2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bu ne yahu?! İyi ki detaya girmemişsiniz..

Ben bu akşam hissettim bir kere pit diye ama elim karnında uzanarak bekledim oğlumu da böyle hissetmistim

canm ben oğlumu 18 haftada hissetmiştim. Başlarda tabi acaba diyosun ama sonlara doğru hareket ederken canını bile acıtıyor minikler

Ben hissediyorum ama benim 4.cocugum böyle sanki karninizda damar atiyormus gibi hissediyorsunuz yani ben öyle hissettim 13.haftalarda simdi ise daha belirgin hissediyorum

Siz böyle anlatınca insan daha bi sabırsız oluyor valla:) inş hayırlısıyla hepimiz yaşarız bu güzel duyguyu. Peki yürürken yada yatarken de hissedilir mi ? İlla elimizi karnımıza koyup dinlemek mi gerek :)

Günaydın kızlar ben daha hiç uyumadım
Özellikle ilk anne olacaklar mutlaka bebeklerde uyku eğitimini araştırın . Oğlum 20 aylık olacak hala ayaklarda salliyoruz. Son 3 aydır nedense uyku düzeni bozuldu sabahlara kadar ayaklarımda
Kendi kendine uyumasi için çok şey denedim hiç birinde başarılı olamadım
Uyku danışmanı bile benim oğlanı uyutamadı gece çayı, papatya, rezene... ne çayı varsa duyduğum denedim bı ise yaramadı
İnşallah bu bebeğim uykuyu çok sever

2 uykusuzla nasıl başa çıkarım yoksa

Günaydın canım Allah kolaylık versin işin çok zor bende büyük konuşmak istemiyorum ama çocuğu ayakta sallanmasına karşıyım inşallah bende bunu başarırım

Günaydın canım Allah kolaylık versin işin çok zor bende büyük konuşmak istemiyorum ama çocuğu ayakta sallanmasına karşıyım inşallah bende bunu başarırım
Ah canım bende karşıydım . Ama oğlum çok ağlayan bi bebekti elimiz ayagimiza dolaşırdı . Ne yapsak susmazdi bi iki denedik baktık susuyor uyuyor uyuyunca sakinleşiyor bizde azda olsa rahatliyoruz diye salladım. O gün bugündür sallatiyor.hamak aldik , evde oldugu halde sallanan besik aldik olmadı . nasıl vazgecirecegimi bilmiyorum. Ayaklarimdan bıraktığım an uyanıp ağlamaya başlıyo.

İşte bende onu anlatmaya çalıştım canım insan onlar ağlayınca sakinleşmesi için herşeyi yapıyor onlarda buna alışıyor bizim arkadaşlar battaniyede sallamayı alıştırmıştı 3 yaşına kadar karı koca sabaha kadar sallamışlardı o daha fena evlerden uzak olsun

Ooff benden daha zor durumda olanlarda varmış. Allah yardımcıları olsun. Uyku sorunu büyük problem . Benim eşimden başka yardım edecek yakınımda yok herkes uzakta ;(

Ooff benden daha zor durumda olanlarda varmış. Allah yardımcıları olsun. Uyku sorunu büyük problem . Benim eşimden başka yardım edecek yakınımda yok herkes uzakta ;(
Evet inşallah en kısa zamanda kendi kendine uyumayı başarır diğer bebişle işin çok zor olur

Şimdi kesin karsi çıkacaksınız bana ama asermenin tıpta karsiligi yok kizlar. Ve bir tek bu kadar abarti turk milletinde var. Mantikli davranacak olur isek caniniz tuzlu çekiyorsa mesela vucutta iyot eksikligi olabilir ama bu ne bileyim tursu yemezseniz oleceksiniz anlamina gelmez ki. Yada seftali cekiyorsa sulu sulu demek ki su tuketimi vucuda yetersiz gelmis istsrseniz portakal vs bir meyve suyu icin isteginiz gececektir. Yada demir yemek isteyen toprak yemek isteyenler var ki bu da kansizlik gostergesi bende karpuz kavun gibi sulu seyler istiyordum . Fark eddr etmez acilde susuzluk icin test yaptırdık beslenme sorunu var dedi doktor serum takıldı vok kusuyordum su icememistim serumdn sonra ne karpuz istegi kaldi ne birsey

https://www.elele.com.tr/saglik/psikoloji/asermek-psikolojik-mi buru bakin bu da makale

Yok canım niye karşı çıkalım ki adet zamanında canımızın tatlı istemesi kan şekeri ile alakalı vücudun bize yönlendirmesi eksik besinde

canm bi cocuk doktrona goturdunmu bnm oglanda 21 aylik gecenlerde oyle uyumaz oldu meger gaz sancisi varmis ilacla rahatladi simdide bizimle uyumak istiyo korkuyo odasinda yatiyordu yatmaz oldu yaninda ya esim ya bn yatiyoz uyuyunca kalkiyoruz bide bunu dene istersen

Yatarken daha çok hareket ediyorlar uyurken şöyle oldu bende bebişim uyanınca bi tekmeyle uyandırıldı beni özellikle sabah 6 gibi falan fena tekmelerdi kalk acıktım der gibi ders anlatırken falan içimde kıpır kıpırdı benimki ayaktayken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…