2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yok canım niye karşı çıkalım ki adet zamanında canımızın tatlı istemesi kan şekeri ile alakalı vücudun bize yönlendirmesi eksik besinde

Kuzum bi baslikta yazdim doveceklerdi beni imkanları olsa. O yuzden korkuyorum :) bi kadin yazmisti o cok dogruydu. Dedi ki kocasindan normalde az ilgi gorenin asermesi en ust levelde oluyor. Bu bir tesaduf olamaz dediydi

Kuzum bi baslikta yazdim doveceklerdi beni imkanları olsa. O yuzden korkuyorum :) bi kadin yazmisti o cok dogruydu. Dedi ki kocasindan normalde az ilgi gorenin asermesi en ust levelde oluyor. Bu bir tesaduf olamaz dediydi
Doğrudur canım benimde kaç gündür canım seftali istiyor kocama söylemeye kıyamıyorum kendim alırım diye söylemedim. Benimkide tam tersi cur deyince öldürür eve şeftali ağacı diker diye kendim halledeyim dedim. Ama çokta istiyorum diyemem yani dediğin gibi portakalda yoklukta iş görüyor

Öyle olsa Lavanta_kokusu ve benim aşermenin kralını yaşamamız gerekirdi, bizde koca hiç yok :) ve ben hiç aşermedim. Daha doğrusu canım bi şey istiyo ama yemezsem ölecek kadar değil, ve o evde yoksa alternatif üretiyorum, meyveyse evde olan meyve, cipsse çekirdek gibi. bilmiyorum bu mu aşermek?

12h 1gun ama resimde hiçbir şey belli değil aslinda baş ve popo mesafesi ölçerken daha netti görüntü ama oresmi vermemiş zarfı bir açtım ki bu resim var
Büyükmüşte yani canım net gözükmesi lazım sanki tam kımıldarken çekilmiş gibi foto. Ah şu doktorlar bizim için ne kadar önemli aslında bir fotoğraf ama zaten zor anlıyoruz seninki birde anlaması imkansız bir fotoğraf vermiş

Ben de henüz hiç asermedim belki de asermicem yani aserme ilk aylarda mi oluyor acaba? En fazla canım tatlı biseyler istemistir. Ama asermedigim için nasıl bir duygu bilemicem belki de çok şiddetli bir istektir yaşamayan bilemez herhalde.
Mesela bulantı kusma yaşayan kişilerin koku hassasiyeti de oluyor bunu da yaşamayanlar anlamıyor bazen. Psikolojik falan diyorlar ama kesinlikle değil. Bu da öyle bişey olabilir

Yok canım sanmıyorum o daha farklıymış benim bir arkadaşım anlatmıştı canı bir meyve çekmiş bulamamışlar resmen ağlıyomuş onu yemek için farklı bir pskoloji sanırım

Günaydın güzel anneler Hafta sonunuz musmutlu geçsin Dün baş ağrımdan dolayı hiç gitmediğim bir devlet hastanesine gittim muayene olamaya veeee 13 haftalık bir KIZ BEBEK görüyorum gayet sağlıklı elleri kolları yerinde dedi . Şiddetli ve asla geçmeyen baş ağrım içinde ; aldığı nefesten tiskinenler geliyor sen haline şükret yanıtını aldım Ayın 30unda tekrar kontrol ve eğer devam ederse norolojiye gönderecekmiş Bende bütün teoriler çöp . Çini,Rusu,Ramzisi,ye tatlıyı doğur atlıyı vsvs

Gözünüz aydın, sağlıkla kucağınıza alın inşallah

günaydın cnm bende bundan 2 hafta önce acaip bi şekilde limonata içmek istedim bide kapalı değil ev yapımı olucak bi kaç yere sordum bulamadım ama bildiğin ağzımın suyu aktı akıcak böyle bişey olamaz en son kahve diyarında buldum koca bir bardak aldım içtim rahatladım çatlayacaktım nerdeyse :))

Son günlerde kız bebekler atağa geçti :) hayırlı olsun canım. Sağsalim gelsinler inşallah

Canım bencede haklısın dün gece bi anda canım bögürtlenli yoğurt çekti ilk defa dolapta meyveli yoğurt vardı elmalı falan çok sevmem ama yoğurt az yemiştim hamilelikte sonra az bişe yedim geçti isteğim bencede ne eksikse ona yakın şeyler yemek de yeterli

Bu ne yahu?! İyi ki detaya girmemişsiniz..
Soru sorulunca cevap verdim kendi kendime anlatmadım ya üstelik bütün müslümanların bildiği şeyler bunlar ben korku hikayesi anlatmadım ya sadece korunma yolları anlattım , burda kim bana soru sorsa ve ya bir sıkıntısı olsa ben her zaman bildiğimi soylerim bilmezsen diğer bilen arkadaşlar cevaplasin diye beklerim .

Aserme olayina cok inanmiorum ben doktorlarda zaten vucutta kaybettiginiz vitaminden dolayi canimiz istermis yani bulamasanizda uzulmeyin

Resmi varmi prensesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…