2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hiçbiri göstermiyor canım
Teşekkürler canım, doktor kalp atışı boy ve kilosu ile ilgili birşey söylemedi. Cinsiyetinde söyleyince sormak aklımdan uçtu gitti. Eve gelince dank etti :) kalp atış çizelgesinin yanındaki değerler olunca dedim belki gösteriyordur.

Kafa olcusi karin olcusu filan gosteriomus onlar

Aynen katılıyorum ben sadece rüyamda iki kez yaz meyvesi çekti onuda inat yaptım istedim o kadar cips çekirdek yemek alışkanlık sadece bana göre

Ben sadece iki kere rüyamda gördüm yalanarak uyandım anlattım dediler ki aşermişsin öyle yani canım tuhaf şekilde uykuma girdi uyandırdı

Ayyy kiyammam canim benimmm yaaaa
Şükür tekrar girmedi ama ben arkadaş dedi ya sıvı eksikliği ben tek başıma 6 günde 19 litrelik damacanı bitiriyorum yani günde 3,5 litre sıvıyı tüketiyorum oda var bazen kızıyorum fazla içiyorum diye hamilelik öncesinden böyleydim ben

Teşekkür ederim cnm yani Allahtan masa başındayım fazla yorulmuyorum yorulsaydım her halde devam edemezdim gücüm kalmazdı.
Kesinlikle canım ben bile evde bir yatağa atıyorum kendimi bir kanepeye ayakta hamile olup çalışanların Allah yardımcısı olsun

günde 3.5 litre su way canına ben 2 yada bilemedin 2.5 ancak içiyorum oda zorla yani görev haline getirdim artık.

a
Kesinlikle canım ben bile evde bir yatağa atıyorum kendimi bir kanepeye ayakta hamile olup çalışanların Allah yardımcısı olsun
amin cnm amin ben bide ayın 28 de evi taşıyacağım anadolu yakasından avrupa yakasına inş kar fln yağmaz o dönemde iyice halsizleşmeden karnın çıkmadan halletmem lazım ev olayını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…