaşır bırakmayın , mutfakta lavabo giderine direk sıcak su dokmeyin onların yavrulari olurmuş onları yakarsan sinirlenirler ben makarna falan suzersem leğenin içine suzuyorum soğuyunca boşaltıyorum lavaboya , bolca ayetel Kürsi okumak lazım çok faydası olur , ayrıca şunu belirteyim yukarıda yazdıklarım illa herkesin başına gelmez nadiren oluyor ve olmaması için tedbir amaçlı dikkatli olmak lazım .
Ev
evet canım ben 19.haftada hissetmiştim kızımı pit pit böyle seğirme gibi başlıyor dışardan karnına çıplak bakınca görüyorsun zaten ve gittikçe o pitpitlar sertleşiyor 2 hamilelikte daha erken hissediliyormus 14.hafta gibi bakalım artık
Ben bu akşam hissettim bir kere pit diye ama elim karnında uzanarak bekledim oğlumu da böyle hissetmistim
canm ben oğlumu 18 haftada hissetmiştim. Başlarda tabi acaba diyosun ama sonlara doğru hareket ederken canını bile acıtıyor minikler
Ben hissediyorum ama benim 4.cocugumböyle sanki karninizda damar atiyormus gibi hissediyorsunuz yani ben öyle hissettim 13.haftalarda simdi ise daha belirgin hissediyorum
Uyku disinda her halde hissedolir :Siz böyle anlatınca insan daha bi sabırsız oluyor valla:) inş hayırlısıyla hepimiz yaşarız bu güzel duyguyu. Peki yürürken yada yatarken de hissedilir mi ? İlla elimizi karnımıza koyup dinlemek mi gerek :)
Kesinlikle canım komedi favorimdirKomedi seyler izle canim insan gulunce kafa rahatlio ya
Benim bazen bulanık bazen açık renk çıkar canım bu su tüketimini bağlıArkadaşlar sizlerin de idrari bulanık mi acaba sarı gibi ama bariz bulanık enfeksiyon falan da çıkmadı acaba hamilelikten mi
Aynen benimkininde baya görüntüsü var karnimdayken :) bide upuzun süren hıçkırıkları oluyoBen son zamanlarda kameraya cwkmistim karnimi sanki firlayacak gibiydi ilk oglum :)
Günaydın canım Allah kolaylık versin işin çok zor bende büyük konuşmak istemiyorum ama çocuğu ayakta sallanmasına karşıyım inşallah bende bunu başarırımGünaydın kızlar ben daha hiç uyumadım
Özellikle ilk anne olacaklar mutlaka bebeklerde uyku eğitimini araştırın . Oğlum 20 aylık olacak hala ayaklarda salliyoruz. Son 3 aydır nedense uyku düzeni bozuldu sabahlara kadar ayaklarımda
Kendi kendine uyumasi için çok şey denedim hiç birinde başarılı olamadım
Uyku danışmanı bile benim oğlanı uyutamadıgece çayı, papatya, rezene... ne çayı varsa duyduğum denedim bı ise yaramadı
İnşallah bu bebeğim uykuyu çok sever
2 uykusuzla nasıl başa çıkarım yoksa
Ah canım bende karşıydım . Ama oğlum çok ağlayan bi bebekti elimiz ayagimiza dolaşırdı . Ne yapsak susmazdi bi iki denedik baktık susuyor uyuyor uyuyunca sakinleşiyor bizde azda olsa rahatliyoruz diye salladım. O gün bugündür sallatiyor.hamak aldik , evde oldugu halde sallanan besik aldik olmadı . nasıl vazgecirecegimi bilmiyorum. Ayaklarimdan bıraktığım an uyanıp ağlamaya başlıyo.Günaydın canım Allah kolaylık versin işin çok zor bende büyük konuşmak istemiyorum ama çocuğu ayakta sallanmasına karşıyım inşallah bende bunu başarırım
İşte bende onu anlatmaya çalıştım canım insan onlar ağlayınca sakinleşmesi için herşeyi yapıyor onlarda buna alışıyor bizim arkadaşlar battaniyede sallamayı alıştırmıştı 3 yaşına kadar karı koca sabaha kadar sallamışlardı o daha fena evlerden uzak olsunAh canım bende karşıydım . Ama oğlum çok ağlayan bi bebekti elimiz ayagimiza dolaşırdı . Ne yapsak susmazdi bi iki denedik baktık susuyor uyuyor uyuyunca sakinleşiyor bizde azda olsa rahatliyoruz diye salladım. O gün bugündür sallatiyor.hamak aldik , evde oldugu halde sallanan besik aldik olmadı . nasıl vazgecirecegimi bilmiyorum. Ayaklarimdan bıraktığım an uyanıp ağlamaya başlıyo.
