2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar sizlerin de idrari bulanık mi acaba sarı gibi ama bariz bulanık enfeksiyon falan da çıkmadı acaba hamilelikten mi

Kızlar bebegini hisseden oldu mu?

Ben de haziran annelerini okurken gördüm. 17,18de hissedenler olmuş. Ben de merakla bekliyorum. Nasıl bi duygu diye heyecan içindeyim :) uyurken olursa hissedilir mi ki? Yada neye benziyor pıt diye bir atış mı geliyo? Annelerrrr cevap istiyoruzzzz:))

Ev
evet canım ben 19.haftada hissetmiştim kızımı pit pit böyle seğirme gibi başlıyor dışardan karnına çıplak bakınca görüyorsun zaten ve gittikçe o pitpitlar sertleşiyor 2 hamilelikte daha erken hissediliyormus 14.hafta gibi bakalım artık

Ben bu akşam hissettim bir kere pit diye ama elim karnında uzanarak bekledim oğlumu da böyle hissetmistim

canm ben oğlumu 18 haftada hissetmiştim. Başlarda tabi acaba diyosun ama sonlara doğru hareket ederken canını bile acıtıyor minikler

Evet canım çok haklısın hoca da öyle dedi bol bol okumakta fayda var inş

Ben hissediyorum ama benim 4.cocugum böyle sanki karninizda damar atiyormus gibi hissediyorsunuz yani ben öyle hissettim 13.haftalarda simdi ise daha belirgin hissediyorum

Canım hepsini biliyodum bende bi an okuyunca korku filmi gibi geldi :-(

Vee neredeyse bir saatlik muayenenin ardindna cok sukur ki cinsiyetimiz belli oldu

Kizimiz geliyor

ayprensesii listeye ekleyebiliriz
Bir saatlik muayene mii ya iki doktora gittim ikiside azar azar baktı okadarda para veriyorm birine 75₺ diğerine 150₺ verdim normalde kaç dakika bakılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…