Ooff benden daha zor durumda olanlarda varmış. Allah yardımcıları olsun. Uyku sorunu büyük problem . Benim eşimden başka yardım edecek yakınımda yok herkes uzakta ;(İşte bende onu anlatmaya çalıştım canım insan onlar ağlayınca sakinleşmesi için herşeyi yapıyor onlarda buna alışıyor bizim arkadaşlar battaniyede sallamayı alıştırmıştı 3 yaşına kadar karı koca sabaha kadar sallamışlardı o daha fena evlerden uzak olsun
Evet inşallah en kısa zamanda kendi kendine uyumayı başarır diğer bebişle işin çok zor olurOoff benden daha zor durumda olanlarda varmış. Allah yardımcıları olsun. Uyku sorunu büyük problem . Benim eşimden başka yardım edecek yakınımda yok herkes uzakta ;(
Yok canım niye karşı çıkalım ki adet zamanında canımızın tatlı istemesi kan şekeri ile alakalı vücudun bize yönlendirmesi eksik besindeŞimdi kesin karsi çıkacaksınız bana ama asermenin tıpta karsiligi yok kizlar. Ve bir tek bu kadar abarti turk milletinde var. Mantikli davranacak olur isek caniniz tuzlu çekiyorsa mesela vucutta iyot eksikligi olabilir ama bu ne bileyim tursu yemezseniz oleceksiniz anlamina gelmez ki. Yada seftali cekiyorsa sulu sulu demek ki su tuketimi vucuda yetersiz gelmis istsrseniz portakal vs bir meyve suyu icin isteginiz gececektir. Yada demir yemek isteyen toprak yemek isteyenler var ki bu da kansizlik gostergesi bende karpuz kavun gibi sulu seyler istiyordum . Fark eddr etmez acilde susuzluk icin test yaptırdık beslenme sorunu var dedi doktor serum takıldı vok kusuyordum su icememistim serumdn sonra ne karpuz istegi kaldi ne birsey
https://www.elele.com.tr/saglik/psikoloji/asermek-psikolojik-mi buru bakin bu da makale
canm bi cocuk doktrona goturdunmu bnm oglanda 21 aylik gecenlerde oyle uyumaz oldu meger gaz sancisi varmis ilacla rahatladi simdide bizimle uyumak istiyo korkuyo odasinda yatiyordu yatmaz oldu yaninda ya esim ya bn yatiyoz uyuyunca kalkiyoruz bide bunu dene istersenGünaydın kızlar ben daha hiç uyumadım
Özellikle ilk anne olacaklar mutlaka bebeklerde uyku eğitimini araştırın . Oğlum 20 aylık olacak hala ayaklarda salliyoruz. Son 3 aydır nedense uyku düzeni bozuldu sabahlara kadar ayaklarımda
Kendi kendine uyumasi için çok şey denedim hiç birinde başarılı olamadım
Uyku danışmanı bile benim oğlanı uyutamadıgece çayı, papatya, rezene... ne çayı varsa duyduğum denedim bı ise yaramadı
İnşallah bu bebeğim uykuyu çok sever
2 uykusuzla nasıl başa çıkarım yoksa
Yatarken daha çok hareket ediyorlar uyurken şöyle oldu bende bebişim uyanınca bi tekmeyle uyandırıldı beni özellikle sabah 6 gibi falan fena tekmelerdi kalk acıktım der gibi ders anlatırken falan içimde kıpır kıpırdı benimki ayaktaykenSiz böyle anlatınca insan daha bi sabırsız oluyor valla:) inş hayırlısıyla hepimiz yaşarız bu güzel duyguyu. Peki yürürken yada yatarken de hissedilir mi ? İlla elimizi karnımıza koyup dinlemek mi gerek :)
Bende araştırayım buradan yazman yasak mı bilmiyorum ama arayalım bakalım.Kizlar caninizin istedigi meyve bi sitede satilio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?